Jump to content

apollon18

Members
  • Posts

    36
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About apollon18

  • Γενέθλια 13/02/1980

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

apollon18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπέρα σε όλους, επειδή θέλω να κάνω μια αγορά από το ifixit έχει κανείς σας κανένα promotion code Που δεν χρειάζεται για να πάρω καμία έκπτωση? Σας ευχαριστώ.
  2. apollon18

    Βοήθεια σε reflash asmedia USB3 1042 controller

    δοκίμασα πολλές διαφορετικές εκδόσεις BIOS. Τώρα έχω βάλει την 4701. Ο controller είναι ενεργοποιημένος. Έχουν γίνει αυτοί οι ελέγχοι. Ο εξοπλισμός υπάρχει για αυτό και θα το επιχειρήσω. Το πρόβλημα έγινε γιατί πήγα να αναβαθμίσω το firmware του controller μέσα από μια εφαρμογή της ASUS και προφανώς δεν πέτυχε (ήταν μέσα από τα windows - κακώς την εμπιστεύτηκα). Μετά μέσα από DOS προσπάθησα να φτιάξω κάποια πράγματα και κατόρθωσα μόνο τον ένα controller.
  3. apollon18

    Βοήθεια σε reflash asmedia USB3 1042 controller

    Ναί. Δεν είναι το θέμα οι drivers. Είναι το firmware. Έχει δύο controllers. Τον ένα κατάφερα να τον επαναπρογραμματίσω με το firmware. Ό άλλος...δεν τον βλέπει με τίποτα. Έλεγα μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω force reprogramming του firmware. Τελευταία λύση είναι να αντικαταστήσω το chip με άλλο. Έκανα παραγγελία και τα περιμένω. Θα ενημερώσω πως θα πάει. Αν κάποιος γνωρίζει πως να κάνει reprogramming το chip μέσω chip burner θα εκτιμούσα βοήθεια πως γίνεται. Ο controller είναι ο ASMedia 1042.
  4. apollon18

    Βοήθεια σε reflash asmedia USB3 1042 controller

    Επίσης, αν κάποιος έχει μητρική X79 (8 RAM slots), ενδιαφέρομαι για την αγορά της σε λογική τιμή.
  5. Καλημέρα σας, είμαι κάτοχος μια μητρικής ASUS P9X79 DELUXE. Το πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύουν οι πίσω θύρες USB 3.0. Ενώ δίνουν ρεύμα κανονικά δεν βλέπουν τα windows καμία συσκευή. Μετά από πολύ ψάξιμο έκανα reflash τον controller και κατόρθωσα να κάνω να δουλεύουν μόνο οι μπροστινές θύρες USB 3.0 (μέσω του καλωδίουκ επέκτασης από την μητρική). Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω πετυχημένο reflash του ελεγκτη ώστε να δουλεύουν και οι πίσω? Όλη η διαδικασία που έχω κάνει είναι μέσα από περιβάλλον DOS. Το πρόβλημα είναι κατά την διαδικασί ααυτή να δεί και τις πίσω θύρες. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
  6. apollon18

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Εύχομαι και εγώ Χρόνια Πολλά στο "Λάμπη". Δεν γράφω για να πάρω τα Likes αλλά αν είχα να προτείνω κάτι θα ήταν όλοι εμείς που έχουμε παλιά εξαρτήματα που δουλεύουν να τα μαζέψουμε και να φτιάξουμε μηχανάκια που θα μπορούσαμε να στείλουμε σε ιδρύματα ή να αναλάβουμε αφιλοκερδώς και το service υπολογιστών σε διάφορα ιδρύματα με παιδιά. Δεν ξέρω αν σαν ιδέα ακούγεται καλή αλλά είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω όποτε έρχομαι Ελλάδα (καταραμένη κρίση). Κλείνοντας να ευχηθώ να μην χαθεί αυτό το site ποτέ γιατί έχει μαζευτεί γνώση που πρέπει να υπάρχει και για τους επόμενους. (παρόλο που δεν γράφω συχνά στο forum - το παρακολουθώ καθημερινά).
  7. Καλημέρα σε όλους, θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει πως μπορώ να κάνω server side authorization μέσω java. Τα steps όσο πιο αναλυτικά γίνεται διότι δεν είμαι java developer με εμπειρία και δεν μπορώ να καταλάβω μέσα από τις οδηγίες της google Πως μπορώ να το καταφέρω. Σας ευχαριστώ πολύ.
  8. Σας παρακαλώ βοηθήστε με την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου σχετικά με την αγορά του καφέ στον Ελλαδικό χώρο. http://goo.gl/forms/HXoQEVjgf8 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.
  9. apollon18

    GAMING PC 1000 EURO

    Θα μας δώσεις και λινκ από που θα γίνει η αγορά και τις τιμές???
  10. Με ενδιαφέρει overall ποια είναι καλύτερη κάρτα. Όχι για κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι.
  11. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Για να δούμε τι λένε και οι άλλοι.
  12. Αν γίνεται και μια αιτιολόγηση και αυτή με τα λιγότερα προβλήματα. Αν κάποιος την έχει ακόμα καλύτερα. Reviews δεν έχω βρεί στο internet.
  13. Καλημέρα παιδιά. Ποιά από τις δύο κάρτες λέτε να πάρω. Η αγορά γίνεται αυτή την εβδομάδα. GV-R928XOC-3GD-GA (rev. 2.0) GV-N770OC-4GD (rev. 2.0)
  14. apollon18

    Ιστοσελίδες που είδαμε και μας άρεσαν

    Site για εύρεση συγκάτοικου.... Βρες συγκάτοικο δωρεάν αγγελίες
  15. apollon18

    Diablo 3

    Nikolaos - Community - Diablo III Καλημέρα φίλοι. Κάντε με και εμένα add μπας και δώ καμία άσπρη μέρα.....
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.