Jump to content

Ninja10R

Premium Members
  • Posts

    151
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Ninja10R

  • Γενέθλια 25/01/1969

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Ninja10R's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ninja10R

    Οι αγορές μας..!!

    Ναι, δεν μετράνε το ίδιο. Απλά στο video ο JJ επιμένει ότι χρειάζεται ειδική έκδοση των benchmarks λόγω NVME, και σύμφωνα με αυτόν, το CDM έχει ειδική έκδοση για τον 750 (δεν το έψαξα). Το AS SSD έχει βγάλει κάτι σχετικό;
  2. Ninja10R

    Οι αγορές μας..!!

    Χμμμμ.... Σε X99 είναι; Μου φαίνονται λίγο χαμηλά τα νούμερα, μόλις έβλεπα ένα video με τον JJ της Asus πού έτρεχε bench με ειδική έκδοση του Crystal Disk Mark (αυτός έλεγε ότι χρειάζεται η ειδική έκδοση λόγω NVME) και έβγαζε πάνω από 2700 gb/s read - 1500 gb/s write. Επίσης έλεγε ότι είναι σημαντικό για τις επιδόσεις να εγκατασταθεί ο NVME driver της Intel (ok, είδα ότι τον έχεις εγκαταστήσει )
  3. Ninja10R

    To NUC or not to NUC...

    Νομίζω αν βγάλεις έξω την - ελαφρώς - τσιμπημένη τιμή, η οποία δικαιολογείται απόλυτα από το form factor, δεν υπάρχουν ουσιαστικά μειονεκτήματα. Go for it...
  4. Ninja10R

    Samsung 840 ssd

    Οχι με έναν, με τρεις. Τα δύο Data drives (windows libraries + εμπορικολογιστικά προγράμματα) είναι σε Raid 1 array. Οπότε,μόνη εύκολα εφικτή λύση το ISO.
  5. Ninja10R

    Samsung 840 ssd

    Οπότε δεν έχω άλλη επιλογή (και οι τρεις Η/Υ είναι σε Raid mode), εκτός κι αν γίνεται και στο laptop μέσω USB
  6. Ninja10R

    Samsung 840 ssd

    Ερώτηση, αν κάποιος το έχει κάνει. Ο controller της μητρικής που έχω εγκατεστημένο τον μόνο 840 Evo που μου ξέμεινε (Η77) δουλεύει σε Raid mode (όχι, ο SSD δεν συμμετέχει σε κάποιο array), με αποτέλεσμα το Magician (ναι, και το 4.6) να αναφέρει ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει σωστά με τον δίσκο, Αποτέλεσμα αυτού να μην μπορεί να.κάνει το firmware update (δουλεύει μόνο τα Benchmark + Performance optimisation + overprovisioning). Σήμερα είδα ότι η Samsung έχει ανεβάσει ένα ISO. Γίνεται να κάνεις boot και αναβάθμιση του firmware με αυτό;
  7. Ninja10R

    Αγορά Case

    Και οι 4 προτάσεις που σου έκαναν τα παιδιά είναι άψογες και γλυτώνεις και μερικά λεφτά. Ποσωπικά σπίτι έχω τα Η440 και ARC (το Mini όμως), και είμαι πλήρως ικανοποιημένος.
  8. Ninja10R

    wifi+bluetooth pcie adapter

    Για την μητρική σου, χρειάζεσαι την αντίστοιχη desktop έκδοση: http://www.ebay.com/itm/Intel-7260HMWDTX1-PCIe-x1-Dual-Band-Wireless-AC-7260-for-Desktop-/291286896699 Δυστυχώ από ότι βλέπω, δεν στέλνει Ελλάδα
  9. Γιατί, τι παραπάνω θα έκανα, θα έβγαζα μαγικό ραβδάκι; Αν είναι με static ip και έχεις ελέγξει το δίκτυό σου, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ισως μόνο ότι λόγω κάποιων εμπορικολογιστικών εφαρμογών που ζορίζονται μετην πάρτη τους, και στο δικό μου δίκτυο, και στου πελάτη μου, τα firewalls είναι απενεργοποιημένα. Δεν αμφισβητώ αυτό που γράφεις, απλά αναφέρω την δική μου εμπειρία - και ειδικά για τον 6500 που τον ζω καθημερινά.
  10. Εχω στο γραφείο μου έναν 6500 Wireless AIO, αλλά και σε πελάτη τον 8600 Plus (x2). Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αποσυνδέσεις. Λεπτομέρεια: Τους δουλεύω όλους με static ip και όχι αυτόματη μέσω DHCP.
  11. Το υποτιθέμενο 1080p sweetspot στην πόρτα σου με 231 + 16 € μεταφορικά: http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=02G-P4-2966-KR&family=GeForce%20900%20Series%20Family&uc=EUR
  12. Ninja10R

    Νέο κουτί χωρίς κραδασμούς.

    Τέσσερις Samsung Spinpoint F3 1 Tb (7200 rpm) σε Raid 10 - και δεν έχω πρόβλημα.
  13. Ninja10R

    Νέο κουτί χωρίς κραδασμούς.

    Δεν έχω το XL, αλλά το ARC mini R2. Οι θήκες των δίσκων δεν είναι πλαστικές, αλλά μεταλλικές (υποθέτω ότι και στο XL οι ίδιες είναι)και οι δίσκοι βιδώνονται από κάτω με αντικραδασμικά.Δεν έχω παρατηρήσει κανέναν κραδασμό.
  14. Ninja10R

    raid 1 intel

    Το πλέον εύκολο είναι από τα Windows, εφόσον όμως έχεις εγκαταστήσει το Intel Rapid Storage Technology. Μπαίνεις μέσα, επιλέγεις το array (θα στο εμφανίζει broken) και επιλέγεις rebuild χρησιμοποιώντας τον νέο δίσκο. Γίνεται και από το bios του controller (με το Ctrl + I που αναφέρεις), αλλά είναι πολύ πιο "command" φάση. Σημειωτέον, το νέο σου array θα εμφανίζεται ως 250 gb, ακόμη και όταν αντικαταστήσεις και τους δύο με 500άρηδες, υπάρχει επιλογή στο IRST ώστε να γίνουν διαθέσιμα και τα 500 gb στο array (αφού τελειώσουν και τα 2 rebuild), και μετά κάνεις extend το partition από το disk management των windows.
  15. Ninja10R

    Οι αγορές μας..!!

    Εχω πήξει στους Pentium Την Gigabyte δεν την αγόρασα, μου ξέμεινε από πελάτη που αναβάθμισε, οπότε αγοράστηκε ο Pentium και οι Kingston για να "παντρευτούνε".
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.