Jump to content

hoakin1981

Premium Members
  • Posts

    78
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by hoakin1981

  1. πριν 2 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

    Αν δεν πεις τι θες να κάνεις με αυτά δύσκολα θα βγει άκρη. Κάτι πάντως που κοστίζει 30ευρώ δύσκολα ξεκινάς να το κατασκευάσεις εσύ. Συνήθως βγαίνει ακριβότερο.

    Ψάξε και μεταλλικά υπάρχουν και είναι οικονομικά

    https://www.skroutz.gr/s/11871139/Silverline-783160-Καβαλέτο-Σιδήρου.html

     

     

     

  2. πριν 10 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

    Ελα βρε σε χρωματοπωλείο μεγάλα θα βρεις

    Πχ Κουρτης

     

    Αλλά δες και σε Leroy και Praktiker

    https://www.leroymerlin.gr/gr/xuleia/kavaleta-/xulina-kavaleta/kavaleto-p90xu90-cm-60697966/

    https://www.praktiker.gr/p/kavaleto-epaggelmatiko-92x85cm-60891

     

    Βρίσκω κάτι παραπλήσιο όπως αυτά αλλά επειδή το θέλω για μια diy κατασκευή τα συγκεκριμένα δεν με βολεύουν.

    Εκτός απο μεγάλα και άβολα είναι και ακριβά για την περίπτωση μου.

    Παίζει μήπως να μπορούσα να το φτιάξω κάπως...?

  3. Μπορείς να βρεις μητρική με 50-100 ευρώ μεταχειρισμένη και να τη βάλεις μόνος σου αν έχεις το χρόνο και την όρεξη. Αν πας σε μαγαζί οι τιμές θα πάνε όσο είπε και ο προηγούμενος, μπορεί και παραπάνω ανάλογα την όρεξη τους. Στο κιτρινομάγαζο έπεφτε χαλαρά 100% markup, συν εργατικά ανάλογα και τη δυσκολία του φορητού.

     

    Προσωπικά θα πούλαγα κοψοχρονιά ότι ανταλλακτικά βγαίνουν(cpu, panel, ram, speakers etc) και θα πήγαινα τα υπόλοιπα ανακύκλωση.

     

    Μπορείτε τότε να μου πείτε πόσο θα ήταν μια δίκαιη τιμή για όλα τα υπόλοιπα για να κινηθώ ανάλογα?

  4. Γιατι, αν υποθεσουμε οτι πας και παρεις εναν 860 καινουργιο, και αυριο δεν σε καλυπτει δεν πετας παλι τα χρηματα σου?

    Σε καθε περιπτωση παντως, νομιζω οτι αδυνατεις να κατανοησεις το ποσο καλο cpu για gaming ειναι σημερα ενας 2500Κ, ειδικα αν τον κλοκαρεις.

    Ειναι σουπερ αναβαθμιση απο τον E8400 που εχεις τωρα και εφοσον εμεινες τοσα χρονια με τον E8400 και τον αλλαζεις σημερα, ειμαι σιγουρος οτι θα κρατησεις αλλο τοσο χρονικο διαστημα ενα cpu σαν τον 2500k.

     

    Αν θελεις σιγουρια και να εχεις εγγυηση (τα cpu ειναι παντως απο εκεινα τα parts που δυσκολα "παραδιδουν πνευμα" by the way) ανεβασε λιγο το μπατζετ και παρε ενα 3570κ μετεχειρο που ειναι νεωτερο cpu και κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι εντως εγγυησης.

     

    Αλλιως παρε ενα καινουργιο 860(εγω δεν το προτεινω παντως) να εχεις και τις εγγυησεις και τα ολα σου, με τις αντιστοιχες-χαμηλοτερες- επιδοσεις εννοειτε.

     

    Καινουργιο συστημα, με φουλ εγγυησεις και με τις επιδοσεις που ψαχνεις απλα δεν υπαρχει/γινεται.

     

    Δεν διαφωνούμε, απλά δεν ξέρω μήπως είναι καλύτερη επιλογή οι μη-Κ εκδόσεις 2500 κλπ.

     

    Ειδικά εφόσον μιλάμε για μεταχειρισμένα

  5. Παρακολουθω διακριτικα το θεμα και ειπα αν θα φτασει τις 10 σελιδες να ποσταρω.

    Επειδη λοιπον θα φτασει,2500κ και απο εμενα!

    Στα χρηματα που διαθετεις με μια φθηνη P67/Z68 mobo ειναι μονοδρομος.

    Το αν θα ειναι future proof?Οπως ηδη ειπωθηκε μπορεις να βαλεις μεχρι τον 3770κ σε περιπτωση που χρειαστεις το κατι παραπανω μελλοντικα.

     

    Εντάξει ρε παιδιά αλλά τα μοντέλα Κ είναι φτιαγμένα για κλοκάρισμα σωστά? Αν ναι, αυτό σημαίνει ότι κατα πάσα πιθανότητα τους έχουν χρόνια ξεζουμίσει και ποιος ξέρει τι παπατζιλίκια έχει δοκιμάσει ο καθένας πάνω του. Είναι τώρα να ρισκάρεις 100 Ευρώ με κάτι τέτοιο που μπορεί να ψοφίσει αύριο? 

    • Like 1
  6. Και τα δύο πώς γίνεται; Αν πας σε μεταχειρισμένο (=1155) ο καλύτερος επεξεργαστής που μπορείς να βάλεις θα είναι ο i7 3770K. Αν πας σε 1150 ο καλύτερος επεξεργαστής που θα μπορείς να βάλεις είναι ο i7 4790K. Σε 1155 ξεκινάς με i5 2500Κ, σε 1150 με i3. Στο σήμερα ο i5 2500K είναι καλύτερος του i3. Στο μέλλον και αν αλλάξεις στο 1155 θα βρίσκεις i7 3770K στα ίδια λεφτά όχι με τον i7 4790K αλλά με τον i5 4690k. Και i7 3770K > i5 4690K.

    Συμπέρασμα: Με το 1155 είσαι καλύτερα σε κάθε σενάριο. Θα πρέπει όμως να πάρεις το όποιο ρίσκο έχουν τα μεταχειρισμένα parts.

     

    Εύλογο ερώτημα: Πώς γίνεται να βγαίνει πιο συμφέρουσα λύση το 1155 όχι μόνο για τώρα, αλλά και για το μέλλον; Για δύο λογους:

    -γιατί οι διαφορές από γενιά σε γενιά των επεξεργαστών είναι πολύ μικρές αναφορικά με τις επιδόσεις

    -γιατί τα parts απαξιώνονται τιμολογιακά πολύ γρήγορα στην αγορά των μεταχειρισμένων λογω της ταχύτητας έλευσης των καινούριων.

     

    Το 1155 σε σχέση με τον ανταγωνισμό:

    ->FM2: το FM2 πάει μέχρι 3 modules και έχει πιο budget και htpc λογική, δύσκολο ως απίθανο να βγει σ αυτό το σοκετ κάτι καλύτερο από τον i5 2500K. Σήμερα προφανώς δεν υπάρχει.

    ->AM3: Νεκρό, ο καλύτερος επεξεργαστής που παίρνει (FX 8350) είναι ήδη κατώτερος του i5 2500K. Οι FX 9590 κτλ είναι στα όρια του τρολαρίσματος λόγω τιμής, tdp (->μητρική, ψύξη) κτλ.

    ->FM3??: Σ αυτό μάλλον θα μπει η νέα high end (λέμε τώρα..) σειρά της amd. Δεν ξέρουμε πώς θα ρολάρει σε σχέση με τον i5 2500K, αλλά  ...δεν υπάρχει ακόμα. Οι σημερινοί amd δεν θα μπαίνουν σ αυτό.

     

     

    Τι θα έκανα εγώ; Θα έπαιρνα τον i3. :)

     

     

    Χαχαχαχα! κορυφή ο φίλος Trexx! Πρώτα σου εξηγεί αναλυτικά γιατί είναι καλύτερη επιλογή ο 1155 και κλείνει λέγοντας ότι "εγώ θα πήγαινα σε 1150"...

     

    Χωρίς πλάκα όμως, υποθέτω ότι το ζουμί είναι στην τιμή των μεταχειρισμένων και αν αξίζει το ρίσκο.

  7. Αποψη μου είναι πως οχι δεν αξιζει το κόπο ειναι πολλα χρονια πίσω η σειρά core2duo. Βεβαια αναλογα με την χρήση που του κάνεις πχ αν το θες να μπαινεις internet μονο και να βλέπεις ταινίες πιθανός να κάνει βεβαια θα πρέπει να αναλογιστείς την γήρανση των υλικών του με ότι αυτό συνεπάγεται μελλοντικά.

     

    Θεωρώ καπου 150-200 ευρώ για m/b, σκληρό, μητρική ανάλογα βεβαια πόσα θέλει να βγάλει ο τεχνικός.

     

    Μπορείς να δεις τιμές καινούργιων απο εδώ.

     

    Eυχαριστώ για την απάντηση. Κοίτα εγώ σκεφτόμουν να του έριχνα ένα Linux πάνω και να τον έχω καθαρά για σερφάρισμα σε τίποτα διακοπές κλπ.

     

    Άν πάει 200 όντως είναι ασύμφορα πολλά.

  8. Αν πας σε 2500κ τοτε θα πας σε 1155 αναγκαστικα και θα μεινεις ως εχεις μεεεεεχρι να κανεις παλι αναβαθμιση, σε 2-3 χρονια. Αν πας σε πεντιουμ τοτε αναγκαστικα σε 1150 που σαν πλεονεκτημα εχει οτι υποστηριζει ολους τους σημερινους καινουριυς επεξεργαστες της ιντελ και ετσι θα εχεις πολλες επιλογες γι αναβαθμιση που θα την κανεις πιο συντομα σιγουρα. Λογικο στις αγγελιες να βρισκεις 1155 γιατι αυτοι που εχουν 1150 δεν εχουν λογο ν αναβαθμισουν ακομα..

     

    Ο Pentium δεν παίζει στην περίπτωση μου για τους λόγους που έχω ήδη πει. Το θέμα είναι αν θα παω για i3 καινούργιο (λόγω ΗΤ και μόνο) σε 1150 ή μεταχειρισμένο i5 σε 1155.  

  9. Καλημέρα σε όλους. Βρέθηκε στα χέρια μου απο συγγενή που απλά πήρε καινούργιο ένα Toshiba SATELLITE A300-1A9. 

     

    Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, χρειάζεται μπαταρία (που δεν με νοιάζει ιδιαίτερα), μητρική & σκληρό δίσκο.

     

    Προσωπικά δεν χρειάζομαι laptop αλλά αν η επισκευή δεν είναι οικονομικά ασύμφορη ίσως να το σκεφτόμουν.

     

    Αναλυτικά στοιχεία του θα βρείτε εδώ.

     

    Άν μπορεί κάποιος να με διαφωτήσει αφενός πόσο θα κόστιζε περίπου η επισκευή και αφετέρου αν αξίζει σήμερα με τα χαρακτηριστικά αυτά θα το εκτιμούσα.

     

    Ευχαριστώ πολύ.

     

     

  10. Να πώ κάτι και εγώ αν και αναφέρθηκε, στο διάγραμμα είναι ο 760 όχι ο 860. Ο 860Κ είναι σε επιδόσεις πάνω απο τον FX4300 η διαφορά είναι αρκετά μαγαλύτερη υπέρ του 860Κ αν είναι oced και μπορεί να στηρίξει μια δυνατή Vga. Kαι εδώ μια ίδεα για το τι παίζει με μια 270Χ http://benchmarks-tests.com/reviews/processors/amd_athlon_x4_860k/gaming_benchmarks_futuremark.php

     

    Και κάτι τελευταίο πολλά νέα games δεν ξεκινούν καν με cpu σαν τον intel 3258 πχ call of duty aw ή και άλλα που παίζουν με πολλά frame drops (έχουν καλά μέγιστα αλλά χάλια minimum) προσωπικά πιστεύω για gaming είναι μονόδρομος ο 860Κ ή μετά πάμε σε i5. Στο witcher 3 o 860K>Phenom 2 940 σε καλύπτει στα minimum λογικά με τον intel δεν θα σε αφήνει καν να το κάνεις εγκατάσταση http://www.pcgamer.com/the-witcher-3-system-requirements-announced/

     

    Ε μα κάτι τέτοια βλέπω φίλε μου και κρατιέμαι (για τον 3258). Ή νομίζει κανένας ότι θα με χάλαγε να την βγάλω με 50+70 Ευρώ όλα κούτα & να κάνω την δουλειά μου ωραιότατα? Το μόνο θετικό είναι η δυνατότητα να χτυπήσεις κάτι πολύ δυνατότερο μετά αλλά το μετά αργεί, μέχρι τότε τι γίνεται... 

  11. Εξαρτάται ποιόν θα χρεώνουν, τον OP ή τους συμβουλάτορες? χεχε

     

    Τελικά θα μας πείς ποια games παίζεις ή ψήνεσαι να παίξεις? Λείπε το πιο σημαντικό στοιχείο από όλα όσα είπαμε μέχρι τώρα.

     

    Όλους φίλος ανεξαιρέτως! ;)

     

    Να σου πω φυσικά, ευελπιστώ κάπως να μπορούσα να παίξω αξιοπρεπώς μελλοντικά σε πρώτη φάση το Witcher 3 & το επόμενο Batman.

     

    Ναι, χαμηλοί στόχοι το ξέρω... :p

  12.  

    ουφ...κουραστηκα οσο δε παει..

    Ολο θεωρια και "τι θα γινει αν"

     

    Κατασταλλαξε πρωτα τι ποσο θα διαθεσεις  και για που και μετα τις ξαναπιανουμε τις 10 σελιδες.

     

    H μονη "ευκαιριαρα" για καποιον που θελει παιχνιδια (δε τολμω να βαλω καν το future proof που σε ενδιαφερει) ειναι μια 290 λιγο πανω απο 200€ .Αλλα νομιζω δεν διαθετεις τετοιο ποσο. 

    Και να το διαθεσεις στραφι θα παει με τον Ε8400 και θα πρεπει σχεδον αμεσα να διαθεσεις αλλα 300€.

     
     
    καλη συνεχεια..

     

    Ίσως θα έπρεπε να χρεώνουν 0,50 Ευρώ για την κάθε δημοσίευση προκειμένου να μην υπάρχει τόση θεωρία εδώ μέσα :D  :D  :D :D

     

    Πέρα απο αυτό επειδή τα λίγα αυτά χρήματα στην περίπτωση μου δεν τα βρίσκω στο δρόμο, και θα αλλάξω γνώμη διακόσιες φορές αν χρειαστεί, και θα αναλύσω την κάθε περίπτωση μέχρι αηδίας και δεν θα "κατασταλλάξω" πουθενά αν δεν θεωρήσω εγώ άνετα & σίγουρα με την όποια απόφαση πρώτα. 

     

    Λυπάμαι αν αυτό δυσκολεύει την προσπάθεια όλων να βοηθήσουν, πράγμα που εκτιμώ βαθύτατα αλλά είναι η αλήθεια.

     

    @NTG. Φίλε μου αν θεωρείς ότι για μένα μετά απο όσα έχω γράψει η καλύτερη επιλογή έστω και για GPU θα ήταν μια "top of the line" R9 290 (δεν πάει και πολύ παραπάνω σε AMD αν εξαιρέσεις εκείνες των 900 Ευρώ) τότε δεν έχεις καταλάβει ούτε εσύ τίποτα δυστυχώς.

  13. θα εχεις παιξει και τα φετινα παιχνιδια -και τα παλιοτερα- ..και του χρονου

     

    Μεγάλη κουβέντα αυτή, δεδομένου ειδικά ότι ήδη δεν παίζουν κάποια τρέχοντα παιχνίδια.

     

    Με τον 860k πετας γιατι αγοραζεις ηδη οτι καλυτερο εχει αυτο το socket

     

    Ειδικός δεν είμαι, αλλά το FM2+ δεν είναι το τελευταίο socket? Δηλαδή πως ξέρουμε ότι δεν θα βγεί τίποτα άλλο στο μέλλον που να αξίζει για το socket αυτο?

     

    150-200€ δεν αγοραζεις ουτε δυνατο επεξεργαστη και σιγουρα ουτε δυνατη καρτα.

     

    Διαφωνώ στο κομμάτι της κάρτας. Έχω ξεκαθαρίσει ότι θα κινηθώ προς μεταχειρισμένη και ξέρουμε ότι βγαίνουν ευκαιριάρες κατα καιρούς.

  14. Συμφωνω οτι για ενα παιχνιδι δεν αποδεικνυει τιποτα..αλλα..

     

    Συγκρινω παντα oced G με oced 760κ (και 860κ σε προεκταση του ομοσταυλου).

     

    Αν δεις απο το λινκ ..και οχι απο την εικονα...μπορεις να επιλεξεις το ιδιο παιχνιδι (οποιοδηποτε και αν ειναι) με την 290x ..

    Με αυτην την καρτα η διαφορα παει (μεταξυ των δυο που συγκρινω) στο 1.5 frame.

     

    Και αυτο μονο σε αυτο το παιχνιδι -καλως η κακως- που δε το κανει unplayable μονο για τον G αλλα και για τον 760κ.

     

    Σε ολα τα υπολοιπα η καταταξη ειναι ανεστραμμενη με λιγα ως πολλα frames περισσοτερα για τον G ...Τοσα που πλεον γινεται συγκρισιμος με "μεγαλυτερους" αμδ...

    Υποδεεστερος παντα απο τους μεγαλους...να το γραψω και αυτο γιατι παντα διαβαζετε με ακραιο τροπο ο,τι γραφω.

     

    Και για να το ξαναγραψω αλλη μια φορα στο τελος να το δειτε ξεκαθαρα...

    Δεν εχει σημασια αν θα παρει G η 860κ για τα παιχνιδια που θα παιξει δεδομενου οτι θα κανει oc και στους 2.

    Θα καλυψει πολυ δρομο εως και παραπανω απο εναν κλειδωμενο i3 με αρκετα λιγοτερα λεφτα και το μονο που μενει ειναι να δωσει 100€ για εναν 4690κ...σε 1-2 χρονια.

    Και ξαναλεω...με 120-150€ καινουρια για μητρικη επεξεργαστη.

     

    Και οi oποιες διαφορες ειναι στο λινκ ειναι με την 780 ti. Με την 290χ οι διαφορες εκμηδενιζονται(την επιλεγεις αν πας στο λινκ)..Αν μαλιστα βαλεις την 5850 1γβ μεχρι να αλλαχθει, και οτι αλλαζει τον Ε8400 μετα απο 7-8 χρονια..τσαμπα οι 7-8 σελιδες.

     

    Συγγνώμη, αλλά τότε γιατί να πάρω με 70 Ευρώ τώρα τον 3258? Άν δηλαδή θεωρείς (απο ότι φαίνεται δηλαδή) ότι σε ένα χρόνο θα θέλω άλλα 100 Ευρώ για έναν π.χ. 4690 γιατί να πετάξω τώρα 70 Ευρώ έτσι? Ας πάρω δηλαδή του χρόνου κατευθείαν τον 4690.

     

    Μήπως δηλαδή θα ήταν καλύτερα να ξοδέψω 150 Ευρώ τώρα σε μια δυνατή κάρτα γραφικών και να κρατήσω τον Ε8400?

  15. Ρε σύ NTG δε το πιάνεις το νόημα μου φαίνεται. Μου έβαλες benchmarks από games που είναι ως επι το πλείστον single-dual core performers και μου απέδειξες τι ακριβώς δλδ? Και ακόμα και σε αυτά τα games τα πολύ βαριά... ρώτα τον reviewer..alt tab μπορούσε να κάνει? Να δεί κανένα email? Να έχει κάτι ανοιχτό από πίσω να δουλεύει?

     

    Αν κάτι θα έπρεπε να κρατήσεις είναι ένα benchmark, αυτό εδώ συγκεκριμένα:

    wd_1920n.png

    Μη κολλάς στο game, θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε game του άμεσου μέλλοντος, απλά ακριβώς έτσι θα πάει η ιστορία από δώ και πέρα, αυτό λέω. Και σε λίγους μήνες ή του χρόνου ή και σε δυό χρόνια απλά ΔΕΝ θα μπαίνει στη πλειοψηφία  των μεγάλων τίτλων με τον G3258. Με τον 860k θα μπαίνει και θα βγάζει τα απαραίτητα frames χωρίς ULTRA, δεν θέλει ultra ο άνθρωπος ούτε στα 60hz κολλημένο το γκάζι. Και θα μπορεί να κάνει και alt tab, δλδ τα αυτονόητα λέμε εδώ πέρα, για αυτό λέω περί άγνοιας κλπ, καλός ο G3258 αλλά είναι στο τέλος της ζωής του. Άλλο δύο άλογα και άλλο τέσσερα γαιδούρια καλά το λέγατε :)

     

    Γιαυτό hoakin βάσει κόστους,  είτε ρισκάρεις I5 2500 με 100 ευρώ που είναι η βέλτιστη από επιδόσεις αλλά όχι η πιο safe επιλογή διότι εκεί βάζεις και τον παράγοντα τύχη στη μέση , είτε πάς σε I3 με 120 ευρώ/860K με 80 ευρώ, και οι δύο είναι πιο safe λόγω εγγύησης 3 χρόνια, χαμηλότερες τωρινές gaming επιδόσεις από g3258, πολύ καλύτερες overall και μελλοντικά. Επίσης οι χαμηλές gaming επιδόσεις, αφού δε ζητάς Ultra,60hz κλπ δεν θα σε επηρρεάσουν. Προυπόθεση είναι όμως να πάρεις μια κάρτα της τάξεως της 290/970 στο μέλλον.

     

    Επίσης σαφώς και έχεις και την επιλογή του G3258 που σου ανοίγει το δρόμο για να βάλεις έναν I3 ή έναν 5 αργότερα. Το πόσο αργότερα θα καθοριστεί φαντάζομαι από το ποιό game, που θα θές να παίξεις σα τρελός, δεν θα ξεκινάει με διπύρηνο. Μπορεί να είναι σε λίγους μήνες, μπορεί σε ένα-δυό χρόνια, δεν το ξέρεις. Πιο αναλυτικά δλδ δε νομίζω να γίνεται.

     

    Καλημέρα σε όλους & ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέτετε. Για να πω την αλήθεια στο μήνυμα του φίλου Matia ποτέ δεν με ενδιέφερε το multitasking στο κομμάτι που συζητάμε. Όταν παίζεις, παίζεις και όταν κάνεις άλλα, κάνεις άλλα. Άρα την αδυναμία να γίνει αυτό δεν την θεωρώ προσωπικά τόσο σημαντική. Πέρα απο αυτό όμως το ρίσκο που περιγράφεις δεν είναι αμελητέο (με τον 3258). Άν παιχνίδι δεν παίζει σε λίγους μήνες θα έχω πετάξει ουσιαστικά 70 Ευρώ γιατί αμφιβάλλω αν θα τον αγόραζε κάποιος στην τιμή που έχει καινούργιο και δεδομένου ότι προβλέπεται να κλοκαριστεί σαν τρελό.

     

    Με την τιμή του 860Κ τόσο χαμηλά, μάλλον είναι η μόνη λύση σε καινούργιο και ο 2500 σε used (που βγαίνει και ακριβότερος).

  16. Το θέμα είναι ότι θέλεις πολλά με λίγα, γι αυτό και το "μπέρδεμα".

     

    Θέλεις:

     

    1) Καλές επιδόσεις στο σήμερα

    2) future proof

    3) Να νιώθεις ασφάλεια με τους πυρήνες

    4) Να μην ξεπερνά τα 100 ευρώ

     

    Ε, όλα τα παραπάνω μόνο από μεταχειρισμένο i5 2400, 2500, 2500K, 3470 καλύπτονται.

     

    Παιδιά προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν ο επεξεργαστής έχει 2, 3, 5, 8 ή 18 πυρήνες. Το πρόβλημα μου είναι να μήν φάω άκυρο αν π.χ. έχει 2 και στο χ-ψ παιχνίδι δεν του "φτάνουν".

     

    Πάει αυτό, τώρα όσον αφορά τις παρατηρήσεις για το τι θέλω.

     

    1) Εννοείται.

    2) Φυσικά, εντός λογικών πλαισίων.

    3) Δεν με απασχολεί.

    4) Όχι απαραίτητο.

     

    Δηλαδή αυτό που περιέγραψα στο ποστ μου Νο.69 πίσω δεν είναι εφικτό με καινούργιο επεξεργαστή σήμερα? Δυσκολεύομαι να πιστεψω ότι δεν υπάρχει μια budget λύση (σε καινούργιο) της AMD ή και της Intel σήμερα που να πληρεί τα δεδομένα αυτά.

     

    Να το πω και διαφορετικά, τότε το "πολλά με λίγα" το πέτυχα και με το παραπάνω, τώρα δεν γίνεται?

  17. Προσπαθώ να καταλάβω το point σου. Άν εξαιρέσεις αυτό που λές για τον 9590 κλπ που βγάζει νόημα για τα υπόλοιπα δεν σε πιάνω.

     

    Θεωρείς καλύτερη πρόταση τον FX-6300 σε ΑΜ3+?

     

    Προσωπικά για μένα η τσέπη κερδίζει πάντα του task manager.

  18. ουτε δουλεια γινεται..

     

    Το ολο ζητημα ειναι να ξερει ο ενδιαφερομενος τι ειναι και τι μπορει να περιμενει και οχι να επαναπαυατεται απο το ποσα "παραθυρακια" εχει το task manager.

     

     

     

    @panoc..

    οτι αναφερεται στη προταση ειναι μοναδιαιο (για το module)..οχι μονο το fpu..

     

    Για το κόστος του, απο ότι φαίνεται μια χαρά δουλειά γίνεται.

     

    Άν κόστιζε 200 Ευρώ θα άλλαζε το πράγμα.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.