Jump to content

sdouze

Members
  • Posts

    42
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About sdouze

  • Γενέθλια 01/03/2000

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Πειραιάς
  • Ενδιαφέροντα
    DIY,Ηλεκτρονικά,Games
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sdouze's Achievements

  1. Καλησπέρα, έστησα τον εξαρισμό για το κολλητηρι με εναν ευκαμπτο σωληνα εξαρισμου και με ανεμιστηρα μπανιου.Δουλευει πολυ καλα αν συμπεριλάβουμε οτι κοστισε κατω απο 25€.Ειναι λιγο αβολο στο πως θα καταληξει στο παραθυρο αν και ειμαι σχεδο απο κατω αλλα θα βρεθει καποια μονιμη λυση για να μην μαζευεται καθε φορα.
  2. Πιστεύω θα είσαι μια χαρά με το t12.Ειναι μια χαρά και για επαγγελματική χρήση.Αμ θες μπορεί να βάλεις Custom firmware και να παίρνει και κολλητηρι jbc για άλλες μύτες.Επισης το δικό μου έχει θύρα για τροφοδοτικό 19v οπότε εύκολα το κάνεις portable.
  3. Καλησπέρα, εγω εχω ενα jcd 8898 κολλητηρι με θερμο αερα μαζι καπου στα 40€ το ειχα παρει.Προσφατα πηρα το Τ12 που λες οχι ακριβως αυτο εγω πηρα της quicko, το ιδιο ειναι.Δεν εχω ξανα χρησιμοποιησει το JCD απο οταν πηρα το T12 θεωρω οτι τα καλυτερα 40€ που εχω δωσει.αν τον παρεις παρε και διαφορες μυτες να δεις τι σου αρεσει. Αυτο εχω. Αν θες να ειναι portable παρε το pinecil εχω διαβασει τα καλυτερα.Αλλα για παγκο το Τ12 πιστευω ειναι οτι πρεπει εκτος αν πας σε καποιο κλωνο JCB.
  4. Με έπεισες. Καποια κατασκευη με ενα μικρο φιλτροκουτι ισως και ενα μοτερ αεραγωγου;Δες και αυτο
  5. Καλησπερα,με αφορμη το ποστ της Καρμεν αποφασισα και εγω να φτιαξω κατι για τις αναθυμιασεις απο το κολλητηρι γιατι το αμελώ πολυ καιρο μαλλον χρονια. Θα βαλω εναν ανεμιστηρα μπανιου με ευκαμπτο σωληνα εξαερισμου οπως ειπε ο YDinopoulos.Δεν ξερω να διαλεξω 100mm η 120mm διαμετρο αγωγου.Οι 100μμ ανεμιστηρες εχουν ροη αερα περιπου 100m3/h ενω οι 120mm 130-150m3/h.Ο σωληνας μεχρι το παραθυρο θα ειναι περιπου 2.5 μετρα(εχω υπολογισει και πιθανες καμπυλες για να μην πεφτει).Εσεις τι προτεινεται;
  6. Πωλείται το εν λόγω πληκτρολόγιο με όλα τα παρελκόμενα.(Καλώδιο Type-C, extra key caps, εργαλείο αφαίρεσης key cap). Λίγους μήνες χρησιμοποιημένο σε άριστη κατάσταση.Πωλείται επειδή δεν με βολεύει το μέγεθος. Περιοχή Πειραιάς Προτιμώ χέρι με χέρι αλλιώς στέλνω με box now με έξοδα παραλήπτη
  7. sdouze

    Παχυμετρο, ποιο και γιατι?

    Καλησπέρα θέλω να αγοράσω ενα οικονομίκο(20-25€) ψηφιακό μεταλλικό παχύμετρο έχω ενα πλαστικό της πλάκας τωρα. Κάποια πρόταση θα προτιμούσα απο Ελλάδα αλλά και απο εξωτερικό δεν εχω πρόβλημα.
  8. Καλησπέρα, Ψαχνω και εγω κατι να κανω και σκεφτηκα αυτο ακριβως που λες δεν το εχω κανει ακομα.Αν αξιωθω αυτες τις μερες θα ανεβασω ενημερωση. Μια αλλη ιδεα που ειχα για να μην ανοιγω παραθυρα αν εχει κρυο η βρεχει να φτιαξω ενα φιλτρο κουτι και αντι για ανεμιστηρα μπανιου να βαλω ανεμιστηρα αεραγωγου.
  9. Καλησπέρα, Για τρίψιμο τοίχου (κυρίως προετιμασία μικρής στοκαρισμενης περιοχής ) για βάψιμο τι τύπου τριβείου θα προτείνατε έκκεντρο η παλμικό ;
  10. Καλησπέρα σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. έκανα μια έρευνα στο σκρουτζ και βρηκα τα παρακάτω λένε οτι είναι auto lock οπότε πιστεύω οτι κάνουν τα παραθέτω εδώ μήπως εσυ μπορέσεις να καταλάβεις αν ελιναι κατάλληλα. Και στα 3 τσοκ της ffgroup σε καποια μαγαζία που μπήκα γράφουν οτι κάνουν για κρούση. 1 2 3 4 5
  11. Καλησπέρα Έχω ενα κρουστικο δράπανοκατσάβιδο μπαταρίας κινέζικο (Mensela).Οταν τρυπάω τοίχο και κοντράρει ,το τσόκ λύνει με αποτέλεσμα για μια τρύπα να πρέπει να σταματάω να σφίγγω το τρυπάνι 3-4 φορές μέχρι να τελειώσω.Υποθέτω οτι φταίει το τσόκ. Έχετε να μου προτείνεται κάποιο οικονομικό τσοκ να το αλλάξω ; Η αν υπάρχει κάποια άλλη λύση. Το τσοκ ειναι για 10mm.
  12. sdouze

    Πολυμετρο,ποιο κλπ...

    τελικα τελευταία στιγμή αποφάσισα να παρω την bside βγηκε και 10€ φθηνότερη απο την uni-t. θα επανέλθω οταν έρθει Σας ευχαριστω !!
  13. sdouze

    Πολυμετρο,ποιο κλπ...

    Καταλαβα διαβασα και αυτο το review εχει και φωτογραφιες απο την πλακετα αλλα δεν μπορω να καταλαβω πολλα. Λεω να παω στο uni-t.
  14. sdouze

    Πολυμετρο,ποιο κλπ...

    Καλησπέρα και καλή χρονιά!! Για να μην ανοίγω νέο θέμα γράφω εδώ που είναι σχετικό. Θέλω να πάρω μια αμπεροτσιμπίδα το δώρο μου για το νέο έτος. Είμαι ανάμεσα στην Uni-t 210E και την Bside-ACM91   γιατι έχουν μικρή κλιμακα στα αμπερ 2 και 6Α αντίστοιχα Καποια γνώμη;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.