Jump to content

PeGe

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

PeGe's Achievements

  1. PeGe

    VR and all things related

    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τη βοήθεια παιδιά. Από ότι καταλαβαίνω μόνο μία virtual μύτη με σώζει !!! ??? Θα δοκιμάσω και κανένα άλλο racing και βλέπουμε. Θα παλέψω σιγά σιγά και με το assetto και ελπίζω πως με τον καιρό ίσως το συνηθίσω, αν και μου φαίνεται δύσκολο.
  2. PeGe

    VR and all things related

    Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά δυστυχώς είμαι Θεσσαλονίκη. Όσον αφορά τις ρυθμίσεις πάντως, νομίζω ότι το μόνο πράγμα που με βοήθησε λίγο είναι το lock on board camera to horizon. Πέρα από αυτό, κάτι άλλο που θα μπορούσα να αλλάξω ίσως;
  3. PeGe

    VR and all things related

    Και εγώ από την πρώτη στιγμή που φόρεσα το oculus ένιωσα πολύ άνετα, ούτε είμαι επιρρεπής σε ζαλάδες και ναυτίες σε αυτοκίνητα, καράβια κλπ. Δυστυχώς όμως στο assetto με oculus ζαλίζομαι έντονα, καθώς επίσης και αν παρακολουθήσω οποιασδήποτε μορφής τρενάκι λούνα παρκ (roller coaster). Πέρα από αυτά, δε μου δημιουργεί κανένα άλλο πρόβλημα το oculus, πραγματικά το απολαμβάνω. Είναι μεγάλη απογοήτευση όμως να μην μπορείς να απολαύσεις την οδήγηση, γιατί είναι τελείως διαφορετική εμπειρία από την οθόνη του υπολογιστή.
  4. PeGe

    VR and all things related

    Τα frames είναι 89-90 συνεχώς, δεν πέφτουν σχεδόν ποτέ. Θα κάνω προσπάθεια σταδιακά να αυξήσω το χρόνο οδήγησης, ελπίζοντας πως θα το συνηθίσω. Υπάρχουν αρκετά άτομα στην κοινότητα που χρησιμοποιούν Oculus;
  5. PeGe

    VR and all things related

    Καλησπέρα παιδιά Ασχολούμαι με το assetto corsa εδώ και κάποιο καιρό και στα πλαίσια αναβάθμισης του υπολογιστή μου, προχώρησα και σε αγορά του oculus rift. Εξαιρετική τεχνολογία, έχω μείνει πραγματικά άφωνος. Δυστυχώς όμως, όσον αφορά το assetto, το oculus μου φέρνει έντονη ζαλάδα - ναυτία. Το έψαξα λιγάκι στο google και είδα ότι είναι συνηθισμένο πρόβλημα σε πολύ κόσμο. Άλλαξα κάποιες ρυθμίσεις (ειδικά το lock display to horizon έκανε κάποια διαφορά νομίζω), αλλά το πρόβλημα δυστυχώς παραμένει. Κυρίως στις γρήγορες αλλαγές πορείας έχω έντονη ζαλάδα. Υπάρχει κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα ή είμαι ο μόνος άτυχος? Κάποιες συμβουλές που θα βοηθούσαν ίσως? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. PeGe

    Miura @brands hatch 10/10/15 Greek gatherings

    Δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε μου. Δημιουργείται μία απογοήτευση εκείνη τη στιγμή, αλλά ένα παιχνίδι είναι για μένα και τίποτα περισσότερο. Όλα καλά !!
  7. PeGe

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τον πολύ καλό αγώνα. Ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος για τα δικά μου δεδομένα και ελπίζω να μην προκάλεσα κανένα πρόβλημα σε κάποιον οδηγό. Θα ήθελε κάποιο από τα παιδιά που τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις, να μοιραστεί μαζί μας το setup του, τώρα που τελείωσε ο αγώνας? Πολύ θα ήθελα να το δοκιμάσω, για να δω αν θα βελτιώσω καθόλου τον χρόνο μου.
  8. PeGe

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Καλημέρα παιδιά. Ήθελα να μπω και εγώ χτες βράδυ, αλλά δεν ήξερα τον κωδικό. Υπάρχει κάποιος σταθερός που χρησιμοποιείτε; Δεν λειτουργούσε και το forum και δεν μπορούσα να ρωτήσω.
  9. PeGe

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή παιδιά. Ακόμα είμαι σε φάση προσαρμογής. Θα μπω και στο server το απόγευμα να προπονηθώ !
  10. PeGe

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Είμαι καινούριος στο Assetto. Θα κάνω μία προσπάθεια σήμερα το βράδυ να σας ακολουθήσω, με μεγάλη προσοχή πάντα, ελπίζοντας να μην χαλάσω τον αγώνα κάποιου. Έχω μελετήσει και τις σχετικές οδηγίες. Μία γρήγορη ερώτηση μόνο: Υπάρχει κάποια φωτεινή ένδειξη που να δείχνει πότε το KERS είναι φορτισμένο και πότε όχι ? Ευχαριστώ πολύ και καλό αγώνα σε όλους !
  11. PeGe

    Assetto Corsa Cup

    Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι παλιός από το RBR (PeGe), ίσως να με θυμάστε. Είμαι ολόφρεσκος στο Assetto, πριν λίγες μέρες το ανακάλυψα. Αν υπάρχει καμιά κενή θέση, υπολογίστε με.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.