Jump to content

TOTOSR21

Members
  • Posts

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

TOTOSR21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Το περιμένω απο στιγμη σε στιγμή ...Γιά να δούμε
  2. Δέν υπάρχει τίποτα αδερφέ δυστυχώς ....Υπάρχουν μεταχειρισμένα playseat στα 150 , δώσε το παραπάνω πενηντάρικο για να μήν πολυ τρέχεις με mounting κτλπ ...
  3. Φίλε κρίμα είναι να δώσει ο άνθρωπος τόσα λεφτά και να μήν τα χαρεί σε vr η triple screen . Ειδικα για το δεύτερο kαι επειδή άμμεσα θα το ζητήσει θα πρέπει να γίνουν αρκετά βάλε βγάλε στο RIG .Η περιφερειακή όραση δίνει πολύ μεγάλη απόλαυση σε 'ενα racing game. Στην περίπτωση που το ποσό του Maximvs σας φανεί υπέρογκο που βέβαια είναι και το όνειρο των περισσοτερων εδω ! Προτείνω τα εξής . 1)Pvc Rig by Aris Teidis θα πρέπει να μιλήσεις μαζί του έχει κάποιες φοβερές υλοποιήσεις ! 2)Τιμόνι Servo simcube 2 sport απο Augury στα 1204 ευρώ μαζι με φόρους και μεταφορικά 3)Πενταλ τα v3 club sport της fanatec στα 350 4)Κάθισμα προτείνω απλώς να το δοκιμάσει και να είναι αναπαυτικό. Αφου πάει γενικά για πιασοκώλιασμα ο φίλος τουλάχιστον να είναι alcantarisio bucket 5)Τιμόνια ο πλέον εξιδεικευμένος είναι ο Maximvs αφου φτιάχνει και υψηλής ποιότητας δικά του ! 6)Για τα bash shaker κτλπ υπαρχει ένα παιδί που έχει γνώση και λέγετε Κωστας Θεοδωρίδης πιστεύω θα δεί τα μνμτα και θα μας πεί ... 7)shifter της fanatec στα 250 νομίζω (για να σου δώσω να καταλάβεις,έχει μιά αίσθηση απο group vag αυτοκίνητα υ.γ.Ούτε σε διαφημιστική εταιρεία να δούλευα ....
  4. TOTOSR21

    iRacing

    Δέν υπάρχει περίπτωση , πραγματικά λόγω της προσφοράς θα του δώσω μιά ευκαιρία .Προσπαθώ να κατασταλάξω σε έναν τίτλο .Ελπίζω να μας κάνει την χάρη η reiza και να βγάλει racing παιχνίδι allin .(AMS2)
  5. TOTOSR21

    iRacing

    Eμένα με βόλεψε , το τσίμπησα ειδη .Θα με μαδήσουν έπειτα
  6. TOTOSR21

    Assetto Corsa

    Παιδιά άν έχουμε κανένα setup για fov apo triple monitor 27" καλοδεχούμενο
  7. To rig του Αρη είναι όντως άκαμπτο και όταν λέμε flex δέν σημαίνει οτι το αντιλαμβάνεσαι αλλα οτι απορροφά κάποιους κραδασμούς ωστε να μήν σπάσει ή λυγίσει .Το θέμα όμως είναι οτι ο Αρης έχει βάλει μιά μεταλλική βάση για να κρατάει το μοτέρ .
  8. Άρη θα το αντέξει το pvc αυτό το θηρίο ?Αλουμινάς sim racer επέμενε πως θα έχω πρόβλημα με ότι είναι πάνω απο 12 nm
  9. https://www.indiegogo.com/projects/feel-vr-the-affordable-direct-drive-racing-wheel#/ Εχουμε τίποτα νεότερο απο εδώ?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.