Jump to content

kioan

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kioan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Για όποιον ενδιαφέρεται, έχει βάλει το eshop σε προσφορά crazy sunday το σετ 48 τεμαχίων (STHT0-70887) με κατσαβίδια και καρυδάκια της STANLEY, στα 19,90 https://www.e-shop.gr/set-48-tem-katsabidia-karydakia-stanley-stht0-70887-p-TLS.060953
  2. Εξωτερικά τουλάχιστον μοιάζει με το αντίστοιχο που κατά καιρούς φέρνουν τα Lidl. Από άποψη ποιότητας δεν έχω ιδέα για κανένα από τα δύο.
  3. kioan

    Διαχείριση θερμοσίφωνα μέσω Wi-Fi

    Σχετικά με το V-Timer αξίζει να διαβάσετε και τη σχετική συζήτηση στο hlektronika.gr: "V-timer για χειρισμό θερμοσίφωνα". Η λειτουργία της συσκευής είναι απλή: χρονικό ράγας που ελέγχει ρελέ και προαιρετικά έλεγχος του ρελέ μέσω WiFi. Το πρόβλημα με το V-Timer (όπως αναλύεται και στην συζήτηση στο άλλο forum) είναι ότι οι κατασκευαστές της συγκεκριμένης συσκευής προσπαθούν να την προωθήσουν: με ψευδείς ισχυρισμούς (ίδιο θερμικό αποτέλεσμα με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας) με επικίνδυνες συμβουλές για την σύνδεση στον ηλεκτρικό πίνακα (παρακάμπτοντας υπάρχοντες διακόπτες) με παραπλανητικές κλεμμένες φωτογραφίες (όπου δήθεν φαίνεται η φθορά από τα άλατα στους θερμοσίφωνες που λειτουργούν χωρίς την συσκευή) χωρίς CE και δήλωση συμμόρφωσης στα αντίστοιχα πρότυπα (παρουσιάζοντας απλώς ένα άσχετο report δοκιμών ως πιστοποιητικό ασφαλείας)
  4. kioan

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Ως απογυμνωτής είναι πάρα πολύ καλός και πρακτικός. Ως πένσα ακροδεκτών, μόνο ως λύση ανάγκης. Ιδανικά χρειάζεται μια πένσα με κατάλληλες σιαγόνες ανάλογα με τους ακροδέκτες που θέλεις. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  5. Καλημέρα και καλώς σας βρήκα! Τις τελευταίες μέρες παίζει μια καμπάνια στο kickstarter για ένα μαχαίρι/φαλτσέτα γενικής χρήσης που δέχεται τις κλασικές τραπεζοειδείς λάμες. Πρόκειται για το Maker Knife | The EDC Pocket Tool You Want to Carry. (Δεν είδα να έχει ξανά-αναφερθεί πουθενά, αλλά συγχωρέστε με αν κάνω λάθος) Σε σχέση με άλλα παρόμοια μαχαίρια, η τιμή του είναι τσιμπημένη (€39 μόνο για το μαχαίρι + €10 τα μεταφορικά από Ιταλία), αλλά το συγκεκριμένο φαίνεται πως είναι αρκετά μαζεμένο σε μέγεθος ώστε να μπορεί να το έχει κάποιος καθημερινά πάνω του. Μήκος: κλειστό 108mm / ανοικτό 140mm Πλάτος: 33mm Πάχος: 7.7mm Βάρος: 65g Στην εργαλειοθήκη έχω μια πιο στιβαρή ανοιγόμενη φαλτσέτα με αλουμινένια λαβή (σαν αυτή), αλλά αυτό στο οποίο καταλήγω να χρησιμοποιώ συνήθως είναι το μικρό σουγιαδάκι με 3cm λάμα που βρίσκεται στην τσέπη. Σκέφτομαι πως το MakerKnife ίσως με απαλλάξει από την ανάγκη τροχίσματος μιας και οι λάμες του είναι εναλλάξιμες ?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.