Jump to content

platonas

Premium Members
  • Posts

    112
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by platonas

  1. platonas

    Οι αγορές μας..!!

    Εγω περιμενω 5 x artic 12 pst co , οπου οπως λένε αντεχουν περισσοτερο . Θα μπουν στα ψυγεια μου ,διοτι οι vardar μου εχουν σπασει τα νευρα. Εχουν μια χαρα airflow , σχεδον δεν τους ακουω στις 1000-1100 στροφες οπου τους εχω.Full νομιζεις οτι θα απογειωθει , αλλα ριχνουν την θερμοκρασια σε δευτερολεπτα οποτε μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος απο την αποδοση τους. Ο λογος που τους αλλαζω ; Εχω βαρεθει καθε 1-2 χρονια να μου ψοφαει ενας , οπου θα πρεπει να λυσω wc και να βγαλω ψυγειο για να τον αλλαξω και φυσικα δεν εχει γινει ποτε κοντα την περιοδο που λυνω για καθαρισμο. Ηδη εχω εναν νεκρο πανω στο ψυγειο ενω ενας 2ος που αρχισε τις στριγκλιες δειχνει να εστρωσε (μετα απο καθαρισμα) .
  2. platonas

    Οι αγορές μας..!!

    και εμενα 1,5 χρονο με το clear δεν εχει τετοια υπολειμματα..τοσο υπολειμα ειχα δει με soft tube , χρωματιστο υγρο και ανοιγμα του loop μετα απο 2 χρονια . Σχετικα με τα fittings παντως απο ek(softtube) γυρισα σε borrows οταν αλλαξα σε petg και μπορω να πω καλυτερη ποιοτητα κ μιση τιμη (+ ανταλλακτικα orings σε καθε fitting) .
  3. platonas

    Οι αγορές μας..!!

    Εγω παντως τα τελευταια χρονια μονο Cryofuel βαζω με αλλαγη καθε 1,5μιση χρονο και δεν ειχα θεμα. Περσι γυρισα σε clear ενω πριν με ημουν με πρασινο και αλλαξα για να ειναι πιο ουδετερο το χρωμα. Βεβαια με παιδεψε το καθαρισμα οποτε αυτο ειναι αρκετο για να μεινω στο clear για παντα! Τοτε ειχα διαλεξει πρασινο γιατι ειχα διαβασει ενα αρθρο για τα καταλοιπα που αφηνουν τα διαφορα χρωματα και σαν χειρότερο ειχαν το κοκκινο ενω σαν καλύτερο είχαν το πράσινο.
  4. platonas

    Ασταμάτητα προβλήματα με νέο build Ryzen 3700x

    Η σκέψη μου είναι μην εχει θεμα η εκδοσή του Bios με την υποστήριξη 3200 . Τωρα ειδα οτι ειναι με χ570 και οχι χ470 οπως νομιζα .
  5. platonas

    Ασταμάτητα προβλήματα με νέο build Ryzen 3700x

    Ρε παιδια η stock speed ddr4 ειναι 2400Mhz με ταση 1.2Volt. Οτιδηποτε πανω απο αυτο θεωρειτε overclock. Οποτε στο troubleshooting καλο ειναι να απενεργοποιουμε το Xmp (οπου ειναι προφιλ overclock απο τον κατασκευαστη) και να γινουν δοκιμες στην νορμαλ 2400 ταχυτητα.
  6. platonas

    Δυο combo pumps EKW στο ιδιo loop?

    Καλημερα. Μπορεις να τα συνδεσεις μεταξυ τους χωρις κανενα προβλημα , απλα δες τι fittings εχεις γιατι το κιτ ερχετε με 10/16 οποτε μπορει να χρειαστει να αλλαξεις αυτα που εχεις ηδη. Οσο για της 2 αντλιες, αρκετοι το εχουν κανει χωρις προβλημα απο την στιγμη που ειναι ιδιες (διαφορετικα η πιο δυνατη θα γεμιζει το res της αλλης πριν προλαβει να το αδειασει). Σε θερμοκρασιες δεν κερδιζεις διοτι το ψυκτικο περναει πιο γρηγορα απο τα μερη οπου ανεβαζουν θερμοκρασια(cpu,gpu) αλλα επισης και απο αυτα που το ψυχουν(ψυγειο) . Εγω στην θεση σου η θα κραταγα την μια αντλια εκτος συστηματος για back up ή θα αγορασα απλα κομματι κομματι οτι χρειαζομαι απο τα υπολοιπα.
  7. platonas

    Απαράδεκτοι στην procordia

    Νομιζω οτι ισχυει ακομα το παρακατω απλα οι περισσοτεροι κοιτανε να το γλυτωσουν ΝΟΜΟΣ 2251/1994 Άρθρο 5 - Πώληση καταναλωτικών αγαθών και εγγυήσεις 4. Η παράβαση των διατάξεων της προηγούμενης παραγράφου δεν θίγει το κύρος της εγγύησης, την οποία ο καταναλωτής μπορεί να επικαλεσθεί και να απαιτήσει την τήρησή της. Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό.
  8. platonas

    Καταγραφικό με 8 κάμερες ip 4mp

    Χωρις να εχω πολλες γνωσεις πανω στο θεμα. καταγραφικο και καμερες δουλευουν στα 100mbit , αρα το καθενα εχει μεγιστη ταχυτητα 10MB/sec. Αν βρεις τι bitrate εχει το βιντεο της καμερας, μπορεις να υπολογισεις το μεγεθος των megabyte που προσπαθει να στειλει η καμερα ανα δευτερολεπτο στο καταγραφικο. Αν η μια καμερα στελνει πχ 5 MB/sec ,τοτε με 2 πας στα 10 MB/sec οπου ειναι το οριο που μπορει να λαβει ταυτοχρονα το καταγραφικο σου.Με 3 πας στα 15 οποτε αρχιζει η καθυστερηση . Σε τοπικο δικτυο δεν εχει σχεση η ταχυτητα του internet , αυτη υπολογιζεται οταν προσπαθεις να δεις τις καμερες απο εξωτερικο δικτυο και εκει υπολογιζεις το upload του σημειου οπου ειναι οι καμερες (λογικα 5 mbit στην 50αρα) και το download του δικτυου οπου εισαι (πχ cafe,σπιτι φιλου κτλ) .
  9. Δεν νομιζω να βλεπει παρομοια ρευματα ουτε καν σε idle , ποσο μαλλον σε load. Σε τετοιο πολυμπριζο παλαιοτερα που ειχα δει μια εγκατασταση σε rack αποδειχτηκε οτι το συγκεκριμενο κομματι που εγκατεστησαν ειχε προβλημα με τον ροοστατη και σε καποια σημεια πηγαινε πχ ανα 5 watt ενω σε αλλα ανα 10.Τελικα του εκαναν μια αντικασταση με ενα ιδιο (μαρκα και μοντελο) οπου δουλευε κανονικα. Μηπως ομως περνας το οριο τον watt που μπορει να δωσει το συγκεκριμενο πολυμπριζο (λογο full load) και αυτο δινει προταιρεοτητα στο μαστερ με αποτελεσμα να κλεισουν ολα εκτος απο το pc ?
  10. platonas

    Καρτα 100% Usage σημαινει τερματισε?

    το ssaa σε πιο επιπεδο το εχεις ? Σε πολλα φορουμ αναφερουν οτι στο χ2 ριχνει τα frames στο μισο.
  11. For the record στη δικη μου Asus ειναι advance / APM configuration !
  12. για τα evga με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα αρκετους να αναφερουν τετοια θεματα ΑΛΛα σε καποιους βγηκε οτι το μηχανημα που ειχαν για να μετρησουν watt ειχε θεμα να βγαλει σωστο αποτελεσμα , ενω η evga αναφερει "ghost load" . Το bios σου εχει erp mode να το δοκιμασεις ?? Στην θεωρια καταργει τα wake on lan - mouse - keyboard ,wake event αλλα αφηνει το συστημα να καταναλωνει 1w η λίγοτερο οταν ειναι κλειστο.
  13. εναλλακτικά μπορείς να κλείνεις το τροφοδοτικό από πίσω .
  14. Να υποθέσω οτι το πολυμπριζο δεν εχει καποιο ρυθμιστικό (ροοστάτη) ευαισθησίας ; Σε 2 που ειχα παλιοτερα ειχαν ενα μικρο και ρυθμιζα , μεχρι κάποιο σημειο , την ευαισθησία .
  15. platonas

    Δείξτε το κουτί σας...

    απο εδω : τελικα γυρισαμε εδω : Στο μελλον θα μπει αλλου η ledοταινια και καποια στιγμη hard tubing !
  16. platonas

    2 new ryzen Builds και μνημες

    Λοιπον τον δουλευω σε auto με το performance enc. σε lvl 2 και ram στο xmp προφιλ τους (3200) . Στο power plan εχω βαλει minimum Cpu performance : 5% , ωστε να ριχνει τασεις οταν δεν χρειαζεται αφου διαβασα οτι εχει λυθει το προβλημα οπου ηθελε 100% Με θερμοκρασια δωματιου στους 25 βαθμους εχω : idle : 30 με 35 Aida Stress test: 75-77 Αντιστοιχα χωρις performance ench. εxω : idle : 28 με 30 Aida stress : 68 max Αυτα ειναι με τους ανεμιστηρες των ψυγειων γυρω στις 1000 με 1050 στροφες(τελειως αθορυβο). Στις 1250 στροφες οπου αρχιζουν να ακουγονται εχουμε -5 βαθμους σε load. Απο οτι εχω καταλαβει η ψυκτρα δεν κανει μεγαλη διαφορα στις θερμοκρασιες , αλλα στην αποδοση. Πχ σε full load κραταει μεγαλυτερη συχνοτητα για μεγαλυτερο διαστημα και σε περισσοτερους πυρηνες.
  17. platonas

    2 new ryzen Builds και μνημες

    Ειναι αναλογα τον επεξεργαστη. Η σειρα 1η γενια ειχαν +10 μερικοι , +20 οι Χ και μερικοι καθολου . (ηθελε η AMD να τρεχουν ολοι παρομοια προφιλ ψυξης η κατι τετοιο) Ο 2700χ που εχω εγω , εχει +10 (το aida δειχνει 10 παραπανω απο το ryzen master ) και εχω βαλει offset στο aida για να βλεπω τα ιδια(εχω μονιμο sensor panel σε αλλη οθονη) .
  18. platonas

    2 new ryzen Builds και μνημες

    παιδια εχετε υπολογιζει το offset για την θερμοκρασια του CPU (αναλογα ποιον εχετε) ;
  19. platonas

    Νέο build 2700χ προβλήματα

    Σε παλιοτερο build (οχι AMD) κατι τετοια κουλα μου εκανε ενα hotas που ειχα αν το εβαζα σε usb 3 , ενω σε usb 2 επαιζε κανονικα. Το ιδιο hotas παντως δουλευει απροβληματιστα στα usb 3 της strix 470x-f. Εχεις κανενα usb 2 στη μητρικη να δοκιμασεις αν εκει παιζει οκ το πληκτρολογιο ;
  20. platonas

    Vdsl router ποιο και γιατί?

    Εγω παντως στη θεση σου θα τσιμπαγα ενα aftermarket σκετο routerακι οπου θα το εριχνα καθε φορα πανω στο modem-router του καθε παροχου.
  21. platonas

    Vdsl router ποιο και γιατί?

    Φιλε μου , οι ερωτησεις για συναγερμο και ups αφορουν voip τηλεφωνια .οποτε λογικα με την παραλαβη του νεου modem θα σε γυρισουν σε voip. Απλα να το εχεις υποψιν σου.
  22. platonas

    Αγορά από Caseking. Είναι εφικτή;

    Εγω μια που κοιταγα για αρκετο καιρο πριν κανω την παραγγελια μου , νομιζω οτι με gls,ups οσο εβαζα πραμα στο καλαθι ανεβαινε κ η τιμη..βεβαια αν εσυ θες μονο το κουτι ε...4 ευρω ειναι! Σκεψου οταν εκανα την παραγγελια μου , με τις αλλες εβγαζε 80 και 120 ευρω μεταφορικα !!!
  23. platonas

    Αγορά από Caseking. Είναι εφικτή;

    Τωρα ειδα την εικονα σου...λοιπον..αν βαλω μονο το συγκεκριμενο κουτι και σε εμενα δεν βγαζει dhl....αν βαλω διαφορετικο κουτι..μου βγαζει ! Μηπως εχει καποιο προβλημα το site τους ; Τωρα ειδα την εικονα σου...λοιπον..αν βαλω μονο το συγκεκριμενο κουτι και σε εμενα δεν βγαζει dhl....αν βαλω διαφορετικο κουτι..μου βγαζει ! Μηπως εχει καποιο προβλημα το site τους ;
  24. platonas

    Αγορά από Caseking. Είναι εφικτή;

    Τα μεταφορικα που εχουν για Ελλαδα ειναι ψιλο standard τουλαχιστων με dhl international, 19.90 ευρω. Αν παρεις πχ μνημες θα πληρωσεις τα ιδια με το να παρεις ενα tower .Πρεπει να εχουν συμφωνια (τουλαχιστον με dhl) οτι μεχρι χ κυβικα(ογκος) 19,90 οπως και το sportsdirect . Πριν 1 μηνα ακριβως εκανα παραγγελια 1 κουτι, board, cpu και μερικα πραματα για την υδροψηξη. Ηρθαν σπιτι 2 κουταρες και πληρωσα 19,90 ! Εχεις διαλεξει χωρα Ελλαδα κτλ ; Μηπως οχι και για`υτο δεν στο βγαζει ;
  25. platonas

    Οι αγορές μας..!!

    Βρε καλως ηρθαν τα παιδια !!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.