Jump to content

petranGRE

Premium Members
  • Posts

    162
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About petranGRE

  • Γενέθλια 14/12/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.371 Εμφανίσεις προφίλ

petranGRE's Achievements

  1. petranGRE

    Το BlockFi σταματά τις αναλήψεις εν μέσω κατάρρευσης της αγοράς

    χαχαχαχα Μα πως; Ήταν πολύ αξιόπιστο αυτό, όπως και όλη η αγορα των κλεπτονομισματων. Ερχεται συντομαι η απαγορευση. Και πολυ αργησε. Να δω τι θα κάνετε με τα ψηφιακα σας νομίσμχαχαχα
  2. χαχαχαχα Αγοράστε όλοι τώρα που ειναι φτηνα χαχαχαχα Σας τα λεγαμε καποιοι. δεν ακουγατε. Μακαρι να τα χάσατε όλα.
  3. petranGRE

    3 Βασικά εμπόδια εισόδου στην αγορά κρυπτονομισμάτων το 2022

    Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι η Αστυνομία και η ΑΑΔΕ. Επίσης ένα αρκετά μεγάλο θέμα είναι και το σωφρονιστικό σύστημα της χώρας. Εκεί δηλαδή που θα καταλήξουν οι περισσότεροι απατεώνες.
  4. Αρθρο 386 ΠΚ 1. Όποιος με την εν γνώσει παράσταση ψευδών γεγονότων σαν αληθινών ή την αθέμιτη απόκρυψη ή παρασιώπηση αληθινών γεγονότων βλάπτει ξένη περιουσία πείθοντας κάποιον σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή με σκοπό από τη βλάβη αυτής της περιουσίας να αποκομίσει ο ίδιος ή άλλος παράνομο περιουσιακό όφελος τιμωρείται με φυλάκιση, και αν η ζημία που προξενήθηκε είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με φυλάκιση τουλάχιστον τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή. Αν η ζημία που προκλήθηκε υπερβαίνει συνολικά το ποσό των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ επιβάλλεται κάθειρξη έως δέκα (10) έτη και χρηματική ποινή. 2. Αν η απάτη στρέφεται άμεσα κατά του νομικού προσώπου του ελληνικού δημοσίου, των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου ή των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και η ζημιά που προκλήθηκε υπερβαίνει συνολικά το ποσό των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα (10) ετών και χρηματική ποινή έως χίλιες (1.000) ημερήσιες μονάδες. Η πράξη αυτή παραγράφεται μετά είκοσι (20) έτη.
  5. Ο πόνος είναι η δυσάρεστη αίσθηση που συνήθως προκύπτει από ένα πολύ έντονο ή καταστροφικό σωματικό ερέθισμα. Ο πόνος βιώνεται υποκειμενικά καθώς επηρεάζεται από την κατάσταση του εγκεφάλου μέσα στον οποίο σχηματίζεται η αίσθηση και ο πόνος ως προέκτασή της. Η συνήθεια, η ψυχική κατάσταση, το αν βρίσκεται κανείς σε ύπνωση, αν τελεί υπό ουσίες που επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα κλπ κάνουν την αίσθηση του πόνου υποκειμενική. https://el.wikipedia.org/wiki/Πόνος
  6. Πόσο πρέπει να πονάς τώρα που πέφτει; χαχαχαχα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Δεν έχω ανάγκη τις ελεημοσύνες του κράτους για να ζήσω, μην αγχώνεσαι.... Στην εφορία δήλωσες τα τεράστια κέρδη σου; Δεν είναι και πολύ δύσκολο να σε βρουν παντως να ξέρεις, για αυτό μην ανοίγεσαι ρε άπλα.
  7. Χαχαχαχ...εμείς το λέγαμε αλλά δεν σας άρεσε. Ή απάτη των κλεπτονομισματωμ οδεύει στο τέλος της. Εντάξει τα χάσατε όλα ; Ηρεμήσατε τώρα επενδυτές; Την επόμενη φορά να είστε πιο λογικοί και να μη συμμετέχετε σε απάτες.
  8. petranGRE

    Το πείραμα bitcoin του Ελ Σαλβαδόρ μοιάζει με καταστροφή

    Καλά να πάθουν, ας πρόσεχαν. Αν είναι δυνατόν χώρα να υιοθετήσει μια απάτη για νόμιμο μέσο συναλλαγών. Τέτοιες βλακώδεις ενέργειες κάνουν μόνο απατεώνες και κερδοσκόποι. Τώρα ας γυρίσουν γρήγορα σε προηγούμενη κατάσταση μη τα χάσουν όλα.
  9. Χαχαχαα Πόσοι άραγε να "επένδυσαν" σε αυτήν την απατεωνια; Σύντομα και στα υπόλοιπα εύχομαι τέτοιου είδους κατάρευση.
  10. -Όπως φαίνεται δεν το θεωρώ μόνο εγώ αλλά και πολλές χώρες που το απαγορεύουν. -Οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν για πονηρό σκοπό. -Η έκφραση "βεντούζα" δεν είναι βρισιά.
  11. Το έχω ξαναπεί, ο λόγος είναι απλός. Το θεωρώ μια τεράστια απάτη και μια ακόμα πιο τεράστια φούσκα. Η ύπαρξη τους έχει ευνοήσει πάρα πολλές παράνομες δραστηριότητες, οι συναλλαγές δεν φορολογούνται που είναι σκάνδαλο και τέλος ο τρόπος που "παράγονται" είναι ενεργειακό έγκλημα, σε μια εποχή μάλιστα που η αγορά ενέργειας περνάει μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της ιστορίας. Θα έπρεπε όλες οι σοβαρές χώρες να απαγορέψουν τις συναλλαγές με κρυπτονομίσματα και το mining να ήταν παράνομο. Τέλος όποιος με οποιονδήποτε τρόπο συμμετέχει σε αυτά, να θεωρείται ότι διαπράττει ποινικό αδίκημα. Πιστεύω πως όταν οι πιο πολλές χώρες βγάλουν επίσημα ψηφιακά νομίσματα, που η αξία τους να βασίζεται σε πραγματικό πλούτο και όχι σε απάτες, να απαγορευτούν για πάντα. Επίσης δεν κατάλαβα για ποιον λόγο απαγορεύεται να έχω αυτήν την άποψη. Αν κάποιοι εδώ μέσα βγάζουν παράνομα αφορολόγητα εισοδήματα, θα έπρεπε να ασχοληθείτε και εσείς σοβαρά σαν διαχειριστές και να μην επικροτείτε την παρανομία.
  12. ΕΤΣΙΙΙΙ ΒΕΝΤΟΥΖΑ, κρατήστε τα μην πουλάτε. Μακάρι να πάει η τιμή τους στα τάρταρα.
  13. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι όσοι κάνουν mining να τα χασουν όλα μέχρι το τελευταίο ευρώ.
  14. Εδώ ακούστηκαν απόψεις ότι ότι 2 άτομα που έχουν ένα bitcoin πχ το απόκτησαν κάτω από τους ίδιους τρόπους... Μετά εμείς είμαστε οι άσχετοι.???? Ή ότι υπάρχουν κανόνες και νόμοι για τα κρυπτονόμισματα. Και όχι δεν σας ζηλεύουμε κρυπτολοβερς, δεν μας λείπει κάτι από τον ψηφιακό σας αερο πλουτο.. Απλά όμορφα και ωραία ευχόμαστε να τα χάσετε όλα. Που το κακό σε αυτό; Παραβιάζει κανένα κανόνα του φόρουμ; Είναι βρισιά;
  15. Το όλο ζήτημα με την απάτη των κλεπτονομισμάτων λυνόταν σ' ένα βράδυ. 1)Οποιαδήποτε συναλλαγή με κρυπτονομίσματα να είναι παράνομη. 2)bios+drivers σε όλες τις gpu που καθιστά αδύνατη την εξόρυξη. 3)Όλα τα "ψηφιακά πορτοφόλια κατάσχονται" Μακάρι να γίνουν όλα αυτά και αυτοί που τώρα χαίρονται παράγοντας αέρα να κλαίνε.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.