Jump to content

iAmLiakos

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About iAmLiakos

  • Γενέθλια 26/09/1990

iAmLiakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. iAmLiakos

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά Λααααμπ!! Και όπως πάντα.. "λαμπεις λαμπη μου...λαμπεις!!!" Καλή τύχη σε όλους!!
  2. iAmLiakos

    Πολλά προβλήματα ...

    Για τη ram το πρόβλημα σου βρίσκεται στην κάρτα γραφικών..η συγκεκριμένη σειρα της κάρτας σου δανείζεται κάμποσα mb απο τη ram σου και γιαυτό εχεις αυτό το αποτέλεσμα. Χρήστες της Gt610 αναφέρουν χαρακτηριστικά οτι αν δεν έχεις τουλαχιστον 4gb ram στο μηχάνημα σου τοτε θα εχεις κολλήματα-memory problems. Για το θέμα του τροφοδοτικό σου πιστεύω χωρις να ειμαι σίγουρος οτι παιζει κάτι απο τα παρακατω : Πρόβλημα σε καλώδιο τροφοδοσιας Ανεπάρκεια σε ampere στις εξόδους Κακής ποιότητας τροφοδοτικό η και πρίζας Αυτά απο εμένα.
  3. Μπες στο eBay και δες τις φωτογραφίες που εχει και κάνε αντιστοίχιση με τα κομματια που εχεις χύμα. Δε θα είναι δύσκολο να τα βάλεις όλα σωστα.
  4. iAmLiakos

    Tablet PC's

    Εγώ πήρα για συγγενή μου ταμπλετ no name με 40 ευρώ απο focal price σε προσφορά πριν κάνα 6 μηνο και λειτουργει ΑΨΟΓΑ..δεν έχει κλείσει ποτε απο τοτε και λειτουργει καθημερινά (Skype mostly και παιχνίδια). Για εμένα είχα πάρει το ainol fire και ήμουν υπερευχαριστημενος αλλά τελικά το εκανα τραμπα με του αδερφού μου το nexus 7. Εντάξει η διάφορα στην ποιότητα κατασκευής φαίνεται αλλά δε λέει κάτι αυτό..γλιτώνεις χρήματα και πολλά μάλιστα. Δεν το αλλάζω το νεξους μου γιατί με έχει βολεψει(gps ,battery,smoothness). Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
  5. iAmLiakos

    Tablet PC's

    Κοντά στα 200 ευρω βρίσκεται και το nexus 7 που είναι εξαιρετικό για τα χρήματα του. Σε λίγο καιρό βγαίνει και ο αντικαταστάτης του στα ίδια λεφτά με μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης και Qualcomm hardware. Αν δε βιαζεσαι ίσως θα ηταν καλό να περιμένεις (οι φήμες έλεγαν για Ιούλιο).
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.