Jump to content

dimmelis

Premium Members
  • Posts

    102
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by dimmelis

  1. dimmelis

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Δοκίμασα την κάρτα στην 2η PCI μετα από DDU + clean install τον 376.33 και μετά τον 362.00, αλλά πάλι τα ίδια. Δοκίμασα διαφορετικό καλώδιο απο το τροφοδοτικό μήπως υπάρχει πρόβλημα, χωρίς αποτέλεσμα.
  2. dimmelis

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Έβαλα τους 376.33 μετά crash μετά από alt+tab σε ένα game και δεν δουλεύει τίποτα. Uninstall με το DDU σε safe mode, clean install τους drivers και μετά από το restart που ζητάει, BSOD και η κάρτα με κιτρινο θαυμαστικο στο device manager. Gigabyte GA-Z77X-D3H i52500k evga GTX780sc BSOD info: crash dump file: C:\Windows\memory.dmp This was probably caused by the following module: nvlddmkm.sys (nvlddmkm+0x1B4864) Bugcheck code: 0x3B (0xC0000005, 0xFFFFF8800F5CD864, 0xFFFFF880069E5E20, 0x0) Error: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION file path: C:\Windows\system32\drivers\nvlddmkm.sys product: NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 376.33 company: NVIDIA Corporation description: NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 376.33 Bug check description: This indicates that an exception happened while executing a routine that transitions from non-privileged code to privileged code. This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem. A third party driver was identified as the probable root cause of this system error. It is suggested you look for an update for the following driver: nvlddmkm.sys (NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 376.33 , NVIDIA Corporation). Google query: NVIDIA Corporation SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
  3. dimmelis

    Αναβάθμιση από gtx 560 ti

    Εχω μια asus 560ti που δεν δουλευει. Το cooler δουλευει κανονικα. Αν υπαρχει περιπτωση να το ταιριαξεις πιστευω πως θα ειναι η πιο αποδοτικη λυση.
  4. Δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου γι' αυτό είναι και αοριστη η ερώτηση. Πάντως ο τρόπος που περιγράφεις είναι απόλυτα κατατοπιστικός! Κυρίως εργαλεία ήθελα να προτείνετε και απ' ότι κατάλαβα το ντρεμελ είναι απαραίτητο για τέτοια μόντα. Θα ποστάρω pics αν το καταφέρω Ευχαριστώ και καλή Ανάσταση!
  5. Καλησπέρα συμφορουμίτες, Χρειάζομαι τα φώτα σας για να μπορέσω να επιλέξω το πιο αποδοτικό εργαλείο για να μπορέσω να κόψω πλαστικό μέσα από αυτή την εργαλειοθήκη. Τα τοιχώματα είναι αφαιρόυμενα μόνο στη μία διάσταση αλλά θέλω να δημιουργήσω μεγαλύτερα διαμερίσματα.
  6. dimmelis

    Σύνθεση PC για gaming στα 500€-600€

    Καλυτερα να περιμενεις τα windows 10 μηπως ειναι τσαμπα..
  7. Μενω Φαληρο και εχω forthnet απο το 2005. 17€ και στο router δειχνει 15-18 mbps. Ειμαι σε ενα απο τα πιο φορτωμενα dslam της πολης αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα με την γραμμη.
  8. dimmelis

    Η Nvidia αποκαλύπτει και επίσημα την GTX 960

    Στην Ελλάδα η κά
  9. dimmelis

    Η Nvidia αποκαλύπτει και επίσημα την GTX 960

    128 bit bandwidth στα 200$?? Όχι ευχα
  10. dimmelis

    Επιλογή modem-router για forthnet μέχρι 80...

    Το τσίμπησα και εγώ! Ψάχνω καιρό μια καλή ευκαιρία να ξεφορτωθώ το Thomson της Forthnet.
  11. dimmelis

    Βοήθεια επιλογή ποντικιού

    Δεν καταλαβαίνω τον λόγο της ειρωνείας, αλλά εντάξει έχεις δίκιο. Με έπεισες. Ευχαριστώ Γιώργο!
  12. dimmelis

    Βοήθεια επιλογή ποντικιού

    Δεν υπάρχει τέτοια λογική. Είναι μάρκα, το πληρώνεις αδρά και σου εγγυάται 2 χρόνια τουμπες/νερα κλπ. Η ανθεκτικότητα είναι ΚΑΙ θέμα ποιότητας κατασκευής που ΑΥΤΟ υποτίθεται ότι πληρώνεις ακριβά.
  13. dimmelis

    Βοήθεια επιλογή ποντικιού

    Ε καλά, πως γίνεται ποντίκια των ~70€ να μην αντέχουν? Αν δεν αντέξει θα το ξέρω μέσα στα επόμενα 2 χρόνια εγγύησης! Τόσα χρόνια πάντως δεν έχω χαλάσει κανένα ποντίκι μου. Ούτε καν τα generic, turbo-x κλπ. των 5-8€.
  14. dimmelis

    Βοήθεια επιλογή ποντικιού

    Το deathadder παίρνει τις καλύτερες κριτικές σε ότι review έχω διαβάσει και νομίζω πως θα με βολέψει καθώς είναι από τα μεγαλύτερα σε μέγεθος. Βρήκα το Deathadder στα 50€ και το παρήγγειλα αμέσως. Ευχαριστώ πάντως για τις γνώμες σας. Θα γράψω εντυπώσεις μόλις το παραλάβω.
  15. Καλησπέρα, Ψάχνω gaming mouse και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3: CORSAIR VENGEANCE M65 RAZER DEATHADDER ROCCAT KONE PURE OPTICAL CORE PERFORMANCE Έχω αυτό το σετάκι, αλλά το ποντίκι δεν γεμίζει την παλάμη μου και ο καρπός μου κουράζεται μέσα σε 2 ώρες. Budget ~70€, παλάμη μεγάλη! Περιμένω να ακούσω γνώμες καθώς δεν είχα ποτέ gaming mouse και δεν ξέρω τί χαρακτηριστικά να προσέξω. Υπάρχει μήπως κάποιο ακόμα αξιόλογο σε αυτό το budget??
  16. dimmelis

    Pc random freeze & restart

    Σκασμενους πυκνωτες δεν βλεπω. Για το memtest αναμενω το ρεπο που θα παρω την δευτερα για να το τρεξω. Δεν θελω να το αφησω τη νυχτα μη ξυπνησω και δεν βρω τιποτα! Παντως απ' οτι ειδα μεχρι στιγμης σε idle windows η cpu ανεβαζει 65℃ με στοκ ρευματα και ψυκτρα. Δεν δοκιμασα να το ζορισω με καποιο προγραμμα γιατι κλεινει στην τυχη. Επισης σαν ιδεα και μονο το λεω: να δοκιμασω να το δουλεψω εχοντας αποσυνδεσει το front panel του κουτιου? Καπου ειχα διαβασει οτι ελατωματικα usb-audio connectors απο κουτι μπορει να σου βραχυκυκλωνουν την μητρικη.
  17. Καλησπέρα παιδιά, Μου έφερε ένας φίλος το pc του για να μη του σκάσει τσεκουριά, όπως είπε Ο υπολογιστής παγώνει τυχαία, κάνει restart χωρίς να μπαίνει στα windows ή δεν bootαρει καθόλου. Μετά από κανα δυο-τρια reset ανοίγει κανονικά, αλλά μετά από τυχαίο χρονικό διάστημα ξανά τα ίδια. BSOD ποτέ όμως. Επίσης κάποιες φορές βγάζει και αυτό: windows host process(rundll32) has stopped working specs: CPU: QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 2266 MHz (8.5 x 267) Mobo: Asus P5B-VM SE RAM: OCZ XTC Platinum OCZ2P8008GQ 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM GPU: NVIDIA GeForce 9800 GT Έχει καθαριστεί, καινούριο τροφοδοτικό, format, τελευταίες ενημερώσεις και drivers. Το πρόβλημα παραμένει. Καμιά ιδέα?
  18. dimmelis

    Απάτη από αγγελία από γειτονικό forum?

    Μόλις την έβαλα στον 1ο υπολογιστή δεν δούλεψε. Δοκιμαστηκε και σε άλλους 2 και δεν δούλεψε. Αν ο πωλητής είχε λίγο μυαλό θα μου απαντούσε σε κάποιο pm λέγοντας μια φτηνή δικαιολογία όπως π.χ., σε αυτόν δούλευε και δεν ξέρει τπτ. Το ότι με αποφεύγει σημαίνει πως ήξερε πολύ καλά τι συμβαίνει με την κάρτα. Έχεις δίκιο πάντως, δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα. Το όνομα του, όμως δημοσιεύτηκε για να μην τον εμπιστευτεί εύκολα κάποιος μελοντικός αγοραστής. Αν θέλει πάντως ας έρθει με τον δικηγόρο σου να τα βρούμε .
  19. dimmelis

    Απάτη από αγγελία από γειτονικό forum?

    Μετά και από τεχνικό έλεγχο η κάρτα είναι σίγουρα χαλασμένη. Ο χρήστης έχει τα εξής username: (forum INSOMNIA) ----- To νου σας παιδιά κ ευχαριστώ για την συμπαράσταση!
  20. dimmelis

    Απάτη από αγγελία από γειτονικό forum?

    Αλλος μου φαινεται πως πρεπει να ηρεμησει.
  21. dimmelis

    Απάτη από αγγελία από γειτονικό forum?

    Ναι το ξερω πως επρεπε να την δοκιμασω, αλλα τον εμπιστευτηκα καθως ειχε καλες αξιολογησεις και δεν μου φανηκε για τετοιος τυπος. Παντως ουτε τηλεφωνο σηκωνει ουτε πμ απανταει που σημαινει πως ηξερε τι παιζει. Θα του δωσω 3-4 μερες ακομα μηπως λειπει σε διακοπες και μετα θα σας πω ποιος ειναι.
  22. dimmelis

    Απάτη από αγγελία από γειτονικό forum?

    Ε όχι! 3 φορές σε διαφορετικούς υπολογιστές μπήκε, λες να το ξέχασα?!?
  23. dimmelis

    Απάτη από αγγελία από γειτονικό forum?

    Όχι δεν παίζει 2 corsair RM650 και ένα thermaltake 750w δοκιμάστηκαν.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.