Jump to content

pt77

Premium Members
  • Posts

    125
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by pt77

  1. pt77

    Μαστορέματα ημέρας!

    Αγαπη τη ραφιερα τη στηριξες στο τοιχο με βιδα με κεφαλι ψωμακι ή με ξυλοβιδα και ειναι προσωπο με το ξυλο?
  2. pt77

    Μαστορέματα ημέρας!

    Πολυ ομορφη κατασκευη Αγαπη! Μπραβο σου!
  3. pt77

    Γωνίες για ντουλάπι

    Καλησπερα. Εγω ενα ντουλαπι που εφτιαξα, το αναρτησα με γωνιες. Νομιζετε οτι οι 4 που εβαλα ειναι υπερβολη? Θα εφταναν μονο οι 2 επανω?
  4. pt77

    Μαστορέματα ημέρας!

    Αγαπη, η αποχρωση που εβαψες το επιπλο του μπανιου, ποια ειναι?
  5. ααα μαλιστα χαχαχαχα δεν το ηξερα αυτο!
  6. οποτε πεταμα μετα τη χρηση της...
  7. και αυτη που πηρα εγω μιας χρησης ειναι?
  8. Καλησπερα παιδια. Τη δοκιμασα και ειδα οτι κλεινει καλα το προσωπο μου. Εχει και ελασμα για τη μυτη. Για το τριψιμο ξυλου που τη θελω, νομιζω θα με καλυψει με ασφαλεια!!! Σας ευχαριστω!!!
  9. Ευχαριστω, αλλα αυτη τη μαρκα την εχουν στην Ελλαδα? Ψαχνω στο ιντερνετ και δεν την βρισκω, παρα μονο στο εξωτερικο. Ξερεις καποια αλλη αντιστοιχη?
  10. Πηρα σημερα απο τοπικο καταστημα την εξης μασκα. Μου ειπε ο πωλητης οτι ειναι απο τις καλες. Τι λετε , θα κανει δουλεια?
  11. Εσυ Seafalco ποια θα προτεινες?
  12. Αυτη αξιζει λετε? https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/rouhismos-ergasias-prostasia/krani-maskes-gualia/set-maskes-prostasias-kapriol-me-valvida-prodiagrafon-ffp1-3-temahia-61929245/
  13. καλησπερα παιδια. Θελω να ρωτησω ποια μασκα θωρειται οτι πρεπει να εχω για σκονη απο τριψιμο ξυλου. Πρεπει να ειναι μιας χρησης? Αυτες του φαρμακειου κανουν? Σας ευχαριστω! Θεωρειται οτι του φαρμακειου δεν προσφερουν προστασια απο τη σκονη του ξυλου στο τριψιμο?
  14. Το θυμαμαι οτι μου ειχες πει και για τη σεγα, αλλα εδω το κανει στο φρεναρισμα σε αντιθεση με το b&d που ειχα , στο οποιο μαλλον δε θα φαινοταν προς τα εξω. Τωρα το φως λειζερ δεν με ενοχλει που δεν εχει, αλλα ο δεικτης για την μπαταρια επρεπε να υπαρχει. Αλλα δεν πειραζει, τι να γινει. Ηταν εκει ενας πωλητης της μακιτα που εκανε επιδειξη σε διαφορα εργαλεια και μου ειπε οτι φως και δεικτη για τη μπαταρια εχουν τα ακριβοτερα μοντελα.
  15. Αγαπη σε ευχαριστω, οποτε ειναι φυσιολογικο να συμβαινει αυτο στο φρεναρισμα ε? Εκεινο που δεν εχει ειναι φως λειζερ και ενδειξη ποσο μπαταρια εχει υπολοιπο.
  16. Παιδια στα δικα σας τα δραπανοκατσαβιδα, στο φρεναρισμα βγαζει σπινθηρες απο την πισω πλευρα το εργαλειο?
  17. Καλησπερα παιδια. Αγορα του κρουστικου δραπανοκατσαβδιδου μακιτα.
  18. pt77

    Μαστορέματα ημέρας!

    Αγαπη θα κρατησω το φυσικο χρωμα, οποτε παω κατευθειαν στο λινελαιο, οπως εκανα για τη βαση με τα ποτηρια και το μπουκαλι κρασιου. Καλυτερα κιολας, για να μην μυρισει το εμποτισμου και δεν πηγαινουν τα σκυλακια! Ευχαριστω!!!
  19. pt77

    Μαστορέματα ημέρας!

    Αγαπη να περασω το λινελαιο της Chemco που ειπαμε κατευθειαν ή να βαλω πρωτα βερνικι εμποτισμου και μετα το λινελαιο?
  20. pt77

    Μαστορέματα ημέρας!

    Καλησπερα. Νεα βαση τροφης και νερου για τα μαλτεζακια.
  21. Ναι Στελιο, τα εχω καιρο, και το μονο που χρησιμοποιω ειναι το φ3, για τις βιδες 3,50 χιλιοστα. δεν εχω παραπονο μεχρι τωρα.
  22. Αγαπη πολυ ωραια τα τρυπανια. Πες μας εντυπωσεις απο τα φρεζοτρυπανα της de walt, γιατι ενδιαφερομαι και εγω για αυτα τα δυο. Εχω τα αντιστοιχα του λιντλ της parkside.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.