Jump to content

Zidan

Members
  • Posts

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Χαλκίδα
  • Ενδιαφέροντα
    Μοτό, diy και... να περνάμε καλά γιατί η ζωή είναι μικρή!!!
  • Επάγγελμα
    Μεταφορική εταιρεία εσωτερικού-εξωτερικού

Πρόσφατοι Επισκέπτες

166 Εμφανίσεις προφίλ

Zidan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Zidan

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Αν ψάξεις στα σωστά μέρη βρίσκεις καλές τιμούλες Δες για παράδειγμα εδώ (με μια πρόχειρη αναζήτηση κι εγώ), στο banggood, 102 συνολικα κομμάτια κι οχι 63 που εχει το lidl, στα 3 ευρώπουλα (και οχι 4) και με δωρεάν αποστολή). https://www.banggood.com/102pcs-120-Grit-Drum-Sanding-Kit-With-12-38-14-Inch-Sanding-Mandrels-Fit-Dremel-Rotary-Tools-p-1074207.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN Αν τα καίγεσαι τόσο πολύ βέβαια, αγοράζεις από το lidl, γιατί θα κάνουν 2-3 βδομάδες να έρθουν
  2. Zidan

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Κι εγώ τσιμπημενες τιμές βλέπω σε αρκετά είδη. Το σετακι με τα κυλινδρικα γυαλοχαρτα για το dremel με ενδιέφερε, αλλά για τα κομμάτια που έχει το βρίσκω αρκετά ακριβό. Για ενημέρωση, το σετακι με τις μυτες που γράφει μικροεργαλεια, είναι για τα μπάζα.
  3. Zidan

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Το έχω αγοράσει από την Παρασκευή. Στιβαρη κατασκευή, πολλά ρυθμιστικά και με κάποιες κοπες που έκανα φαίνεται πολύ καλό. Αν ψάξεις πιστεύω να βρεις διαθέσιμο κομμάτι, εξάλλου είχε βγει στα ράφια Παρασκευή - Σάββατο και δεν είναι εργαλείο που θα πέσουν όλοι με τα μούτρα να το πάρουν. Την Παρασκευή το μεσημέρι, όπως είδα την παλέτα με τα κουτιά δεν είχαν πουληθεί και πολλά. Αυτά που είχαν γίνει ανάρπαστα ήταν οι δίσκοι με τα 48 δόντια, έκανα αμάν να βρω ένα κουτί.
  4. Zidan

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Πήγα σήμερα και αγόρασα το δισκοπριονο και είδα αρκετά από τα προϊόντα που δείχνει το φυλλάδιο για διαθεσιμότητα από τη Δευτέρα, να είναι ήδη στα ράφια τους.
  5. Zidan

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Για το δισκοπριονο αυτό, έχει κανείς εμπειρία;
  6. Zidan

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Σχετικά με τον επαναφορτιζόμενο τροχό PWSA 20-LI B3 που αγόρασα πρόσφατα και αφού έγιναν κάποιες δουλειές με την βοήθεια του, να γράψω λίγα λόγια που πιθανώς να βοηθήσουν μελλοντικούς αγοραστές . Αρχικά να πω ότι πρόκειται για ένα πολύ δυνατό εργαλείο και ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια απόδοση από επαναφορτιζόμενο τροχό. Δεν τον ένιωσα να ζοριστεί πουθενά. Την ισχύ του την παραλληλίζω με τα επίπεδα ενός dewalt ρεύματος που έχω των 730 watts. Σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, το Β2, ο συγκεκριμένος τροχός παίρνει δισκάκια των 125mm κι έχει διαφορετικό σύστημα συγκράτησης του προφυλακτήρα με 3 εσωτερικές βίδες αντί του αρκετά ογκώδες εξωτερικού μεταλλικού κλιπ (την εμμονή με το ύψος του προφυλατκήρα δε μπορώ να καταλάβω...). Έχει πιο ήσυχη λειτουργία με αρκετά λιγότερους κραδασμούς από έναν γωνιακό ρεύματος και σε συνάρτηση με το "ζύγισμα" του εργαλείου, δεν προβληματίζει στο να τον χειριστεί κάποιος και με το ένα χέρι όταν χρειάζεται. Το εργαλείο πραγματικά "θερίζει"!!! Υπάρχει όμως κάτι που με προβληματίζει: βλέπω ότι μόλις τεθεί σε λειτουργία, μετά από λίγα δευτερόλεπτα θερμαίνεται η κεφαλή του, το πάνω μέρος δηλαδή με τα γρανάζια και κρατάει μια θερμοκρασία ανάλογα με τις στροφές που του δίνω. Όσο ανεβαινουν οι στροφές τόσο περισσότερο θερμανεται. Σε εξωτερική θερμοκρασία 35 βαθμών και φουλ στροφές για ένα 5άλεπτο συνολικής λειτουργίας η κεφαλή ίσα που δεχόταν το χέρι επάνω. Χαμήλωσα λίγο τις στροφές κι έπεσε λίγο η θερμοκρασία. Καταλαβαίνω βέβαια ότι οι θερμοκρασίες που έχουμε αυτό τον καιρό είναι κοντά στα όρια των ηλεκτρικών εργαλείων και τον δοκίμασα και σε θερμοκρασία δωματίου, γύρω στους 27 βαθμούς. Σαφέστατα η διαφορά ήταν μεγάλη αλλά και πάλι έβλεπα να υπάρχει θέρμανση της κεφαλής με το δίσκο μάλιστα να περιστρέφεται απλά στον αέρα, κενός. Να σημειώσω ότι στο σώμα, στην μεριά του κινητήρα δεν νιώθω το παραμικρό ζέσταμα και ο αέρας που βγαίνει από τον ανεμιστήρα είναι σε σχεδόν θερμοκρασία περιβάλλοντος. Επειδή δεν μου έχει τύχει να δω κάτι τέτοιο αρκετά αισθητά σε γωνιακό ρεύματος και δε ξέρω κατά πόσο είναι φυσιολογικό, αν κάποιος έχει είτε αυτό το μοντέλο, είτε το προηγούμενο και μπορεί να μου πει για την συμπεριφορά του δικού του πάνω σε αυτό το θέμα, θα με βοηθούσε πολύ ώστε να διαπιστώσω αν είναι εντάξει και ο δικός μου ή υπάρχει θέμα και να τον πάω γι' αλλαγή.
  7. Zidan

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας κι επειδή με "έτρωγε " πέρασα πριν λίγο από το lidl και τον αγόρασα. Ελάχιστα που τον δοκίμασα, κυρίως για να δω αν δουλεύουν όλα σωστά, μου έκανε εντύπωση η ήσυχη λειτουργία του και το πώς έκοψε στο τσακ μπαμ ένα χοντρό μέταλλο. Επίσης σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, είδα γι' αρχή ότι έχουν αφαιρέσει το αρκετά ογκόδες μεταλλικό κλιπ του προφυλακτήρα το οποίο εμπόδιζε σε αρκετές εργασίες όπως είχα δει σε κάποια βίντεο και έχουν κάνει εσωτερική στερέωση. Θα επανέλθω σύντομα με εντυπώσεις και παρατηρήσεις.
  8. Zidan

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν έχει αντοχή και να μη μου βγει off μετά από λίγο καιρό. Εννοείται βέβαια ότι δεν είναι επαγγελματικό εργαλείο και θέλει την προσοχή του.
  9. Zidan

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Για τον επαναφορτιζόμενο τροχό της προσφοράς, έχει κάποιος άποψη;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.