Jump to content



Ομ. Αγορα TY Σαββατο 26/3 12:00


morpheus

Recommended Posts

Λοιπον ας συντονισουμε απο εδω την παραγγελια για Αθηνα. Αν μπορει καποιος moderator να σβησει η να μεταφερει τα σχετικα ποστσ απο το αλλο thread εδω.

DVD+R

Συζηταμε για δισκακια χυμα (χωρις θηκη) TY +R 8x με η χωρις επιστρωση (δεν ξερω και δε με πολυνοιαζει, εγω θελω τα πιο φτηνα). Τα παιδια απο Θεσσαλονικη τα πηραn 0.24+ΦΠΑ=0.2832 το ενα (αυτη ειναι η τιμη για 500-1000 κομματια.

morpheus 200

Skelos 300 (+200)

Narayan 200

haris1984 50

euclidis 300

Hellrider 300

apostglen46 50

Beetlejuice 150

Voudas 50

Σύνολο μεχρι τώρα 1600 (1800)

------------------------------------------------------

CDR

morpheus 100

voudas 100

skelos 300(+200)

Σύνολο 500 (700)

Εγω τελικα θα παρω και CDR οποτε αν θελει και καποιος αλλος το λεει να κανουμε τη σουμα

Στην παρενθεση ειναι οσα δεν ειναι σιγουρα.

Παρακαλω διορθωστε με αν εχω κανει κατι λαθος ή εχω ξεχασει καποιον και στα ποστς σας να γραφετε εμφανως και καθαρα ποσα θελετε και αν ειναι σιγουρα ωστε να ειναι πιο ευκολο να τα συγκεντρωνω.

Εφ' όσον έχουμε ήδη μαζεψει 1000 κομματια και εχουμε ακομα καλυτερη τιμη απο την παραπανω, μπορουμε να πουμε οτι θα παμε να τα παρουμε σχετικα συντομα. Το ποτε ακριβως μενει να το βρουμε μεταξυ μας. Εγω το σαβατο μαλλον θα λειπω, μπορω την παρασκευη. Βεβαια αν καποιος μενει κοντα μου (Χαλανδρι) και μπορει να με εξυπηρετησει να τα παρει και να τα παρω εγω απο δευτερα απο το σπιτι του δεν εχω προβλημα να του δωσω και τα λεφτα απο πριν αν θελει.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

50 8x +R TY για μένα

+ 100 cd... (για ποιά λέτε?)

(προϋπόθεση να μπορεί να κοπεί τιμολόγιο) αλλά δεν βλέπω κάποιον γνωστό μου εδώ στην περίπτωση που λείπω το σκ για να με εξυπηρετήσει και κρατάω μια μικρή μόνο επιφύλαξη για αυτό το λόγο...

Link to comment
Share on other sites

Βούδα που μενεις;

Έχουμε ουτως η αλλως κλεισει τη 1000αδα οποτε απλα θα συμφωνησουμε ωρα και μερα και ο καθενας λεει τ θελει. 100 πανω 100 κατω δεν ειναι προβλημα πλεον.

Για CD εγω σκεφτομαι τα 3α στον καταλογο (48x TY w/o LOGO) εφοσον εχουν καποια επιστρωση, αλλιως τα 2α best buy (48x TY ceramic coating w/o logo).

Link to comment
Share on other sites

Να σου πω δεν ξερω για τα Mitsui, απλα ξερω οτι τα TY ειναι καλα και επειδη οτι CD γραφω πλεον ειναι μουσικη και θελω να μου μεινουν, δε θελω να το ρισκαρω.. Αν ξερει καποιος ας μας διαφωτισει, γιατι η διαφορά τιμής είναι σημαντική.

Οσο για το τιμολογιο, θυμαμαι οτι στην πρωτη πρωτη ομαδικη, επι εποχης pctech μας ειχε κοψει ξεχωριστες αποδειξεις, οποτε μαλλον θα μπορει και εσενα να σου κοψει τιμολογιο (αυτο για την περιπτωση που θελει και καποιος αλλος τιμολογιο, πχ εγω ισως)

EDIT

Εκανα μια μικρη αναζητηση στο cdrfreaks για τα mitsui CDR και αποτι καταλαβα ειναι απο τα καλά, αν και οχι κορυφαια οπως τα TY. Οπότε εγώ λεω να παρω τα mitsui τα 2α με 0,14/0,13

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από morpheus

EDIT

Εκανα μια μικρη αναζητηση στο cdrfreaks για τα mitsui CDR και αποτι καταλαβα ειναι απο τα καλά, αν και οχι κορυφαια οπως τα TY. Οπότε εγώ λεω να παρω τα mitsui τα 2α με 0,14/0,13

δεν είναι τα mitsui (αυτά που παλιά ήταν κορυφαία cd), έχει αλλάξει η εταιρία (έχουν πουλήσει το όνομα).

λεπτομέρειες δεν ξέρω αλλά καλύτερα taiyo. μάλλον όποτε κανονίσετε μπορεί να κατέβω κι εγώ, αλλά αφού έχετε συμπληρώσει 1000άδα δε σας λέω νούμερο :p

Link to comment
Share on other sites

Η mitsui έχει πουλήσει τη τεχνολογία και βγαίνουν ως mam-e πλέον. Είναι αρκετά καλά, έχω ποσότητες από αυτά και έχουν καλή διάρκεια στο χρόνο. Συγκεκριμένα όμως για το αυτοκίνητο θα πρότεινα ΤΥ, καλύτερη συμπεριφορά σε cd players αυτοκινήτου δεν έχω δει από άλλο δισκάκι.

Link to comment
Share on other sites

50 dvd ακομα για μενα (εκτος των 100 που εχω ηδη)

επισης θα ξερω αυριο και για cd , περιμενω απαντησεις απο μερικους

τιμη και ειδος σε cd εχουμε κατασταλαξει?

ας πεσουν προτασεις

κανα rw dvd ή cd δεν ψηνεστε ε?

εγω τα χρησιμοποιω πολυ

ρε σεις ελατε να παρουμε με την καλη επιστρωση στα dvd μας,ετσι και αλλιως το σκισαμε το θεμα , παμε για 2000 στεγνα συνολο

μηπως μπορει καποιος να ποσταρει 2 φωτο πως ειναι το με και πως το χωρις επιστρωση?

μπορει καποιους να τους βολευει ή και να μην τους βολευει

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.