Jump to content

vikto95

Members
  • Posts

    33
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by vikto95

  1. καλοδούλευτο να το ευχαριστηθείς!!! πολύ ωραίο σετ ! αν και λίγο ακριβό τα αξίζει τα λεφτά του!!!
  2. Εχω ακριβώς το ίδιο! Δεν το εχω χρησιμοποιήσει πολύ! Πρέπει να είναι καλό!!!
  3. Γεια σας! Παρακαλώ πολύ θα ήθελα τα φώτα σας! Έχω το εικονιζόμενο τραπέζι, έχει πολύ γερή κατασκευή από μασίφ ξύλο με διάσταση 120χ80cm. Θα ήθελα για ευνόητους λόγους κάποιες φορές να υπάρχει δυνατότητα επέκτασης. Δεν θα ήθελα να το αντικαταστήσω με ένα πτυσσόμενο η να προσθέσω σε αυτό περίπλοκους μηχανισμούς. Σκέφτηκα έναν τρόπο! Οι εξωτερικές διαστάσεις του σκελετού είναι 110Χ70. (εικόνα 1). Σκέφτομαι να προσθέσω ένα ενισχυμένο δοκαράκι στη μέση (εικόνα 2), και να παραγγείλω κομμένα με PVC (όπου χρειάζεται) 4 τεμ. μελαμίνη 25mm πάχος 105Χ55cm (εικόνα 3) ώστε να δημιουργείται μία οριζόντια επιφάνεια 210Χ110cm και άλλα 2 τεμ. 70Χ55cm ώστε μαζί με τα 2τεμ. 105Χ55cm, να δημιουργείται οριζόντια επιφάνεια 175Χ110cm. (εικόνα 4). Η ένωση αυτών με τον σκελετό θα γίνει εσωτερικά με μεταλλικά φεράμια σαν αυτό της φωτογραφίας. Δηλαδή όποτε χρειαστεί θα αφαιρώ την είδη υπάρχουσα οριζόντια επιφάνεια και ανάλογα θα προσαρμόζω τα κομμάτια μελαμίνης για την επιθυμητή διάσταση. Ο λόγος των μικρών διαστάσεων στα κομμάτια μελαμίνης είναι καθαρά για την αποθήκευση αυτών όταν δεν χρειάζονται. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και συγνώμη αν σας κούρασα! Όλες οι γνώμες και οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες!!! Να είστε όλοι καλά!!!
  4. θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την ανταπόκριση! Δυστυχώς δεν σας πρόλαβα, λόγω του καιρού βιάστηκα δεν πειράζει χαλάλι! Το έφτιαξα δίχωρο για να μη τσακώνονται! Η αλήθεια είναι ότι το χάρηκαν, στο εσωτερικό έβαλα 2 χνουδωτά χαλάκια για να ζεσταθούν και αμέσως ενώ πρώτα το περιεργάστηκαν, τρύπωσαν και κούρνιασαν στο εσωτερικό του . Όπως μου γράφετε ίσως το χαλάσουν με τα νύχια τους! Το σημείο που το εχω τοποθετήσει είναι στην αυλή μου και δεν βρέχεται. Αν και αυτό μου στοίχισε 30 ευρώ και αρκετο κόπο, για το επόμενο ποια θα ηταν η ποιο προσιτή λύση ? ευχαριστώ και πάλι!!!
  5. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Για την στερέωση μου είπε ένας φίλος με καλαμάκια από σουβλάκια! Ο αφρός δεν υπάρχει περίπτωση να λιώσει το DOW;
  6. Γειά σας! Λόγω της κακοκαιρίας θα ήθελα να φτιάξω σπιτάκια για 4 αδέσποτες γατούλες. Θα χρησιμοποιήσω μονωτικό DOW . Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει με ποιο υλικό (κόλλα) μπορώ να κολλήσω αυτές τις επιφάνειες??? Ευχαριστώ πολύ!
  7. Ναι! Επίσης σε κάποια προϊόντα που παραγγέλνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν!!! Στο συγκεκριμένο, μου ήρθε το πρώτο πακέτο σε άθλια κατάσταση το κουτί του, έλειπαν τα σακουλάκια από τα εξαρτήματα, ο πομπός είχε στο πίσω μέρος κάποιες γρατζουνιές τέλος πάντων έβγαλα φωτογραφίες, τις έστειλα και ζήτησα η αντικατάσταση με καινούριο, ή επιστροφή των χρημάτων και μου έστειλαν επιπλέων ένα καινούριο. Απ ότι είδα τώρα το φέρνουν και στην Ελλάδα γύρω στα 10 ευρώ πιο ακριβά!
  8. Χαιρετώ την όμορφη παρέα!!! Πριν λίγες ημέρες παρέλαβα από banggod ένα πολυλειτουργικό ελεγκτή καλωδίων δικτύου και όχι μόνο.... Για όσους ασχολούνται η θέλουν να ασχοληθούν με δίκτυα, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο σε καλή τιμή για αυτά που μπορεί να κάνει που πραγματικά θα λύσει τα χέρια. Μια αναζήτηση στο YouTube και θα δείτε λεπτομερώς τις δυνατότητες του. Ο τύπος του είναι NF-8209 Network Cable Tester. https://www.banggood.com/Multifunctional-LCD-Network-Cable-Tester-Wire-Tracker-POE-Checker-Inline-PoE-Voltage-and-Current-Tester-with-Cable-Tester-with-Illuminate-Function-p-1715095.html Σε γενικές γραμμές με την βοήθεια της γεννήτριας που διαθέτει εντοπίζεις τα καλώδια που ψάχνεις! Δείχνει στην οθόνη του την συνέχεια, η την διακοπή, η την αλλαγή σειράς, η το βραχυκύκλωμα των κλώνων του καλωδίου UTP, μπορεί να μετρήσει ακριβώς το μήκος του καλωδίου που ελέγχεις, ανιχνεύει επαγωγικά την τάση στα καλώδια ρεύματος, επίσης κάνει έλεγχο λειτουργίας POE (Power Over Ethernet) επίσης μετράει και την τάση απλής τηλεφωνικής γραμμής και άλλα ……. Διαθέτει και φακό με λαμπάκια λέντ! (Μεγάλη ευκολία). Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!
  9. Γεία σας! Παρακαλώ πολύ τα φώτα σας!!! Χρειάζομαι άμεσα δίσκο κοπής για το Επιτραπέζιο Πριόνι μου Scheppach HS105 2000W 255mm 240V. Εχω καταλήξει σε αυτούς τους δύο δίσκους. Ποιος από τους δύο πιστεύετε είναι πιο κατάλληλος για χρήση DIY? περισσότερο κόβω MDF, OSB, Μελαμίνες, Κόντρα πλακέ θαλάσσης και κάποιες φορές οριζόντιες κοπές σε ξύλο μασίφ. https://www.skroutz.gr/s/18876649/Freud-Δίσκος-Κοπής-Ξύλου-LP30M025-250mm.html?from=catspan https://www.skroutz.gr/s/18880433/Freud-Δίσκος-Κοπής-Ξύλου-LP40M025-250mm.html?from=catspan Σας ευχαριστώ πολύ!
  10. Αγόρασα το συγκεκριμένο ως δεύτερο! Για την ερασιτεχνική χρήση που κάνω, είμαι ευχαριστημένος! Μαλακό στην λειτουργία του και πολύ δυνατό!!! Ωραίο εργαλείο!!! Θα το ευχαριστηθείς!!!!
  11. Η επιλογή έγινε μετά απο αρκετή έρευνα ! Συγουρα υπάρχουν συν και πλύν!!! Το πολυεργαλείο της bulle πολύ καλό πολύ δυνατό κάνει λίγο παραπάνω θόρυβο!!! Το δραπανάκι άριστο για τις δικές μου ανάγκες, το μπιστόλι θερμού αέρα απο την πρώτη εκτίμηση δεν με ικανοποίησε αρκετά ίσως έπρεπε να πάω στο μεγαλύτερο! Μια φορά πάντως την θράκα την φουντώνει γιά πλάκα!!! ? Τα κατσαβίδια ακομα δεν τα εχω δουλέψει και δεν εχω ακομα αποψη!!!
  12. καλοδούλευτα!!! να τα ευχαριστηθείς!!!! τα σταθερά κατσαβίδια θέλω να παρω να αντικαταστήσω την παλιά σειρά !!!!
  13. Yato YT-38791 1/2" / 1/4" 108τμχ Σίγουρα έχω δει και καλύτερα!!! Για τα χρήματα που έδωσα και για την χρήση που θα κάνω, ευελπιστώ να μην το μετανιώσω!!!! Αν και από yato ότι εχω πάρει είχε βγει καλό!!!
  14. Boston BSS-400V είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος με την νέα μου επιτραπέζια σέγα! Στιβαρή κατασκευή, με χυτό τραπέζι αλουμινίου, χαμηλός θόρυβος λειτουργείας, ξεκούραστο στην χρήση του, αρκετά δυνατό και πάνω απ όλα εγγύηση UNIMAC!!! Ο χρόνος θα δείξει περισσότερα!!! ?
  15. Σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση! Σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα στο πιο ακριβό! Το συγκεκριμένο μου άρεσε το θεώρησα χρήσιμο και το αγόρασα! Με την ευκαιρία, στήνω από την αρχή το νέο μου εργαστήριο (που το ονειρεύομαι χρόνια) ? και μαζεύω εργαλεία που θα χρειαστώ. Μετά τους πάγκους σειρά έχουν συρτάρια και ράφια και το συγκεκριμένο πιστεύω θα βοηθήσει. Όπως προανέφερα, σε ενα βίντεο ένας ((ειδικός)) το βγάζει τελείως άχρηστο και γι'αυτό το μοιράζομαι εδώ στην όμορφη και πολύ αγαπητή τεχνική παρέα!!! Όπως πολύ σωστά γράφεις με την χρήση βρίσκει κανείς τα σημεία που πρέπει να προσέξει!!! [ https://banggood.app.link/CW5umt930cb Από εδώ το αγόρασα!
  16. Οδηγός για λοξες τρυπες για την ένωση ξύλων
  17. Καλησπέρα σας! ? Σήμερα παρέλαβα αυτό το εργαλείο ! Εχει χρησιμοποιήσει κάποιος φίλος κάτι ανάλογο ??? Ευχαριστώ πολύ! ?
  18. Γειά σας κι απο εμένα να έχουμε όλοι καλές γιορτές με υγεία!!! Εχω να προτείνω αυτά που αγόρασα πρόσφατα με σούπερ τιμές!!! https://www.skroutz.gr/s/8949534/Black-Decker-BDCHD18-18V-1x1-5Ah.html και https://www.skroutz.gr/s/3428055/Metabo-KGS-254-M.html
  19. το καλύτερο!!! Το έχω10 χρονια κι εχει βγεί σκυλί!
  20. vikto95

    Πάγκος Εργασίας από Ξύλο

    Τι ωραίες τεχνικές!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.