Jump to content

DrFred

Premium Members
  • Posts

    102
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About DrFred

  • Γενέθλια 02/02/1979

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

DrFred's Achievements

  1. DrFred

    Assetto Corsa Competizione

    Χαιρετώ! Σας είχα βρει εποχές AC και σας ξαναβρίσκω τώρα εποχές ACC. Το αγόρασα με το που βγήκε σε early access και ήταν χάλια στο σύστημά μου. Απλά δεν γινόταν να παίξεις, κολλούσε, είχε κάτι σαν λαγκ ενώ έπαιζα μόνος μου χωρίς καν αντίπαλη ΑΙ και γενικά χάλια. Το ξαναέβαλα πρόσφατα και είναι άλλο παιχνίδι. Τώρα παίζει πολύ καλά και μπορώ να πω οτι μου άρεσε πολύ, οτι καλύτερο έχω παίξει σε αίσθηση, και πολύ ωραία φτιαγμένο γενικά τα μενού κλπ. Φορτώνει αμέσως, κάτι που κάνει το παιχνίδι πολύ ευχάριστο στο να αλλάζεις μενού κλπ. Το μόνο αρνητικό είναι οτι είδα πόσο άχρηστος είμαι ακόμα... Ερώτηση, υπάρχει leaderboard εντός παιχνιδιού; Κάτι σαν το plugin που είχε το AC και έβλεπες σε πραγματικό χρόνο την θέση σου σε σχέση με τους άλλους;
  2. DrFred

    Assetto Corsa

    Μάλλον το αντίθετο, αντί να εμφανίσει ένα απλό damping, το κάνει μέσω της μηχανής φυσικής, το ενσωματώνει σε αυτήν.
  3. DrFred

    Assetto Corsa

    Τα δοκίμασα σήμερα και φαίνονται όλα καλά. Το έβαλα όμως πιο πολύ για να το ελέγξω, δεν το τέσταρα ενδελεχώς. Από Οκτώβριο θα ενεργοποιηθώ. Επίσης όλα καλά με την G27.
  4. DrFred

    Assetto Corsa

    Διακρίνω μια ειρωνεία στο ποστ, αλλά δεν πειράζει. Ήμουν, πολύ ωραία πίστα. Η αίσθηση του οδοστρώματος είχε μεγάλη διαφορά με τις υπόλοιπες που είναι laser-scanned, σα να τρέχεις σε τέλειο οδόστρωμα.
  5. DrFred

    Assetto Corsa

    Δεν θα είναι laser-scanned.
  6. DrFred

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Μάλλον θα έρθω κι εγώ. Βάλτε ζώνες...
  7. DrFred

    rFactor 2

  8. DrFred

    rFactor 2

    Το κυριότερο είναι ότι είναι πάρα πολύ ακριβό, ειδικά από την στιγμή που βασίζεται αρκετά σε mods για να αυξήσει την αξία του.
  9. DrFred

    The Talos Principle

    Είχα παίξει το demo και αν και μου άρεσε, δεν είχα τρελαθεί. Κυρίως λόγω του ότι δεν ήξερα αν θα έχει βάθος στο παιχνίδι ή αν είναι απλά αυτό που είδα και τίποτα παραπάνω. Όταν μπήκε σε προσφορά, και ελλείψει άλλων παιχνιδιών γρίφων, το αγόρασα, σχεδόν με μισή καρδιά. Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό! Το demo δεν είχε καταφέρει να δείξει την ατμόσφαιρα και το βάθος του παιχνιδιού, απλά τον κύριο μηχανισμό του. Αξίζει!!
  10. DrFred

    Assetto Corsa

  11. DrFred

    Project C.A.R.S.

    Αν έχεις καινούρια κονσόλα δεν υπάρχει και τίποτα άλλο.
  12. DrFred

    Assetto Corsa

  13. DrFred

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Δεν πρόλαβα χτες να μπω στην ώρα που έπρεπε, Και ήταν με τα αυτοκίνητα που μου αρέσουν. Aλλά έπαιξα μετά από πάρα πολύ καιρό και ήταν πολύ ωραία! Επίσης δεν βρίσκω τον server, πώς λέγεται; ΥΓ. Ωραίο το κοκπιτ Άρη!
  14. DrFred

    Assetto Corsa

    Έχει συνδρομή το iRacing και ψιλοακριβή μάλιστα. Χθες έπαιξα Assetto Corsa μετά από πάρα πολύ καιρό και είχα το ίδιο αίσθημα σα να παίζω πρώτη φορά! Δοκίμασα την Ruf και μου άρεσε πάρα πολύ. Μου φάνηκε οτι άλλαξαν κάτι και στην φυσική των ελαστικών; Δεν θυμάμαι να ήταν έτσι πριν. Ή είναι το αυτοκίνητο, θα το τεστάρω...
  15. DrFred

    Assetto Corsa

    Το τσίμπησα κι εγώ! Αν και δεν έχω παίξει καλά-καλά την έκδοση 1 ακόμα...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.