Jump to content



Αλλαγή Κουτιού (midi tower)


tommybertsen

Recommended Posts

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους! 

 

Σκεφτομαι την αλλαγη κουτιου (λογοι ευρυχωριας και cable management και λιγο αισθητικης). Το πιθανοτερο ειναι να αλλαξω οταν μετακομισω (σε περιπου 1 μηνα και κατι) μιας και θα παρω και νεο γραφειο και το κουτι θα παει πανω στο γραφειο.

 

Το budget κυμαινεται απο 60-80€ και αναλογα τις προτασεις που μπορει να κανετε μπορει να ανεβει αν κατι αξιζει πραγματικα (και σκεπτομενος οτι το κουτι που εχω τωρα δε θα το πουλησω γιατι μπορει να ριξω πανω παλιοτερο hardware που εχω στην κατοχη μου-στο νεο θα μπει αυτο της υπογραφης μου- μαμα  ψυκτρα - σκοπευω επισης να αλλαξω γραφικων αλλα στο μακρινο μελλον-δε θελω να ειναι στριμοκωλα-ετσι ειναι τωρα η 770).

 

Εχω βαλει στο ματι εδω και καποιες μερες το http://www.e-shop.gr/coolermaster-rc-650l-kkn1-silencio-650-pure-midnight-black-p-PER.811276 το οποιο το κοιτουσα και λιγο παλιοτερα αλλα η τιμη του ηταν πολυ υψηλοτερη και μου προξενησε εντυπωση το ποσο επεσε. Τι λεει σα κουτι;

 

Επισης κοιτουσα και αυτο http://www.e-shop.gr/nzxt-source-340-midi-tower-black-window-p-PER.814713 το οποιο φαινεται αρκετα διαφορετικο και παροτι χρησιμοποιω ανα καποια διαστηματα το 5.25 δε με πειραζει που αυτο δεν εχει θεση για τετοιο (μπορω να παρω ενα εξωτερικο στην αναγκη). Ειναι και πολυ πιο ομορφο απο το coolermaster (προσωπικη μου αποψη-αλλα μονο απο φωτο, απο κοντα δε το εχω δει ποτέ)

 

Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο και περιμενω και τις δικες σας προτασεις παιδες! 

Link to comment
Share on other sites

NZXT = εμφάνιση και καλή ποιότητα κατασκευής (εκτός από το παράθυρο που χαράζεται εύκολα)

CM = πρακτικότητα και εξίσου καλή ποιότητα + περισσότερες θέσεις για δίσκους

 

Εγώ, μεταξύ των 2, αν δεν χρειαζόμουν τις περισσότερες θέσεις 3.5, θα έπερνα το S340, άλλωστε το κουτί σου είναι κάτι που βλέπεις κάθε μέρα...

Έγινε επεξεργασία από Ninja10R
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το καλοβλεπω φιλε μου. Δε μου ειναι θεμα το 5.25.Αν χρειαστω θα κανω πατεντα.

Οι δισκοι 3.5 που εχω ειναι 2 (αυτοι στην υπογραφη) και θα ειναι neat σε αυτο το κουτακι.Εχω και εναν ssd και ισως παρω και 2ο οποτε θα μπει αμεσως και πανευκολα στο κουτακι. Αν ποτε παρω αλλο μηχανικο θα ειναι επειδη θα χαλασει καποιος απο αυτους τους 2, αρα παλι στους 2 θα ειμαι.

 

Στο μεταξυ το κουτι που εχω πρεπει να ειναι καποιο αλλο revision απο αυτο που αρχικα εβλεπα (αυτο που εβλεπα ειχε μια υποτυπωδη διαχειριση καλωδιων). Αυτο που παρελαβα επρεπε να το εχω αλλαξει αμεσα με αλλο , αλλα ειπα "δε μαμιεται". Βεβαια οταν αλλαξα την καρτα (εκανα τραμπα την 660 που ειχα με την 770 της κοπελιας μου) καταλαβα οτι δεν επραξα καθολου σωστα.

Αλλαξα θεση τους δισκους και γενικα ξεκουμπωσα τα παντα για να βαλω την καρτα σωστα. Ειναι λιγο @@ να ξερω οτι τα καλωδια εκει μεσα ειναι λιγο μπαχαλο. Θα το εξετασω αρκετα. Εαν υπαρχει και κατι καλυτερο που μου διαφευγει ας προταθει!

 

Ευχαριστω πολυ!! 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ευχαριστω φιλε μου,  το εχω δει το χαφ στακερ αλλα δεν ειναι κατι που με ενθουσιαζει. Καλυτερα το pure ή το NZXT. Μαλλον με το που στρωθει η δουλεια λιγο θα παρω ενα απο τα δυο. Ακομη αμφιταλλαντευομαι! 

Link to comment
Share on other sites

Είναι πολύ καλό το είχα δει,μέχρι που είδα ότι δεν έχει φουρφουρια. Θα έβαζα του n400 (αρκετά καλά είναι) αλλά θα το κρατήσω για άλλο hardware. Θα μου πεις φουρφουρια με 12-15 ευρώ παίρνεις. Αλλά συνολικά η τιμή ανεβαίνει και έτσι χάνεται το προνόμιο του . Το pure με κερδίζει overall. (3 φουρφουρια,χώρος πολύς, ηχομονωτικο υλικό με καλο airflow παρότι κόβει η ηχομόνωση και τιμή στα 60Ε).

Link to comment
Share on other sites

Γενικώς τα ανεμιστηράκια που έρχονται με τα κουτιά δεν είναι και πολύ καλής ποιότητας. Εγώ ούτως ή άλλως θα τα άλλαζα αμέσως με δικά μου. Στην αρχή μπορείς να βάλεις ένα ανεμιστήρα πάνω και αργότερα έναν δεύτερο μπροστά και έναν τρίτο κάτω....just saying.

Έγινε επεξεργασία από Attilas
Link to comment
Share on other sites

Στο κουτί που έχω μου κάνει εντύπωση ότι ενώ άφησα τα δικά του,έχει ανύπαρκτο cable management και είναι στενάχωρο κατ'επέκταση, έχω με μαμά ψυκτρα 25-26 βαθμούς idle CPU σε θερμοκρασία δωματίου κάπου στους 19-20, και το gpu 23. Και από θόρυβο πάει καλά,αν σκεφτείς πάντα ότι έχω τα στοκ. Θέλω να έχει απλά για να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου χωρίς να παίρνω έξτρα και αν απογοητευτω, τότε τα αλλάζω!

Σε βαριά γκειμς η κάρτα που έχω φημίζεται ότι πάει ψηλά και τον επεξεργαστή δε τον είδα πάνω από 60-61

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.