Jump to content

dim_mousatos

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About dim_mousatos

  • Γενέθλια Ιούλιος 8

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Βόλος
  • Ενδιαφέροντα
    Σινεφίλ , 2τροχα , μούσια
  • Επάγγελμα
    Ιδ. υπάλληλος

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.402 Εμφανίσεις προφίλ

dim_mousatos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. dim_mousatos

    Κουρευτική μηχανή για γένια

    Θέλω να πιστεύω ότι στο κάθε συρτάρι ή ντουλάπι του μπάνιου μας , όσοι έχουμε μούσια ή γένια , μπορούμε να βρούμε ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για την περιποίηση τους το οποίο είναι φυσικά η κουρευτική μας μηχανή.Προσωπικά έχω αγοράσει αρκετές διαφορετικές μέχρι να καταλλήξω στην μια που με ικανοποιεί απόλυτα , και εδώ και λίγο καιρό έχω και μια δεύτερη επίσης εξαιρετική η οποία ήταν δώρο.Μέχρι βέβαια να καταλήξω ξόδεψα αρκετά χρήματα και έφαγα αρκετές "φόλες" , λίγο από άγνοια , λίγο από κακή χρήση , λίγο από παραπλάνηση. Μεγαλώντας βέβαια και ψάχνοντας ακόμη περισσότερο τους σωστούς τρόπους για την περιποίηση και την υγιεινή μου δεν θα μπορούσα να αφήσω εκτός και τις κουρευτικές μηχανές.Για αυτό τον λόγο , και μετά από προσωπική εμπειρία και έρευνα χρόνων καθώς και από κριτικές στο διαδίκτυο αλλά και συστάσεις φίλων , γνωστών και αναγνωστών του mousatoi.gr αποφάσισα να γράψω 2 αναλυτικότατα άρθρα με τα κριτήρια επιλογής μιας κουρευτικής μηχανής για μούσι αλλά και ένα review των 12 εμπορικότερων μηχανών στην αγορά.Θέλω να πιστεύω πως θα τα βρείτε χρήσιμα και ελπίζω να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο όλους εσάς που σκοπεύετε να αγοράσετε για πρώτη φορά ή να αλλάξετε την κουρευτική μηχανή για μούσι που χρησιμοποιείτε. Φυσικά αν πιστεύετε ότι υπάρχουν παραλήψεις ή διορθώσεις , χαρά μου να μου τις επισημάνετε.Για περισσότερα διαβάστε τα άρθρα στο mousatoi.gr
  2. dim_mousatos

    Κατασκευή ιστοσελίδας

    Η γνώμη μου από προσωπική εμπειρία είναι πως θα πρέπει να προχωρήσεις με Wordpress. Επειδή προφανώς , από τον τρόπο που έθεσες το ερώτημα σου είσαι αρχάριος στο αντικείμενο , το Wordpress θα σου λύσει τα χέρια μιας και είναι το πιο εύκολο CMS για να διαχειριστείς , με άπειρα templates και plugins ( free - freemium - premium ) , και το πιο διαδεδομένο παγκοσμίως πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει άπειρο feedback για τυχόν προβλήματα και απορίες που μπορεί να έχεις.
  3. Οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί με το SEO από τον πλέον αρχάριο blogger που γράφει για χαβαλέ στο προσωπικό του ιστολόγιο μέχρι και το μεγαλύτερο SEO agency , δεν θα διαφωνήσει πως οι λέξεις-κλειδιά είναι ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ πράγμα. Πιο σημαντικές από το on-page seo , πιο σημαντικές από το περιεχόμενο πιο σημαντικές ακόμα και από τα backlinks. Δυστυχώς οι περισσότεροι , ακόμα και οι "επαγγελματίες" του είδους , κάνουν έρευνα και ανάλυση των λέξεων-κλειδιών με τον εντελώς λάθος τρόπο...απλά ανοίγουν το keywords planner της Google και πατάνε μια λέξη. Μια φορά θα το πώ με απόλυτη ειλικρίνια - το keywords planner είναι ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ εργαλείο για να ξεκινήσεις την έρευνα λέξεων-κλειδιών. Γιατί? Υπάρχουν 2 βασικά προβλήματα 1. Το keywords planner βγάζει στα αποτελέσματα μόνο τις ΠΟΛΥ σχετικές λέξεις με βάση την λέξη-κλειδί που έχεις εισάγει. Για παράδειγμα αν πληκτρολογήσεις " αγορά λουλουδιών στο ιντερνετ " θα βγάλει μόνο τις πολύ κοντινές παραλλαγές αυτής της αναζήτησης. Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι ένα εργαλείο που θα σου πεί το ίδιο πράγμα με διαφορετικά λόγια. 2. Τα αποτελέσματα δεν τα βλέπεις μόνο εσύ...Τα βλέπουν και οι ανταγωνιστές σου! Με λίγα λόγια οποιοδήποτε πληκτρολογήσει μια λέξη-κλείδι στο keywords planner θα πάρει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Φυσικό είναι λοιπόν εφόσον ακολουθούνται τυφλά να είναι τόσο ανταγωνιστικές οι περισσότερες λέξεις με αποτέλεσμα να μην μπορείς να εμφανιστείς ψηλά στις αναζητήσεις. Τροφή για σκέψη , και επειδή δεν έχω αρκετό χρόνο τώρα , θα επιστρέψω με μια λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το keywords planner της Google πιο έξυπνα και να σου δώσει πραγματικά πολύτιμα αποτελέσματα. Cu later!
  4. dim_mousatos

    πως φτιάχνονται τα newsletters?

    Θα το κάνω σύντομα καθώς επίσης θα δημιουργήσω και μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στο internet marketing και πιο συγκεκριμένα σε ένα κομμάτι αυτού , και θα συμπεριλάβω μέσα SEO , e-mail marketing , content marketing και πολλά άλλα και φυσικά όλες οι πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες και στο φόρουμ. Δυστυχώς με λύπη διαπίστωσα ότι ενώ υπάρχουν άπειρες πληροφορίες για προγραμματισμό , κατασκευή ιστοσελίδων , βάσεις δεδομένων και όλα τα συναφή υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες για το " μετά " . Ελπίζω όσο μπορώ και γνωρίζω να παρέχω χρήστικες συμβουλές σε αυτό το θέμα και να έχουμε πολλά sticky posts ως τροφή για συζήτηση.
  5. dim_mousatos

    πως φτιάχνονται τα newsletters?

    Μια χρήσιμη πληροφορία δεν είναι ποτέ περιττή και ας έγινε ερώτηση πάνω σε αυτήν πριν 3 χρόνια. Αν πιστεύω ότι έχω κάτι να προσφέρω στην απάντηση μιας ερώτησης το γράφω. Τώρα από εκεί και πέρα μπορείς να μην το διαβάσεις αν νομίζεις ότι είναι κάτι άχρηστο. Εφόσον παραμένει ανοιχτό μπορώ να απαντήσω χώρια του ότι είμαι στο φόρουμ λιγότερο από 1 εβδομάδα και όχι από το 2013 για να απαντήσω τότε. Και δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση σε κάποια χρονομηχανή!
  6. dim_mousatos

    πως φτιάχνονται τα newsletters?

    Mailchimp ( το χρησιμοποιώ προσωπικά ) , Aweber , GetResponse είναι τα 3 μεγαλύτερα και διασημότερα platforms για e-mail marketing automization. Ρίξε μια ματιά και επέλεξε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Σε συνδιασμό με καλαίσθητα CTA ( Call To Action ) όπως το Optinmonster ή το Sumome θα έχεις ένα αρκετά ολοκληρωμένο e-mail marketing εργαλείο για την ιστοσελίδα σου.
  7. dim_mousatos

    SEO για ιστοσελίδα

    +1 στον προλαλλήσαντα. Πρέπει να διευκρινήσεις τι ακριβώς είναι η ιστοσελίδα σε πρώτη φάση να ξέρουμε για ποιό πράγμα μιλάμε. Επίσης μην πιστεύεις τον μύθο ότι υπάρχει SEO configuration που θα σε βγάλει στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Υπάρχουν δεκάδες παράγοντες που το επηρρεάζουν αυτό , και η Google μέρα με την μέρα φροντίζει να το κάνει δυσκολότερο και πιο πολύπλοκο. Επίσης η Google δεν είναι το ιντερνετ. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του ναι , αλλά δεν το ορίζει και δεν της ανήκει. Υπάρχουν πολλές τακτικές που μπορούν να σου εξασφαλίσουν μια θέση ψηλά ( όχι απαραίτητα στην πρώτη σελίδα ) , αλλά μην έχεις τρελές προσδοκίες από την πρώτη μέρα. Απαιτεί χρόνο , υπομονή , επιμονή και στρατηγική για να καταταγείς ψηλά. Τέλος η ερώτηση σου στην ρίζα της παραβαίνει το πρώτο και σημαντικότερο κανόνα της Google. Μην δημιουργείς σελίδες/περιεχόμενο απλά για να καταταγείς ψηλά στις μηχανές αναζήτησης , αλλά για να προσφέρεις πολύτιμες πληροφορίες και αξία στον επισκέπτη. Give it a thought.
  8. dim_mousatos

    Κουρευτική μηχανή για γένια

    Πέραν από την ποιότητα των μηχανών , που σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο , πιστεύω ότι καθοριστικός παράγοντας στην απόδοση και την διάρκεια είναι και η χρήση καθώς και η προσοχή που τους δείχνουμε. Αν δεν την καθαρίζεις σωστά , δεν την λαδώνεις ( σε όποιες χρειάζεται ) δεν την προσέχεις γενικότερα , ε μην έχουμε και τρελές απαιτήσεις. Μηχανήματα είναι και καλώς ή κακώς έχουν ημερομηνία λήξης που πολλές φορές την μειώνουμε από απροσεξία.
  9. dim_mousatos

    Αγορά domain

    Domain αρκεί να είναι πιστοποιημένος καταχωρητής. Το σημαντικό είναι το hosting. Και για τα 2 θα σου προτείνω την Top Host , μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ή παράπονο.
  10. dim_mousatos

    Κατασκευη ιστοσελιδας

    Πλατφόρμα : Wordpress ( Δεν είναι καν διαπραγματεύσιμο ) Domain : Προσεκτική επιλογή και πιασάρικο όνομα ( keyword based δεν το συστήνω προτιμώ τα branded ) Hosting : Προτείνω Top Host πακέτο Economy για αρχή Templates : Αν δεν διαθέτεις χρήματα το mythemeshop έχει εξαιρετικά free templates , ένα από τα οποία χρησιμοποιώ και εγώ. Αν θέλεις να πας σε κάτι πληρωμένο τότε με κλειστά μάτια studiopress με το τρομερό genesis framework ή solostream. Plugins : Jetpack , Autoptimize , W3 Total Cache , Yoast SEO , Akismet , Contact Form 7 απαραίτητες για αρχή. Logo : Όπως και δήποτε θα χρειαστείς ένα επαγγελματικό και όμορφο λογότυπο. Fiverr.com με 5,5 δολάρια κάνουν παπάδες. Κόστος για όλα τα παραπάνω με δωρεάν template 50 ευρώ , και καλή αρχή. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω σε pm την δική μου ιστοσελίδα να δείς το αποτέλεσμα σε εικόνα.
  11. dim_mousatos

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    Έχω δεί ότι ταινία αφορά υπερ-ήρωες ή σχετικό κόνσεπτ από το 1989 μέχρι και σήμερα , ακόμα και εκείνες που θα βγούνε στο μέλλον στα όνειρα μου. Το Deadpool το περίμενα πως και πως μετά από ένα trailer που είχε πάρει το μάτι μου ( δεν θυμάμαι που ). Η πλήρης απογοήτευση. Ίσως οι πρώτες 10 ατάκες να ήταν αστείες , μετά εξελίχθηκε σε γελοίο και στο τέλος βαρετό. 2/10 μόνο και μόνο για την γκόμενα του Raynolds που είναι τρομερό μωρό. Συνιστώ το " Ο Λευκός Οίκος έπεσε " , διαφορετικό από το " Olympus has fallen " με τον Gerard Butler , το συγκεκριμένο είναι με τον Channing Tatum. Μετά το πρώτο χλιαρό 15λεπτο - 20λεπτο ακολουθούν καταιγιστικές σκηνές μάχης , φοβερά εφέ και αρκετές δόσεις ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ χιούμορ , όχι τύπου Deadpool. Με εξέπληξε ευχάριστα παρότι περίμενα να είναι μια φθηνιάρικη παραγωγή απ αυτές που πρωταγωνιστεί συνήθως ο Tatum. Αξίζει να την δείτε.
  12. dim_mousatos

    Κουρευτική μηχανή για γένια

    Εγώ πάντως τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιώ philips , και δεν την αλλάζω με τίποτα είναι φοβερή. Επίσης πολύ καλά λόγια ακούω για τις Remington παρότι δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποια.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.