Jump to content

Fuel7

Premium Members
  • Posts

    53
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Fuel7

  1. Fuel7

    HTPC - HOME CINEMA

    Καλησπέρα σε όλους,και ευχαριστω προκαταβολικα. Εχω ενα Beelink GT1.Tα στοιχεια της συσκευής ειναι τα εξής: Beelink GT1 Android 7.1.2 SNB706DBIG20133 Device:q201 Ειχα κάνει παλαιοτερα προσπαθειες ,με kodi για ταινιες,αθλητικά ,σειρες και μουσικη. το εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις,διοτι ειχα καιρο να το δουλέψω,και παρατηρησα οτι μετά την επαναφορα πολλα δεν υποστηριζονται,λογο software hardware ασυμβατοτητας,καθώς και απο την μη ανάβθμιση της συσκευης απο την ιδια την εταιρια. Φανταστειτε οτι ο Launcher της συσκευης μονιμως κρασαρει Αυτο που θέλω να ρωτήσω,ειναι τα εξής 1.Υπάρχουν αναβαθμισεις γηια το συγεκριμενο tv box;;Οταν το αγορασα θεωρειτο απο τα τοπ και τα καλύτερα.Τωρα;Που έχει περάσει η μπογιά του;Υπάρχει η δινατότητα να γνει root και να βάλουμε άλλη version android οπως στα κινητα; 2.Τι εφαρμογές πρέπει να έχει απαραιτητα ένα tv box;;;Τι Launcher,και τι εφαρμογες,αλλα και τι εφαρμογες για ααναπαραγωγη. 3.Μιλωντας με ενα φιλο σχετικα με το kodi,επειδη του ανέφερα οτι σαν εφαρμογη μου ειναι πιο βατη αλλα με κουραζει στο γεγονος οτι πρεπει να γραφω χειροκινητα τα προσθετα,τα οποια με τις σχετικές αναβαθμισεις, καποια απο αυτα σταματανε να δουλευουν).Μου ανέφερε οτι υπάρχουν καποιες ρυθμισεις τις οποιες εχουν κανει ομαδες προγραμματιστων,και τις οποιες τις κανουμε με καποιο τροπο install και μπορουν να παιζουν και να ανανεωνονται, χωρις να υπάρχει προβλημα να σταματησουν να δουλευουν.Υπάρχει περιπτωση να μου πειτε ποια ειναι αυτα και πως μπορω να τα χρησιμοποιησω σε μια εγκατασταση Kodi,και φυσικα install;; Ευχαριστω πολύ προκαταβολικα για τις απαντήσεις σας!
  2. Fuel7

    IOS Downgrade 13 σε 11

    Καλησπέρα σε όλους.Θελω να ρωτήσω εαν γίνεται το SE μου,να το κάνω downgrade απο IOS13 σε IOS11,και εαν ναι πώς; Δεν θέλω να to κάνω Jailbreak. Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!
  3. Fuel7

    NAS-FILE SERVER και FTP

    εχω 5 -6 σκληρους Εχω ενα Core 2 Duo λες να κανει δουλεια;
  4. Fuel7

    NAS-FILE SERVER και FTP

    Φορητο;για εξηγησε μου λιγο αυτο που γραφεις γιατι σε εχασα!
  5. Fuel7

    Ποδηλατό-thread v2.0

    Φιλε μου καλοτάξιδο, αλλα να ξερεις τα FS εαν τα οδηγεις σε περιβαλλον πολης ,σε κουράζουν υπερβολικα.Ειχα και εγω,το Ideal Stroke 01 tο ειχα παρει γιατι έμενα σε βουνο τοτε και εκανα σε καμια διαδρομή εκει, ε μολις το Εφερα Αθηνα και ξεκινησα να σουλατσαρω με αυτο,κυριολεκτικα,πέθανα με αυτο το μπρος πισω του ελατηριου,πολυ κουραση.θα σου προτεινα να εβρισκες εναν τροπο να κλειδωνεις το πισω ελατηριο.Αλλα υποθετω μηπως ειναι αλμυρο αυτο!
  6. Καλησπερα, μιας και πριν λιγο καιρο επαθα χοντρη ζημια,οπου χαλασε ενας σκληρος δισκος με χρήσιμα για εμενα και την δουλεια μου αρχεια και projects,και να κανω ανακτηση κατι απο τα αρχεια και τις δουλιες μου,μου μπήκε στο μυαλό ή ιδεα για να στήσω ένα nas μου μπήκε στο μυαόο ή ιδεα για να στήσω ένα nas ή ενα καλύτερα home server σε ένα παλιο ή ελαφρως παλιο pc,αφου εχω κάβα σκληρούς δίσκους.Θελω να ειναι αυτο που κατα κυριο λογο θα μου κραταει ένα backup απο ολους τους σκληρους και τα pc ακόμα και αυτοματα.Ετσι ωστε σε μια πιθανή βλαβη σκληρου ή του συστήματος χωρις να εχω ασχοληθει ιδιαιτερως εγω,χειροκινητα, να εχει κάνει ενα backup,αυτοματα απο μονο του. Με ενδιαφέρει να έχω και σχετική προσβαση απο απομακρυσμενα σημεια,και να μπορώ να πάρω αρχεια απο το pc αυτο,αλλα και να στειλω αρχεια.Επιπλέον απο οτι ειχα διάβασει γυρω γυρω ενας nas ειναι πιο οικονομικος στο θεμα της καταναλωσης ρευματος καθως ενα τετοιο μηχανημα θα πρεπει να ειναι ειναι ολη μερα ανοιχτο,και φυσικά,αν οχι ολη μερα, τοτε τις περισσοτερες ωρες της ημερας ή για οσο εγω θα δουλεύω στον υπολογιστή. Οποτε οπως καταλαβενετε η οποια καταναλωση ρευματος, οσο πιο χαμηλα μεινει τοσο το καλυτερο για εμενα. Καπου πήρε το ματι μου πριν λιγο καιρο οτι μπορεις να εχεις ενα τετοιο μηχανημα ακομα και να κατεβαζεις torrents εχοντας το βασικο σου pc κλειστο,ολα δηλαδη μεσω του nas, δηλαδη εχοντας και χαμηλοτερο ρευμα απο το να αφηνες τον βασικο υπολογιστη να δουλευει. Η ιδέα μου πέραν του να αγορασω μια ετοιμη λυση nas ειναι να κάτσω να φτιαξω εγω δικο μου ένα μου nas κομματι κομματι οπως φτιαχνουμε ενα pc,ή παιρνοντας ενα υπολογιστη λιγο παλιοτερο και να του βαλω επανω τους καβα σκληρους που έχω,να του βαλω το λειτουργικο και να το διαμορφωσω οπως το εχω στο νου μου. Η δική σας άποψη που κυμαινεται;τι θα προτεινατε;Ενα ετοιμο nas ή ενα pc σαν home server και γιατι?Και εφοσον πάω στην λυση ενος pc, πως γινεται να εχω οσο το δυνατον χαμηλοτερη καταναλωση ρευματος απο τα ετοιμα nas που υπάρχουν στην αγορά (και τα οποια,σύμφονα με τα λεγόμενα,δεν καινε πολυ ήλεκτρικο ρευμα). Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικά.
  7. Fuel7

    Ακούστικά τύπου pods-earpods

    Γενικοτερα επικρατει ενα μπαχαλο τα ποια ειναι με το κουμπι ή με την αφη. εντυπώσεις απο την αγορα σου;
  8. Οχι τιποτε απο αυτα. ειχα υπογραψει για 24 μηνες συμβολαιο με την εταιρια.το σπιτι οπου εμενα πωληθηκε,επρεπε να φυγω.οι νεοι ιδιοκτητες δεν ηθελαν το νουμερο,στο νεο σπιτι που πηγαινα υπηρχε τηλεφωνο.αναγκαστηκα και το εκοψα πριν την ληξη του συμβολαιου και πριν την ληξη του μηνα.δεν μπορουσα και να το μεταφέρω. Στο καταστημα που πηγα και εκανα την διαδικασια δεν μου ανεφεραν κατι περι προστιμου.Απλα οτι η διακοπη γινεται κανονικα και οτι επειδη εγινε πριν την ληξη του μηνα δεν θα πληρώσω κατι επιπλεον ουτε τον επομενο μηνα.Ε απο οσα μου ειπαν στο καταστημα μονο αυτα δεν εγιναν. Μιλωντας με φιλο μου που δουλευε μεχρι προσφατα στην wind μου ειπε οτι εαν ειναι κατι μεχρι λιγοτερο απο 200ευρω γραψτους.Ειναι για να σε φοβησουν και να σου πάρουν λεφτα ακομα και στην υστατη στιγμη.Πληρωσα που λετε μονο τον τελευταιο που ετρεξα λογαριασμο.Σαββατιατικα με πηραν απο ενα Δικηγορικο γραφειο να μου πουνε οτι χρωσταω τα 60.
  9. Το συμβολαιο εληγε 10 Μαιου και Εκανα την αιτηση διακοπης στις 19/10. Στο καταστημα δεν μου ειπαν τιποτε για πεναλτυ η για χρεωση.Και τους ειχα ρωτησει.Επιπλέον μου έχουν χρεώσει και ολοκληρο το Νοέμβριο.Δεν έχω πάρει καμία επιδότηση.Απλο συμβολαιο ειναι double play.
  10. Fuel7

    Ακούστικά τύπου pods-earpods

    Πηρες αυτα με την οθονη αφης η αυτα με το κουμπάκι;
  11. Καλησπερα. Προσωπικα δεν παιζω παιχνιδια,αλλα επειδη ακουω περισσοτερο μουσικη και εάν πεσει κανα βιντεο με λιγο πιο συνθετη μορφη ήχου,χρησιμοποιώ τα Creative Jam ή τα Marshall Major II .Τιμιες επιλογες για καποιον με χαμηλο budjet.
  12. Fuel7

    Ακούστικά τύπου pods-earpods

    Καλησπέρα.Πήρα μεσω e-bay τα Gear Icon X της Samsung.Μεταχειρισμένα.Μια χαρα φαινονται,και ας μην εχουν την τοσο τρελη αυτονομια.Για να ακουω μουσική εν κινησει και κατα την διαρκεια της σκυλοβολτας ειναι μια χαρα!
  13. Fuel7

    ΕQ Φίλτρα βελτίωσης ακουστικών

    Σούπερ! Κατοχος AKG 240/271
  14. Εκοψα το συμβολαιο μου με τη Wind, μου ζητάει 60 ευρω ποινή,απο που και ως που;
  15. Fuel7

    Μουλάρωσαν τα Windows δεν ανοιγουν το Wifi

    Καλησπέρα σε ολους!Και καλη χρονια. Παραγγειλα μια μαμα κάρτα δυκτιου απο e-bay.Μεχρι την παρασκευη δούλευα με την καρτα απο το Τ500.Την Παρασκευη που μας περασε παρελαβα επιτελους την καρτα που παραγγειλα απο e-bay.(Ιδια με αυτη που ειχε το pc πριν χαλάσει)Αλλα πριν την φορεσω στο pc εκανα ολες τς καρτες που ειχα δοκιμη. Εβαλα την πρωτη που ειχε μαμα το pc με ανοικτο το διακοπτη του ασυρματου,και δεν δουλεψε.Εβγαλα την μαμα καρτα και ξαναεβαλα την προσωρινη,και δούλευε.Εβγαλα την προσωρινη κσι έβαλα την καινουρια.Οχι απλα δουλευει,αλλα πετάει καλυτερα και απο πριν μπορω να πω.Μετα απο 3 μέρες συνεχους χρησης το pc πετάει οσον αφορα το ασύρματο! οποτε ειμαστε φουλ κομπλε!
  16. Καλησπέρα σε όλους Καλη χρονια σε όλους!Εχουμε και λέμε! Φιλτρο Αερα Alarco 1 Σακουλα με διάφορα καλώδια και αλλα πραγματακια μεσα 1 Κουτα με κουπες και πιάτα. Παραλαβη απο Αγια Παρασκευή Πειραιά(Καλλιπολη).Εαν καποιος θελει ερχεται και τα παραλαμβανει απο εμενα και μετα τα μοιραζει . Δεν στέλνω επαρχια. Πρώτα μυνημα εδω και μετα PM ευχαριστω.
  17. Fuel7

    Μουλάρωσαν τα Windows δεν ανοιγουν το Wifi

    Λοιπον To Μοντέλο ειναι Dell Latitude 6320.Ειναι η γερμανικη βερσιον του μοντελου.και οχι η αγγλικη. Το πληκτρολογιο δεν εχει ενδειξη για να μπορει να δουλεψει με συνμδιασμους FN συνδιασμους πλήκτρου ώς προς το δυκτιο τουλαχιστον.Υπαρχει φυσικος διακοπτης .ο οποιος ειτε δεξια ειτε αρριστερα πάει, το ιδιο κανει και για την ακριβεια κατα το δεξια αρριστερα δειχνει μια σχετικη αντισταση στην οποια κινηση. Στον ελαχιστο χρονο που ειχα αναγκαστικα και δοκιμασα τα εξης: Εβαλα ενα cd me Kubuntu ολα καλα ολα ωραια την βλεπει σαν συσκευη αλλα ειτε με το διακοπτη ειτε απο το μενου του ,ασυρματο γιοκ.Με καλωδιαο πεταει ! Εκανα φορματ κανονικα και με το νομο εβαλα τα δεκαρια απο την αρχη παλι τα ιδια, και μαλιστα αυτη την φορα εκανα εγκατασταση τα drivers απο εφαρμογη που τα κανει εγατασταση τα drivers αυτοματα χωρις να κανω εγω τιποτα.Ε παλι τα ιδια ακριβως χωρις καμια μεταβολη. Ετσι αναγκαστικα να ανοιξω το pc. Εβγαλα την κάρτα της dell και έβαλα μια απο ενα Lenovo T500 που ειχα (και ευτυχως χωρούσε),εριξα στο διακοπτάκι λιγο contact cleaner και εκανα ξανα φορματ και επανεγκατασταση .και πέρασα drivers πάλι με το αυτοματο Το αποτελεσμα.Ο διακοπτης φαινεται να δουλευει σαφως ευκολοτερα,τα windows ειδαν και αυτη την καρτα και τωρα οταν ανοιγοκλεινω τον διακοπτη εχω και αυρματο ξανα,το οποιο βεβαια τρεχει σχετικα πιο αργα απο οτι ήταν με την κάρτα της Dell. θα το αφησω να δουλεψει ετσι οπως ειναι και θα δοκιμασω ξανα σε 4-5 μερες να ξαναβαλω την παλια καρτα. Αυτα εν ολοιγοις!
  18. Fuel7

    Μουλάρωσαν τα Windows δεν ανοιγουν το Wifi

    Αυτο ειναι το πληκτρολογιο μου.Επειδη παιδια δεν μπορω να περιμενω προτιμω να κανω φορματ.
  19. Καλησπέρα εαν δν παρει καποιος το KVM η το PC θα με ενδιεφερε εμενα !Ευχαριστω πολυ!
  20. Καλησπέρα σε όλους! Πριν λιγες μερες βρηκα ενα ακουστικο samsung icon X.Λοιπον βρηκα σε αγγελια εναν ανθρωπο ο οποιος πουλαγε το αντιστοιχο του χαμένου ωστε να τα κανεις ζευγος.ΚΑι ρωτάω εχω το εξης εαν αγορασω το αντιστοιχο αυτου που βρήκα και το φορτισω και το κάνω pair με το κινητο μου θα δουλέψει ή οχι; Ευχαριστώ προκαταβολικα!
  21. Fuel7

    Μουλάρωσαν τα Windows δεν ανοιγουν το Wifi

    Αυτο εχω αρχισει να πιστευω!
  22. Fuel7

    Μουλάρωσαν τα Windows δεν ανοιγουν το Wifi

    Αυτο ειναι ληθαργος::: :-)Ναι το εχω κοιταξει και αυτο!
  23. Fuel7

    Μουλάρωσαν τα Windows δεν ανοιγουν το Wifi

    Στην αγγλικη βερσιον του πληκτρολογιου δεν εχει καποια επιλογη....και ο διακοπτης το ασυρματου ειναι ανοικτος!τα κέρατα μου μεσα!Τι το ηθελα το γερμανικο λαπτοπ!πιο πολυ μπελαδες εχω!
  24. Fuel7

    Μουλάρωσαν τα Windows δεν ανοιγουν το Wifi

    Παιδια εαν ειναι ετσι δεν ξερω ποιος ειναι ο συνδιασμος του γαμω Fn διοτι ειναι γερμανικο το μηχανηματακι και δεν περιγραφει κατι
  25. Kαλησπέρα σε όλους! Δουλεύω W10 PRO. Τι τελευταιες μερες εχω ενα προβλημα το οποιο δεν ξέρω πως να το λυσω και το οποιο πραγματικά με κουράζει ομως! Εντελος ξαφνικα εδω και περιπου 5 μέρες το λαπτοπ μου Ενα DELL Latitude Εκει που δούλευα ολα καλα και ολα ωραια ασυρματα,τα Μουλάρωσαν τα Windows και χωρις να υπάρχει λογος δεν ανοιγουν το Wifi με αποτελεσμα να μην μπορω να δουλεψω ασυρματα και να αναγκαζομαι να δουλευω με καλώδιο απο την ακρη του κοσμου. Ξαναπέρασα drivers εβγαλα και ξαναεβαλα την κάρτα την ασυρματη (Που τα windows την βλέπουν κανονικά)Τιποτα...Οταν τρέχω τον troubleshooter μ ου δειχνει μόνο την ενδειξη Wireless capability is turned off. το εχει ξαναδει κανεις αυτο; Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικα!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.