Jump to content

Vag02

Members
  • Posts

    46
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Vag02

  • Γενέθλια 03/04/1992

Vag02's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπέρα. Η προσωπική μου γνώμη είναι πως ότι έχει να κάνει με ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά πρέπει να δουλεύεται με εργαλεία χειρός και όχι με ηλεκτρικά. Από κει και πέρα, επίσης γνώμη μου, είναι ότι τα εργαλεία είναι επένδυση. Άσχετο με αυτό, στο τέλος τα λεφτά που θα έδινες εξ αρχής για να πάρεις ένα καλό, τηρουμένων των αναλογιών προφανώς, εργαλείο/σετ εργαλείων θα το δώσεις σίγουρα στην πορεία αν προτιμήσεις το χαμηλό ποιοτικά αντίστοιχο. Αν πρόκειται για ηλεκτρικό εργαλείο δεν θα διακινδύνευα τη σωματική μου ακεραιότητα αγοράζοντας no name γωνιακό τροχό για παράδειγμα. Στο θέμα μας τώρα. Μια αρκετά αξιόπιστη επιλογή για κατσαβίδια ακριβείας, εντός λογικού πλαισίου τιμής, η οποία εξελίσσεται σε μια απ τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει είναι [ame=http://www.amazon.co.uk/FatMax-Precision-Driver-STANLEY-0-65-492/dp/B008FZ5RPU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1359605241&sr=8-1]αυτά[/ame]. Για μεγαλύτερα νούμερα θα πρότεινα [ame=http://www.amazon.co.uk/Fatmax-12-Piece-Screwdriver-Set/dp/B000WCI2TC/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1359605222&sr=8-2]αυτό[/ame] το σετ. Γενικώς θεωρώ τα εργαλεία της Stanley εφάμιλλα αυτών της metabo και αρκετά ανώτερα των b&d και bosch. Συμφωνώ πως η ποιότητα της facom και της makita είναι σε άλλο επίπεδο αλλά πιστεύω πως απευθύνονται και σε άλλο επίπεδο οικονομικά! Αυτά ήταν τα 2 μου σεντς
  2. Vag02

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ωραίο και το μαύρο prodigy! Μπορείς να μου πεις τι θερμοκρασίες έχεις στους δίσκους με τον 200αρη;
  3. Vag02

    Δείξτε το κουτί σας...

    Τι ακριβώς θες να δείχνουν;
  4. Vag02

    Δείξτε το κουτί σας...

    Το ίδιο ακριβώς είναι! Απλά έχει και tv tuner μέσα το πακέτο για να ζηλεύεις!
  5. Vag02

    Δείξτε το κουτί σας...

    IPS είναι το πάνελ ρε! Απλά δεν το έχω καλιμπράρει και χαραμίζεται...
  6. Vag02

    Δείξτε το κουτί σας...

    Τη λύση του tie wrap θα την εφάρμοζα μόνο σε περίπτωση που δεν υπήρχε plexi καπάκι. Αν όμως έχεις έναν 120άρη και λίγα tie wraps δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Ειδικά αν μπορέσεις να τα δέσεις στις απο κάτω τρύπες του ανεμιστήρα παίζει και να μη φαίνονται.
  7. Vag02

    Δείξτε το κουτί σας...

    Το καλώδιο του controller από πίσω ρε Βάγγο! :mamba:
  8. Vag02

    Δείξτε το κουτί σας...

    Resize στο bucket θα κάνεις. Σου έχει και ένα μικρό editor αν θες να τις πειράξεις και λίγο πριν τις ποστάρεις.
  9. Vag02

    Δείξτε το κουτί σας...

    Με αποστάτες το έχει στηρίξει πρόχειρα αλλά δεν μιλάμε για λίγο ζόρισμα, όπως δείχνει ο τυπάς στο video. Περισσεύει ~1cm απ έξω. Θα δώ πως θα την κάνω τελικά! Από hardware τώρα. Mobo: Asrock Z77E-ITX Cpu: Intel i5 3570k @4.3Ghz Ram: Corsair XMS3 8GB(2x4) Gpu: Sapphire 5850 Xtreme Hdd: Samsung F3 1TB Ssd: Ocz Agility 3 120GB Cpu cooler: Corsair H100 με 1 ζευγάρι fans σε push Psu: Superflower Golden King 650W
  10. Vag02

    Δείξτε το κουτί σας...

    Καλησπέρα κυρίες και κύριοι! Ωραία πράματα βλέπω και μ' αρέσει! Μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα αποχής από το άθλημα πήρα απόφαση να στήσω (πριν καμιά δεκαριά μέρες) το κουτάκι μου και σήμερα έκατσα και το συμμάζεψα, κυρίως για τις ανάγκες της φωτογράφησης. Και τώρα, ορισμένες παρατηρήσεις - mini review. 1. Τα υλικά κατασκευής του κουτιού είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου σε θέμα pc case. 2. Το βάρος του, για το μέγεθος του, είναι κομμάτι πολύ, αλλά δικαιολογείται από το 1. Τα πλαϊνά καπάκια απλά δε λυγίζουν! 3. Αρκετά ζόρικο στο cable management, σε σημείο που σε κάνει να σκέφτεσαι να τα παρατήσεις όλα χυμαδιό! 4 Απαράδεκτη η superflower στο θέμα των διαστάσεων του τροφοδοτικού. Δίνει το μήκος του χωρίς όμως το πρόσθετο μήκος των connectors του modular. Στα περισσότερα κουτιά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Εδώ όμως χρειάζεται να περισσεύει απ έξω, τουλάχιστον μέχρι να γίνει κάποια πατέντα και να μπει κανονικά. Ελπίζω να μην κούρασα! Ευχαριστώ για το χρόνο σας! :crazy_pilot:
  11. Vag02

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Της ασφάλειας είστε κύριε;
  12. Vag02

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Παιδιά, άλλο να σας το λέω και άλλο να τα δοκιμάζετε... Με τράταρε ένα όταν πήγα σπίτι της και χάζεψα...
  13. Αφού θες να κάνεις τη δουλειά με αρτάνι, πάρε ένα μασούρι (31μ). Έτσι κι αλλιώς, με την τιμή που έχει, δεν έχει νόημα να πάρεις λιγότερο.
  14. [MENTION=15018]Seafalco[/MENTION] Σκέψου, όμως, ότι το άκρο του sleeved καλωδίου, μαζί με το heatshrink θα πρέπει να μπει και μέσα στο connector. Αν σκληρύνει πολύ σκουραίνουν τα πράγματα.
  15. Δεν έχει νοήμα να έχει κόλλα μέσα το heatshrink. Σφίγγει και δε πάει πουθενά. Ίσα ίσα που θα είναι και πρόβλημα η κόλλα στο πέρασμα πάνω απ το sleeve.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.