Jump to content

stratoslag

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

stratoslag's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα λάπτοπ HP HDx 16 και έχω θέμα με την οθόνη. Όταν το ανοίγω δείχνει για λίγο και μετά τίποτα. Έχω αλλάξει inverter οθόνης αλλά τίποτα. Υπάρχει τρόπος να δω εάν είναι καθαρά θέμα οθόνης η ή κάρτα γραφικών? Ευχαριστώ πολύ.
  2. Καλησπέρα σε όλους και κάλο Πάσχα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια σεγα για ερασιτεχνική χρηση και θα ήθελα την βοηθεια σας! Το πόσο που σκεφτομαι να διαθέσω ειναι στα 50 -60 ευρώ! Νομίζω εινα καλά. Έχω βρει μερικές και θέλω την γνώμη σας! Έχουμε και λέμε : https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/ilektrika-ergaleia/seges-spathoseges/sega-dexter-750w-62110405/ https://www.kmtools.gr/shop/hlektrika-ergaleia/seges/2415.html https://www.skroutz.gr/s/318295/Einhell-RT-JS-85.html?from=account_favorites https://www.skroutz.gr/s/363143/Skil-1061AA.html?from=account_favorites https://www.skroutz.gr/s/2856630/Kawasaki-EJS800.html?from=account_favorites Περιμένω τα σχόλια σας και τις προτάσεις σας!! Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.