Jump to content

Kvothe

Members
  • Posts

    32
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Kvothe

  1. Kvothe

    Star Citizen

    Σε αυτο που λες συμφωνω απολυτα, τα design posts που εχουν βγει μεχρι τωρα με τα gameplay στοιχεια (mining, repair κτλ) οσο ενδιαφεροντα φαινονται, αλλο τοσο πολυπλοκα ειναι. Ειχαμε μια κουβεντα με την παρεα που θα μπουμε μαζι (οταν με το καλο) και λεγαμε ακριβως αυτο. Τι θα προλαβαινεις να κανεις σε ενα gaming sessions της μιας-δυο ωρες μια καθημερινη. Απο την μια κρατιεμαι να μην δωσω αλλα χρηματα για να κανω το 325 - Cutlass προκειμενου να μην "κοψω δρομο", κι απο την αλλη λες ποσο ευκολο/χρονοβορο θα ειναι να παρεις ενα Connie πχ στο PU. Θα φανει υποθετω. Δικαιωση περισσοτερο το λεω για την δουλεια που γινεται και η οποια τελικα φαινεται. Προσωπικα εμεινα χαζος τελειως οταν ειδα το Proc. Generated πλανητη γιατι περα απο το οτι δεν ειχαν αφησει να διαρρευσει το παραμικρο για το επιπεδο ετοιμοτητας του, ηταν και ενα stretch goal που αφορουσε R&D για εναν χρονικο οριζοντα πολυ μετα το release του παιχνιδιου. Το βρισκω θετικο οτι υπαρχουν κομματια που εχουν προχωρησει σημαντικα και δεν εχουμε ιδεα για αυτα. Νομιζω οτι το και το SQ42 ειναι ενα απο αυτα.
  2. Kvothe

    Star Citizen

    To live 2.0 και το (αμεσα?) επερχομενο 2.1, τα τελευταια βιντεακια απο το Livestream ειναι ευχαριστες εκπληξεις και αναταση ηθικου! Και δικαιωση μην σας πω! Υπομονη και συνεχιζουμε, τωρα αρχιζουν τα καλα..
  3. Kvothe

    Heroes of the Storm

    Μια αλλη εξηγηση πιθανον να ειναι και η εξης. Εαν τυχον αλλαξες κινητο πχ, θα πρεπει να βαλεις τον serial number που σου ειχε δωσει η blizz οταν εβαλες για πρωτη φορα authenticator (serial&restore). Αν απλα εγκατεστησες την εφαρμογη θα νομιζει οτι προκειται για authenticator ενος νεου account και δεν θα δουλευουν οι κωδικοι που σου δινει με το account που ειχες.
  4. Kvothe

    Star Citizen

    Αυτο ακριβως που λεει και ο acct απο πανω, βγαλε το FPS σου, βγαλε και το πρωτο episode του SQ42 και ενα multicrew σε working state κι ας τους να γραφουν οτι τους κατεβει. Τωρα ειπε, ειπες, ειπα, δεν ειπες και τουιτς και αηδιες για καταναλωση. Κι εγω παντως αρνουμαι να το ξεγραψω ακομα και δεν ειναι θεμα fanboyism η κατι παρεμφερες, ειναι η ελπιδα μαλλον οτι θα τα καταφερει και θα βγαλει αυτο που ηθελα να παιξω απο πιτσιρικας, σε μεγαλυτερη κλιμακα. Εαν οχι δεν θα πεθανουμε κιολας, απλα θα'ναι κριμα για μια ελκυστικη ιδεα/οραμα. Ελπιζω να εχουν χειροπιαστα πραγματα να δειξουν το Σαββατο στο Citizencon (και μετα). Θεωρω οτι αν εκανε σε κατι καλο ολη αυτη η (χαζο)αναστατωση, ειναι οτι ταραξε λιγο τα νερα και θα θελουν να κλεισουν στοματα. Κοντη γιορτη.
  5. Kvothe

    Star Citizen

    Σε μια παλιοτερη "free flight week" που ειχαν ολα τα διαθεσιμα σκαφη ελευθερα για δοκιμες, αν και τα δοκιμασα σχεδον ολα (περα απο καποια variants) αυτο που πραγματικα μου εκανε τρομερη εντυπωση σε τροπο πεταγματος/δυναμη πυρος ηταν το Mustang Delta. Αν βρειτε 15-20 λεπτα αξιζει να του δωσετε μια ευκαιρια σε ενα Swarm, νομιζω οτι για starter ship θα εκπλαγειτε ευχαριστα!
  6. Kvothe

    Star Citizen

  7. Kvothe

    Star Citizen

    Τελικα οντως ανεβασαν και τα υπολοιπα βιντεο απο το Town Hall, αν πατησετε στο προηγουμενο βιντεο που ποσταρα θα τα βρειτε ευκολα για να μην γεμιζω το θεμα και με τα υπολοιπα! Δεν τα εχω δει ακομα λογω χρονου, αλλα φανταζομαι θα αξιζουν τον κοπο. Αυτα που σιγουρα αξιζουν -αν δεν τα εχετε διαβασει ακομα- ειναι τα 2 τελευταια Design: ποστς, ενα για το Mobiglas και ενα για τις Ασπιδες και τον τροπο διαχειρισης τους και κατ'επεκταση ενα κομματι του gameplay στα multi crew ships .Ειδικα το πρωτο ειναι εξαιρετικο απο θεμα πληροφοριων, ανυπομονω να το δω στην πραξη. Mobiglas Shields
  8. Kvothe

    Star Citizen

    Η παρουσιαση του CR απο το Town Hall στο PAX South, πολλες και ενδιαφερουσες πληροφοριες! Ελπιζω να "ανεβασουν" και τα 3 panels με τις συζητησεις που εγιναν πριν την παρουσιαση. Αρχιζει να γινεται παιχνιδι, συγκινηση..
  9. Kvothe

    ArcheAge 16 σεπτεμβριου

    Για οσους ενδιαφερονται για ενα διαδικτυακο σπιτι στο Archeage με καλη παρεα και πολυ χαβαλε, οι Valar Morghulis δεχομαστε νεα μελη για την επερχομενη εξορμηση μας στο παιχνιδι! Θα ειμαστε στον server Eanna - West faction (Nuians/Elves)! Περαστε απο το website για να γνωριστουμε και να τα πουμε στο TS! VMGR
  10. Kvothe

    Eternal Crusade: The Next Generation of Warhammer 40K

    Ειχε live stream απο τους devs πριν απο καποιες ημερες αν θελετε να δειτε πως προχωραει η δημιουργια του παιχνιδιου! Πρωτο επεισοδιο: Δευτερο επεισοδιο: Αν καποιος θελει να γραφτει στο site για newsletter, φορουμ ή για καποιο founders pack, μπορει να το κανει απο το παρακατω λινκ και να βοηθησει εναν συν-καμμενο (εμενα!) με εξτρα ποντακια μεσω του referral system! Μερσι εκ των προτερων! http://www.eternalcrusade.com/account/sign-up/?ref_code=EC-EV2RM4KQGQ2LC
  11. Kvothe

    Star Citizen

    Κι εγω τελικα οχι ψηφισα, καλα ηταν οσο κρατησε! Ξεκινησαν να δινουν access και στους πρωτους Backers για το multiplayer μερος του AC. Μικρος αριθμος αλλα θα αυξηθει δραματικα τις επομενες μερες συμφωνα με τα λεγομενα τους. Οι προσκλησεις θα στελνονται βαση του Citizen ID number και θα ερχεται και email με την ειδοποιηση. Multiplayer Roll-Out
  12. Kvothe

    Star Citizen

    Ας πω κι εγω τις εντυπωσεις μου μετα απο 1-1μιση ωριτσα χθες με το AC! Καταρχην δεν ειχα κανενα θεμα με τα FPS κτλ. Σε 1920χ1080 με Very High Details πηγαινε νερο, η αληθεια ειναι οτι το ειχα φοβηθει λιγο με αυτα που διαβαζα. (i5 2500k, 16gb RAM, 770gtx 2gb, SSD). Τα γραφικα μου φανηκαν παρα πολυ καλα, ειδικα ο φωτισμος! Δοκιμαστε να περασετε διπλα απο τις ακτινες των terraformers και δειτε πως αλλαζει ο φωτισμος μεσα στην καμπινα και στο εξωτερικο του σκαφους! Χειρισμος: Μου κανει εντυπωση που τον βρηκες ασαφη τον χειρισμο [MENTION=22279]acct[/MENTION], δεν ξερω μηπως ειναι λογω σκαφους γιατι δυστυχως δεν εχω Aurora για να δοκιμασω. Το 300ι που πεταξα μου φανηκε τρομερα ευκινητο και με αποκριση ακριβειας αλλα ταυτοχρονα ειναι και "χαρτι".. Στις πρωτες βολες ακους τα Shields at half, Shields at quarter, Shields down.. και μετα αρχιζουν οι σπιθες! Δεν ξερω αν ειναι θεμα Balancing αλλα μου εδωσε την εντυπωση οτι "πεφτει" υπερβολικα γρηγορα. Βεβαια θα μου πειτε πρωτη φορα το πιανεις στα χερια σου, αλλα ακομα κι ετσι νομιζω οτι θελει ενα κλικ στα... HP! Ειμαι περιεργος να διαβασω και γνωμες απο αλλους με διαφορετικα σκαφη πανω σ'αυτο το κομματι! Αρνητικες εντυπωσεις ουσιαστικα δεν εχω περα απο 2-3 πραγματακια τα οποια ειναι θεμα ειτε προσωπικων προτιμησεων ειτε πραγματα που θα αλλαξουν/βελτιωθουν σε καποιο σταδιο του AC αργα ή γρηγορα. Το πρωτο ειναι οτι σε καποιες στιγμες μου εδινε την εντυπωση οτι ηταν πολυ ευκολο να πετυχω τον αντιπαλο. Συγκεκριμενα, θυμαμαι στιγμη που σημαδευω τον κυκλο, πρασινιζει το target, ριχνω, ο αντιπαλος κανει ελιγμο και καποιες βολες σαν να τον "ακολουθησαν". Δεν ξερω αν το περιγραφω καλα, μαλλον θα χρειαστει να το πιασετε στα χερια σας για να καταλαβετε τι εννοω. Ηταν λες και λογω του οτι ειχα ριξει "σωστα" την ωρα που επρεπε, μου εδωσε το hit παρολο που κανονικα η βολη εφευγε ευθεια και λογικα αστοχουσε. Το δευτερο σημειο που με ξενισε λιγο ηταν οι πυραυλοι. Ετσι οπως εχουν τωρα τα πραγματα ειναι shoot/kill. Δεν ειδα Vanduul να ριχνει flare για να αποφυγει πυραυλο δικο μου, οποτε θεωρω οτι ειναι θεμα ΑΙ αρα και κατι που φτιαχνεται σχετικα ευκολα. Απο την αλλη, χρησιμοποιουν κανονικοτατα πυραυλους οι εχθροι, δεν χαριζουν καστανα... Το τριτο και ισως σημαντικοτερο που θα ηθελα να δω οσο το δυνατον πιο αμεσα ειναι η δυνατοτητα να κανεις map controllers/keybind. Δεν ξερω αν δεν το βρηκα εγω (εψαξα, αληθεια!) αλλα νομιζω οτι δεν υπαρχει. Παρολο που δεν ειχα κανενα προβλημα να μου "δει" το HOTAS, αρκετα πραγματα που θα ηθελα πανω στα χειριστηρια δεν τα ειχα (afterburner!!) με αποτελεσμα να ειναι δυσκολο να μεταφερω το χερι απο την μανετα στο πληκτρολογιο οταν μου ριχνουν απο παντου! Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος απο την κατασταση του AC! Με μια λεξη θα το χαρακτηριζα διασκεδαστικο! Επισης, ειναι δυσκολο.. μετα το Wave 5 (μεχρι 6 καταφερα να φτασω) πραγματικα δεν προλαβαινεις να παρεις ανασα. Στο Wave 6 ακουσα το On board computer να μου λεει Elite wave incoming.. (ο ενας Vandull λεγεται The Priest )
  13. Kvothe

    Star Citizen

    Ε ναι ειναι επισημο!! Arena Commander Launched Καλες πτησεις σε ολους!
  14. Kvothe

    Star Citizen

    Ειχα τσιμπησει απο e-store εξωτερικου (δεν το εβρισκα Ελλαδα πουθενα σε λογικο χρονο παραδοσης/2μηνα κτλ) τα χριστουγεννα το T-Flight HOTAS X της Thrustmaster. Τιμιοτατο hotas σε πολυ λογικη τιμη! Τα saitek τα βρισκω πολυ "αλμυρα", χωρις βεβαια να σημαινει οτι δεν ειναι ποιοτικα χειριστηρια!
  15. Kvothe

    Star Citizen

    Δεν αντιλεγω οτι πολλες απο τις αντιδρασεις ειναι υπερβολικες, αλλωστε μιλαμε για gaming community με ο,τι αυτο συνεπαγεται.. Τα εχουμε ζησει στο παρελθον ολοι σε καποιο forum. Η πλειοψηφια νομιζω αυτων που εχουν παρει το φλογοβολο στο χερι και οποιον παρει ο χαρος σαλταρε με την νεα αναβολη, ακριβως γιατι εχουν προηγηθει ηδη αρκετες. Βαλε λιγο οτι ο μοντερνος gamer ειναι και κομματι "κακομαθημενος", ε δεν ηθελε και πολυ! Η ενσταση μου ειναι με τα deadlines, κακως μπαινουν σ'αυτην την διαδικασια, αλλωστε μιλαμε για alpha stage, οχι για release, και τα παντα μπορουν να πανε στραβα.
  16. Kvothe

    Star Citizen

    Ενταξει το τραγικοτερο ολων ειναι οτι αυτοξεφτιλιζονται χωρις να υπαρχει και ουσιαστικος λογος. Εχουν αναβαλει 5 φορες απο τον Δεκεμβρη του 13, τι αλλο θελουν για να καταλαβουν οτι ειναι καλυτερο να μην δινουν release dates? Πες ενα Q2 2014, ή ακομα καλυτερα "μολις ειναι ετοιμο" κι αστους να περιμενουν. Alpha ειναι ουτως η αλλως δεν θα τους ελεγε κανεις κουβεντα. Τωρα με ολη αυτην την φαρσοκωμωδια τσαλακωνουν και την εικονα τους τσαμπα και τα fora εχουν παρει φωτια.. Αντε να ξαναδωσουν εκτιμηση για release των επομενων modules και να τους παρει κανεις στα σοβαρα. Και θα'χουν και δικιο.
  17. Kvothe

    Elite: Dangerous

    Οχι, εχεις δικιο επρεπε να ειχα εξηγησει λιγο καλυτερα τι εννοω. Χρησιμοποιησα τους ορους guild/corp πιο πολυ περιγραφικα, οχι τοσο στο (δυνητικο) μεγεθος τους και τροπο λειτουργιας τους. Οπως σωστα ειπες το SC ειναι ιδανικοτερο για τετοια μεγεθη/τυπου gameplay. Αναφερομουν περισσοτερο σε μικρες ομαδες παιχτων, οχι για καταληψη/ελεγχο συστηματων, απλα ως features αν θες που να προμοταρουν λιγο περισσοτερο το co-op play. Πες οτι θες να παιξεις με 5-6 φιλους ας πουμε, γι'αυτο αναφερθηκα και στην MMO ταμπελα του. Σιγουρα εχει κρατησει πολλα απο αυτα τα στοιχεια που γνωρισαμε πιτσιρικαδες, αλλα και μονο το γεγονος οτι ειναι online, ειναι τεραστια στροφη στο υφος του παιχνιδιου. Εχουν πει βεβαια οτι σχεδιαζουν αρκετα features να τα ενταξουν στο παιχνιδι αργοτερα, απλα θα προτιμουσα να μην μεινουν απλα στο πολυ πετυχημενο lone wolf play style-υφος του Elite, αλλα να δωσουν κινητρα και σε ομαδικοτερο gameplay. Ισως με την εισαγωγη των Multicrew ships στο μελλον, θα δουμε!
  18. Kvothe

    Elite: Dangerous

    Κι εγω στα ιδια ειμαι.. Θυμαμαι το ειχα αγορασει αυθεντικο απο ενα μαγαζι στην Θεσ/νικη, πρεπει να ειχα (προσπαθησει) διαβασει το manual ισα με 5 φορες και ειχα παθει σοκ με την ελευθερια που σου εδινε οσο αναφορα τις επιλογες σε καριερα κτλ. Σιγουρα ο "ενοχος" που με κολλησε με τα space sims!! Απλα μετα την "νιλα" που παθαμε με το SC και τις καθυστερησεις, δεν την παλευω να περιμενω και αυτο. Μολις βγει θα ασχοληθω.. :crazy_pilot: Θα πω βεβαια την αμαρτια μου, θα ηθελα να ειχαν ενα συστημα για guilds/corps για περισσοτερη αλληλεπιδραση μεταξυ των παιχτων. Αλλωστε πλεον μιλαμε για ενα MMo game. Αυτο με τα alliances που ειχα διαβασει δεν με ειχε ενθουσιασει ιδιαιτερα γιατι ειναι περισσοτερο αυτο που λεμε groups, δεν ξερω βεβαια αν αλλαξε τιποτα απο τοτε.
  19. Kvothe

    Tex Murphy – Project Fedora

    Τρελο blast from the past!! Κυκλοφορησε και στο Steam για οσους ενδιαφερονται. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=WkvJQGaFSwA]Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure - Launch Trailer - YouTube[/ame] Official Site
  20. Kvothe

    Star Citizen

    Κατι πηρε το ματι μου για 4 patch (το τελευταιο 4gb) Και αρχεια dll μεσα απο Kythera (AI).. Μαλλον στρωνουν το "χαλι", αντε να δουμε!
  21. Kvothe

    Elite: Dangerous

    Πραγματικα τραγικες οι τιμες ΚΑΙ για beta. Ελεγα μηπως γινει λιγο πιο προσιτη μετα το ανεκδοτο που λεγεται τιμη για Alpha αλλα ματαια.. Δεν πειραζει, καλο και το απλο pledge.. Υπομονη εχουμε!
  22. Kvothe

    Star Citizen

    Δυο συνεντευξεις των Chris & Erin Roberts απο τον Geekdomo στο PAX East σε περιπτωση που ενδιαφερεστε! Ειδικα του Erin ειναι αρκετα ενδιαφερουσα. Chris Roberts Erin Roberts Επισης αν μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια. Σε ενα σημειο της συνεντευξης (11:08) ο Erin λεει οτι το πρωτο επεισοδιο SQ42 θα διατεθει στο κοινο "Early next year", σαν να λεμε Q1/2015. Θυμαμαι απο επισημα "χειλη" οτι το SQ42 θα εβγαινε πριν το SC για να προλαβουμε να τελειωσουμε το campaign πριν το PU. Αλλαξε κατι και το εχασα? Πηγε πισω το ολο θεμα? Εννοω αν βγει το SQ42 οταν λεει ο Erin, το PU παει για πχ. καλοκαιρι '15? Ειχα την εντυπωση οτι τα πρωτα 10 missions σε alpha/beta του SQ42 θα εβγαιναν περιπου φθινοπωρο '14, και αρχες '15 το beta του PU. Αλλαξαν τοσο πολυ αυτα?
  23. Kvothe

    Star Citizen

    Προφανως και αναφερομαι σε οσους δεν εχουν συμμετασχει ακομα στο παιχνιδι και το σκεφτονται, δεν πιστευω οτι καποιος με LTI ή Limited Ed. σκαφος θα εμπαινε στην διαδικασια για melt . Το σκεπτικο μου περιελαμβανε καποιον ο οποιος θα ενδιαφεροταν να συμμετασχει με αυτα που βλεπει τωρα αλλα χωρις να ριξει ενα τρελο ποσο, σαν να κραταει μια πισινη ας πουμε. Σε αυτην την περιπτωση μπορει απλα να εξασφαλισει την θεση του με ενα MR(+) πακετο και στην συνεχεια -αν θελει- να προχωρησει σε melt και αναβαθμιση. Παντως μιας και κανουμε κουβεντα για LTI, πηρε το ματι στα fora του SC backers να λενε οτι τους επετραπει απο το Customer Service να ακυρωσουν παλιοτερα "λιωμενα" σκαφη και να τα επαναφερουν, με την προυποθεση οτι εχουν πιστωμενους τους λογαριασμους τους με τα απαραιτητα χρηματα! Αν κρινω απο τον πανικο που εγινε τον Νοεμβρη με τα sales, κι εγω δεν βλεπω να φτουρανε πολυ οι θεσεις...
  24. Kvothe

    Star Citizen

    Ενημερωτικα βγηκε FAQ που απανταει σε πολυ βασικες ερωτησεις πανω στα Alpha/Beta slots, και ξεκαθαριζει οτι δεν θα προστεθουν αλλες με το περας των υπαρχοντων θεσεων. Alpha Slot FAQ Διαφωνω λιγο στο οτι δεν αξιζει να αγορασεις σκαφος απο τωρα. Πιστευω οτι αν καποιος ενδιαφερεται να ασχοληθει με το παιχνιδι μολις κυκλοφορισει, το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να συμμετασχει (να κανει Pledge) απο τωρα, για 2 βασικους λογους. Καταρχην το παιχνιδι ακομα και τωρα τιμολογειται σαν crowdfunded project με αποτελεσμα η τιμη του να ειναι πολυ χαμηλη σε σχεση με τι (θα) προσφερει. Με 24/32 (χωρις/με alpha-beta access) ευρω παιρνεις ενα ΑΑΑ single player game και ενα MMO. Προσωπικα πιστευω οτι αν εβγαινε χωριστα το SQ42 σε κανενα steam πχ δυσκολα θα το βρισκαμε κατω απο 40 ευρω. Κατα δευτερον, αξιζει να συμμετασχει κανεις απο τωρα και για το alpha/beta access. Ο τροπος που γινεται το development (modules) σημαινει οτι δοκιμαζουμε τα παντα καθως βγαινουν, με πιο σημαντικο την προσβαση στην επεισοδιακη διαθεση του SQ42. Το single player κομματι του Star Citizen θα κυκλοφορει σε επεισοδια που θα αποτελουνται απο 10 αποστολες το καθενα και η διαθεση του θα ξεκινησει πολυ πριν την beta εκδοση του SC, ισως προς το τελος του καλοκαιριου, για να προλαβουν οι παιχτες να ολοκληρωσουν το campaign πριν μπουν στο Persistent Universe. Κοινως, αν εχει παρει καποιος την αποφαση να τα δωσει, καλυτερα τωρα να εχει και να ασχολειται εαν θελει μεχρι την επισημη κυκλοφορια Edit: Ξεχασα να γραψω οτι ακομα κι αν καποιος δεν ειναι ικανοποιημενος με το σκαφος του, μπορει ανα πασα στιγμη να το κανει melt για credits, να συμπληρωσει (αν χρειαζεται) την διαφορα για καποιο αλλο σκαφος ή να κανει upgrade το ηδη υπαρχον σε καποια αλλη εκδοση πχ το 300i σε 315p, και να αγορασει μονο το σκαφος που θελει. Με αυτην την διαδικασια δεν χανει τα προνομια του πακετου που εχει αγορασει, alpha/beta access κτλ και του δινεται η δυνατοτητα να "κλειδωσει" μια θεση του κι αναλογα στο μελλον να αλλαξει σκαφος.
  25. Kvothe

    Star Citizen

    Κι εγω που ελεγα οτι το Mystery object ζητημα να πιασει το 5%.... Πολυ ενδιαφερον Wingman's Hangar χθες, ειδικα το κομματι Inside CIG που μιλαει για το AI! Σαν bonus νομιζω τα πλανα που δινουν μια πρωτη ιδεα για το Planetside κομματι του SC! Στο 5:20-13:50 το συγκεκριμενο κομματι.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.