Jump to content

Νικ Ος

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Νικ Ος's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Νικ Ος

    Νεος επεξεργαστης - Προβλημα RAM

    To συστημα ειναι x64 bit αυτο ειναι σιγουρο. Χρησιμοποιουσα κανονικα και τα 8gb μεχρι που αλλαξα cpu.
  2. Νικ Ος

    Νεος επεξεργαστης - Προβλημα RAM

    Δεν υπαρχει αυτη η επιλογη στα bios. Το εχω ψαξει.
  3. Νικ Ος

    Νεος επεξεργαστης - Προβλημα RAM

    Aυτο σκεφτομαι και εγω. Θα μιλησω με το καταστημα απ' οπου τον πηρα. Ευχαριστω για τον χρονο σου.
  4. Νικ Ος

    Νεος επεξεργαστης - Προβλημα RAM

    Tα bios βλεπουν κανονικα ολη την μνημη. Η θερμοκρασια ηταν ενταξει, δεν υπαρχει καποιο θεμα (κυμαινεται σε 30-45C), αλλα δεν το εχω πιεσει κιολας γιατι δεν μπορω να ανοιξω καποια προγραμματα που απιατουν 8gb RAM. Βεβαια οταν κοιταω το task manager μου βγαζει πολλες φορες οτι χρησιμοποιειται το 15% του cpu και ξαφνικα τιναζεται απο το πυθενα στο 80%. Σε παιχνιδια οπως το lol απο το πουθενα εβλεπα 15-30 fps ultra low graphics, απο εκει που το ετρεχα στα ultra high με 80fps. Για τα υπολοιπα που εχω, τα οποια ειναι πιο βαρια δεν εχω μπει καν στην διαδικασια να δω πως θα αντιδρασει. Η ψυκτρα ειναι η ιδια που στελνουν με το cpu της cooler master, αλλα κανει μια χαρα τη δουλεια της. Ειναι ησυχη και κραταει κρυο τον επεξεργαστη.
  5. Νικ Ος

    Νεος επεξεργαστης - Προβλημα RAM

    Kαταρχην ευχαριστω για τον χρονο σου. Οι RAM δεν ειναι σε oc mode. Πως μπορω να δω για hw/sw conflict? Να δοκιμασω αλλο cpu ειναι λιγο δυσκολο, δοκιμασα τον παλιο και ολα ειναι μια χαρα. Τα bios απ ο,τι ειδα ειναι μια χαρα. Και συμβατα ειναι με τον επεξεργαστη και ολη την RAM δειχνουν και ειναι η τελευταια εκδοση. Απ' ο,τι καταλαβαινω πρεπει να ειναι προβλημα του cpu, αλλα ειμαι ασχετος με τους υπολογιστες και δεν ξερω τι να κανω.
  6. Eχουν κανει το China & India Chronicles αλλα αυτα ηταν μικρα παιχνιδια σε 2,5D. Θα δειξει τωρα και πως θα μπορεσουν να τα συνδεσουν
  7. Kαλησπερα, ειμαι καινουργιος εδω και δεν ξερω αν εχει ειπωθει κατι σχετικο στο παρελθον. Προσφατα αγορασα εναν fx 8350 (απο fx6300), με το που τον εβαλα στο κουτι και ανοιξα το pc ειδα οτι χρησιμοποιει μολις τα 3,96gb απο τα 8 που εχω μεσα, τα υπολοιπα τα χρησιμοποιει (οπως βλεπω στο task manager) για bios & hardware. Εχω ψαξει παντου και πουθενα δεν βρηκα τη λυση. Εχω δοκιμασει τα παντα, bios update, αλλαγη θεσεων στη ram, ακομα και το κολπο με το msconfig. Προβλημα συμβατοτητας με την μητρικη δεν υπαρχει. Επισης εχω Windows 7 64bit. Καποια στιγμη εν τω μεταξυ εβαλα τον παλιο επεξεργαστη κι ολα ηταν ενταξει. Υπαρχει καποιο προβλημα με τον επεξεργαστη? Η μητρικη ειναι της Gigabyte η 970A-DS3P. Σας παρακαλω βοηθεια δεν ξερω τι να κανω. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.