Jump to content

Vagosman

Premium Members
  • Posts

    229
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Vagosman

  1. Vagosman

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Καλη χρονιά με υγεία σε όλους
  2. Eρώτηση: Αν αγοραστεί κλειδί απο κλειδάδικο είναι εξασφαλισμένη μια μικρή επιχείρηση/ελ. επαγγελματίας σε περίπτωση ελέγχου; Μπορεί κανονικά να προσκομίσει απόδειξη αγοράς και πληρωμής ακόμα και απο paypal; Με λίγα λόγια είναι νόμιμη η αγορά λογισμικού με χρήση κλειδιών απο το web;
  3. Vagosman

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Xρόνια πολλά στο The Lab. Ευχόμαστε να παραμείνει δυνατό και πάντα μεσα στην επικαιρότητα.
  4. Πιθανά οι High End να παρουσιάζουν αύξηση ωστε τα συστήματα να ειναι VR Ready. Οχι οτι απαραίτητα θα αγοράσουν όλοι VR αλλα το marketing δουλεύει υπέρ τους.
  5. Vagosman

    Ας κάνουμε το εργαστήρι καλύτερο - V3 Edition

    Τα RSS ενω δουλευουν τέλεια θα ήθελα να έχουν ενεργά λινκς ωστε απο το feed να μπορούμε να πάμε απευθείας στο άρθρο. Τωρα αν θελήσουμε να δούμε τις απαντήσεις η να γράψουμε κάποιο σχόλιο θα πρέπει να πάμε χειροκίνητα στις ειδήσεις και στο συγκεκριμένο άρθρο.
  6. Vagosman

    TheLab.gr V3 Bugs

    Fixed
  7. Vagosman

    TheLab.gr V3 Bugs

    Sorry που ποστάρω εδω, αλλα στον Χμας διαγωνισμό δεν μπορούμε να γράψουμε για συμμετοχή.
  8. Vagosman

    Enermax LIQTECH 240

    Βασικά απότι έχω καταλάβει κατι παιζει με το ψυγείο και τα πιο χοντρά φινς. Γιατι οντως δε λυγίζουν με τίποτα. Οπότε εφόσον τα φανς ειναι πολύ καλά, η αντλία σταθερή στις 2600rpm και αθόρυβη μένει το ψυγείο και η πιθανά κακή μεταφορά της θερμοκρασίας στα fins. Ναι μεν οι επιδόσεις δεν ειναι κορυφαίες αλλα επαρκουν να κρατήσουν το cpu αρκετά κάτω απο 70 στα core οποτε δηλαδή κάτω απο 60 στο package. Η ουσιαστική διαφορά ομως ειναι στη μεταφορά θερμότητας μακρυά απο mobo και ram οπως και η αθόρυβη λειτουργία. Στο ρελαντί και λόγω θερμοχωρητικότητας του νερού μπορουν τα φαν να ειναι και κλειστά.
  9. Vagosman

    Enermax LIQTECH 240

    εχεις να δώσεις feedback απο τη χρήση;
  10. gtx750? νομιζω είναι vfm και στο budget σου
  11. Vagosman

    Οι αγορές μας..!!

    τα ΕΛΤΑ έχουν σαπισει. Υπό στελεχωμένα ψιλοαπεργιες κτλ. Τα παντα απο Ασια αργούν υπερβολικά. Φοβαμαι οτι αμα συνεχίσει αυτό και με τους Ελληνες να κάνουν θέμα και claims η Ελλάδα θα γίνει σύντομα exclude για παραδόσεις όπως είναι σε αρκετές περιπτώσεις η Ιταλία.
  12. Είναι desktop; Αν ναι προσπαθείς στις μπροστά θύρες USB; Δοκίμασε στις πίσω που είναι απευθείας πάνω στη mobo. Αν πάλι δεν παίζει φταίει η mobo και όχι το τροφοδοτικό.
  13. Badges απο διάφορα παιχνίδια η μονο απο το summer sales? Προσωπικα εφτιαξα ενα summer για πουλούσα συνεχώς τα εξτρα και 3-4 απο αλλα games. Πάλι δεν πήρα τίποτα. Το μόνο κέρδος ειναι 3-4€ απο πωλήσεις summer καρτών οσο ήταν ακριβές. Τρίχες δηλαδή.
  14. 12 φοιλ; Εγώ ζερο πώς τα κατάφερες; ψήφισα σε όλα.
  15. Vagosman

    Thief 4

    Ασχολείται ακόμα κάποιος με αυτό το έκτρωμα; 15 ευρώ προσφορά στον ατμό και πάλι δεν αξίζει.
  16. Με πληκτρολόγιο θα γίνουν τα δάκτυλα σου σαν του φακίρη. Για όσους δεν γνωρίζουν ελέγχεις 2 χαρακτήρες ταυτόχρονα οπότε 2 σετ απο βελάκια και απο ένα κουμπί Action για κάθε χαρακτήρα. Επίσης 2 ακόμα κουμπιά για rotate της κάμερας αλλα αυτό είναι αμελητέο. Χbox controller είναι σχεδόν μονόδρομος. Για όσους pcαδες δεν έχουν αποκτήσει ακόμα ας αναζητήσουν το παλιό που έχει πολύ καλή τιμή και φοβερή βέβαια ποιότητα. Οι περισσότεροι τίτλοι παίζονται καλύτερα πλέον με χειριστήρια καλώς η κακώς, οπότε είναι απαραίτητο αξεσουάρ για τους gamers. :clap:
  17. Vagosman

    zyxel NAS SERVER

    Γιαυτό και εγώ ακριβως επιμενω. Επειδή σε εσένα δουλεύει στην πράξη, δεν σημαίνει οτι θα δουλέψει για ολους. Μπορεί να είσαι σε line of sight. Άλλοι όμως όχι. Και το media streaming είναι αρκετά απαιτητικό σαν εφαρμογή. Ίσως η πιο απαιτητική σε επίπεδο οικίας. Υπάρχει πιθανότητα να χρειαστείς πανω απο 100mbps (πραγματικα)και δεν μιλάω για 4κ αναλύσεις αλλά για σημερινά αρχεία. Υγ: ουτε εγώ μιλάω γοογλαρωντας αλλά απο προβλήματα που συνάντησα και χρειάστηκαν διάβασμα κ ιδρώτα για να επιλυσω με το μικροτερο δυνατό κοστος. Για ως γνωστών διαθέτοντας μαρούλι τα προβλήματα σχεδόν μηδενίζουν. Sent from my Nexus 4
  18. Vagosman

    zyxel NAS SERVER

    Το δικο σου δηλαδή τι ψάρια πιάνει; 300mbps σε μονο κανάλι θεωρητικά πιανεις 12.5mb/sec η περίπου 100mbps. Και όλα αυτά βέβαια εφόσον το σήμα σου είναι στο φουλ. Για δώσε ενα πραγματικό bandwidth test να δεις οτι απέχει αρκετά απο τα υποσχόμενα των ασύρματων. Sent from my Nexus 4
  19. Vagosman

    zyxel NAS SERVER

    Με αυτό το WiFi εννοείται οτι δεν εχεις πρόβλημα στο streaming. Με κοινα όμως το πρόβλημα είναι υπαρκτό. Ιδιαίτερα σε single channel. Επιμενω το wireless είναι η χειριστη λύση δικτύωσης. Μέση λύση τα power line που όμως υποφέρουν απο τα ίδια πρωτόκολλα επικοινωνίας των ασύρματων με τα 2/3 της πραγματικής ταχύτητας να είναι overheads. Και βέβαια βέλτιστη λύση το καλώδιο. Sent from my Nexus 4
  20. Vagosman

    zyxel NAS SERVER

    Έτοιμες λύσεις δεν είναι παντα ιδανικές. Παράδειγμα το dlna του my cloud δεν υποστηριζει ενσωματωμένους υπότιτλους απο το mkv. Επίσης σχετικα με το WiFi να μην ξεχνάς οτι το 60% περιπου δεν αξιοποιείται. Θα συναντήσεις προβλήματα στο streaming. Λύσεις πολλές, οι πιο φτηνές είναι καλώδιο και απευθείας dlna απο το PC σου χρησιμοποιώντας το serviio. Μέση λύση power lines αλλά δανεισου ενα ζευγαρι απο κάποιο φιλο ώστε να δεις που κλειδώνει. Ακριβοτερη λύση ενα htpc γιατί γενικά τα dlna δεν μπορούν να φτάσουν τις λειτουργίες ενος PC. Μια βασική έλειψη το παίξιμο 3δ υποτίτλων. Το να επενδύσεις σε ενα καλό WiFi προσωπικά δεν μου αρέσει σαν λύση. Sent from my Nexus 4
  21. Vagosman

    Extention USB σε καναλι καλωδιων..

    Ισως ειναι η μοναδική λύση με τα extensions. Αν μπορέσεις φτιάξε και ενα πριζάκι και να το τοποθετήσεις όμορφα στον τοίχο. Αφου θα μπείς στον κόπο δες μήπως θα πρέπει να τραβήξεις παροχές και για άλλα (σκαρτ, οπτικές, hdmi κτλ)
  22. Vagosman

    Πλαστές online προσφορές - κραχτες

    Ωραίο αρθρο , βέβαια ο συγγραφέας δεν είχε στο μυαλό του την απάτη αλλά τιε γενικότερες εκπτώσεις. Η αλήθεια είναι οτι αμα δεις ενα προϊόν σε έκπτωση κ η τιμή επανέλθει στα προεκπτωσης επίπεδα, δεν αγοράζεις Sent from my Nexus 4
  23. Vagosman

    Thief 4

    Αυτά μπορεί να σουλουπωθούν αλλα δυστυχώς κανενα update δεν πρόκειται να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Μιλάμε οτι τρώγανε το κράξιμο απο τους φανς πχ με τα QTE και ψευδώς είπαν οτι τα μείωσαν. Είπαν οτι προωθούν το stealth και παίζωντας στην μέγιστη δυσκολία που δεν μπορείς ούτε να κοιμίσεις φρουρούς - έχει sub objective να σκοτώνεις. Αστεία πράγματα.
  24. Vagosman

    Thief 4

    Πως κατάφερες να σου τρέξει το Afterburner η το Precision X και να σου δείχνει στατιστικά; Για κάποιο περίεργο λόγο ειναι στο μόνο παιχνίδι που δεν μου το εμφανίζει.
  25. Vagosman

    Thief 4

    Ηelly μπορείς εδω να βρείς την απάντηση μου πάνω στο review του Games2.0. Είμαι ο Βαγγέλης 3/3/14 στις 0:25 Thief Review
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.