Jump to content



Απο ΟΤΕ σε CYTA,αξίζει?


jefm

Recommended Posts

Καλήσπερα παιδιά σκέφτομαι απο isdn και ΟΤΕ adsl 2mbps να παω στην CYTA με μια γραμμή στα 4 ή 8 με απεριόριστα σταθερα. Μένω στο Γαλάτσι, εχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις;

Ο λόγος που θελω να αλλάξω είναι οικονομικός βέβαια αλλα και λογω ταχύτητας μια και τα 2 ειναι λίγα.....

Επίσης θα ηθελα να ρωτήσω αν θα έχω πρόβλημα με voip - Voipdiscount, συγκεκριμένα έχω ενα Linksys 3102 πανω στο router μου,και το χρησιμοποιώ με κανονικό τηλέφωνο για κλήσεις στο εξωτερικό

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν εχουν αλλαξει τα πραγματα ολοι οι εναλλακτικοι μισθωνουν γραμμες απο τον ΟΤΕ...Απο την αλλη αυτο δεν σημαινει πως παιρνεις την ιδια ποιοτητα αφου σιγουρα (και ορθως κατεμε) ο ΟΤΕ προσεχει τις δικιες του γραμμες περισσοτερο με οποιον τροπο μπορει.

Link to comment
Share on other sites

Εχω βαλει CYTA απο τον Αυγουστο.

Λοιπον θα σου στειλουν δικο τους εξοπλισμο, ρουτερ και θα πρεπει να το χρησιμοποιησεις γιατι μεσω αυτου θα εχεις και σταθερο τηλ. Εγω εκει εφαγα μια πρωτη ηττα πρεπει να ομολογησω η δευτερη ηρθε οταν δεν ειχα σημα τηλ σε καμια μπριζα του σπιτιου οποτε ο συναγερμος βγηκε εκτος, ενταξει φτιαχτηκε και αυτο τελικα. Ειναι πολυ εξυπηρετικοι βεβαια οτι θες αμεσως να σε εξυπηρετησουν αλλα πολλες φορες εκει που μιλας στο τηλ κοβεται η γραμμη ψιλο νουμερα με το ιντερνετ εν ολιγοις δεν ειμαι απολυτα ικανοποιημενος θα ελεγα και σιγουρα δεν θα ανανεωσω την συμβαση μαζι τους οταν ερθει η ωρα.

Ελπιζω να βοηθησα.

Link to comment
Share on other sites

Καλα αυτο με τις μπριζες δεν είναι πρόβλημα για μενα και το ISDN που εχω θέλει πατέντα. Το θέμα είναι να μη βάλω 4 ή 8 γραμμή και είναι χειρότερη από την 2 του ΟΤΕ. Επίσης να δουλεύει το Linksys 3102 για το voip.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά μιας και είσαι και γείτονας δεν πιστεύω να έχεις ταχύτητα κάτω από 8mbps.Με τον ΟΤΕ είχες δυο επειδή η σύνδεσή σου ήταν μέχρι 2.Οπότε τώρα που θα πας για 4 ή 8 πιστεύω θα τα πιάνεις φουλ.

Από κει και πέρα όμως είναι άλλα πιο σημαντικά από την ταχύτητα που παίζουν ρόλο σε μία νέα σύνδεση και που πρέπει να προσέξεις.Όπως αν έχουν καλό ping,αν είσαι έσω voip και δε θα έχεις νετ αν δε θα έχεις και τηλ,αν αξίζει καλύτερα κάποια άλλη από την cyta...

Link to comment
Share on other sites

Ειμαι σαν εσενα. Ειχα conex 2mbps και τον Ιουνιο εβαλα cyta 8αρα. Απολυτα ευχαριστημενος και ειδικα στα λεφτα, αφου πληρωνω 19€ το μηνα μαζι με το ΦΠΑ μεσα.

Στις ταχυτητες πιανω ολο το upload kai download που δινει.

Σε κατεβασμα τορρεντ πιανει 800 kb/s χαλαρά.

Link to comment
Share on other sites

εγω παντως εχω 24αρα συνδεση ΟΤΕ και απο το καλοκαιρι εχω να συγχρονισω πανω απο 5mbps.. τωρα ειμαι στα 4.5.. πριν στα 5.5..

επισης καθε μερα εχω καμια 10αρια αποσυνδεσεις..

τι ακριβως προσεχει περισσοτερο ο ΟΤΕ? και δηλωση βλαβης να τους πεις (εχω κανει 5 φορες) σου λενε οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα.

//προφανως αν εκανα εγω κουμαντο θα ειχα αλλαξει παροχο. χθες κιολας..

Link to comment
Share on other sites

Στον ΟΤΕ το upload μου έπεφτε συχνα στα 96 ή 128 και για να συγχρονισθεί στα 512 εβγαζα το καλώδιο του ADSL 1-2 φορες και το ξαναεβαζα. Είχα δηλώσει βλάβη 2-3 φορές στα 2 χρόνια αλλά δεν έγινε τίποτα. Επίσης οποτε έκλεινα και μετά άνοιγα το ρουτερ είχα το ίδιο πρόβλημα. Ισως να έφταιγε το Thomson που έχω, δε με νοιάζει ποια θα δω τι γίνεται στην CYTA:)

Link to comment
Share on other sites

Βασικά ότι και βάλεις ανάμεσα σε ON,HoL,Cyta για μένα θα είσαι πολύ καλύτερα από τον πΟΤΕ.Ξεκινώντας από το οικονομικό όφελος!

αναλαγα και τις περιπτωσεις.καποιες φορες ειναι αντιστροφα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.