Jump to content



Τώρα spam-phishing και με sms;


papajim

Recommended Posts

Σήμερα το πρωί κατά τις 6 μου ήρθε ένα μήνυμα (απο αριθμό εξωτερικού) που έγραφε τα εξής:

YOUR MOBILE NUMBER HAS WON 2.000.000,00 POUNDS IN THE BLACKBERRY UK MOBILE PROMO,

FOR CLAIMS SEND EMAIL YOUR NAME, MOBILE NO & COUNTRY TO blackberryyou (at) europe (dot) com (πήραξα λίγο τη γραφή του mail για να μην είναι ενεργοποιημένο)

Ο αποστολέας ήταν ο +85296180603, από Hong Kong (λογικά).

Ήρθε σε κανέναν άλλο τέτοιο μήνυμα; Η εταιρεία κιν. τηλεφωνίας μου είναι Cosmote και θα έλεγα ότι προσέχω πολύ που δίνω στοιχεία μου.

PS. Προφανώς και δε το πιστεύω... Just curious... :p

Link to comment
Share on other sites

εμένα ήρθε απο άλλο αριθμό για iphone. το θέμα είναι που βρήκαν τον αριθμό μου. το έχω δώσει σε ένα μόνο άτομο και πουθενά αλλού. απο την cosmote δηλαδή το πήραν... gtp

Link to comment
Share on other sites

είχα και εγώ ένα παρόμοιο μήνυμα, επικοινώνησα με wind μου απάντησαν πως αυτό το spam είναι μέσο bot το οποιο πήρε με την σειρά αριθμούς πχ 6931 111 111,2,3,4, etc

κατά τα αλλα εμενα μου έκανε εντύπωση το μήνυμα από το χαμόγελο του παιδιού το που βρήκαν το τηλέφωνο μου και την ψάχνω.. μέχρι στιγμής ξέρω πως το κάνανε μέσο κάποιας εταιρίας, αλλα η υπεύθυνη που ασχολείται με το θέμα, εντελώς τυχαία λείπει τώρα, οποτε από αύριο

Link to comment
Share on other sites

Αν βάζετε ό,τι νά 'ναι εφαρμογές στα iphone/android σας, λογικό είναι τα νούμερά σας να είναι σε καμια 200άρια dbases worldwide.

Το δικό μου είναι Nokia με symbian και δεν έχω περάσει καμία εφαρμογή...

Οπότε μάλλον αυτό που λέει ο dunkel πρέπει να είναι.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, η εταιρία που έκανε την αποστολή για το χαμόγελο του παιδιού είναι αυτή.

XTD B2B

τους πήρα τηλέφωνο, μίλησα με προϊστάμενο, μετά από μιση ώρα ομιλίας το μονο που αναφέρανε είναι πως όλες οι άλλες εταιρίες εκτος από την δικη τους αγοράζουν βάσεις δεδομένων και πως μάλιστα οι ίδιες οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών τις πουλάνε.

τέλος πάντων, με τα λίγα βαρέθηκα το πολύ μπλα μπλα, του ζήτησα να σβήσουν όπως και δήποτε ότι έχουν έχουν στην βάση τους σε σχέση με το νούμερο μου και την επομενη φορα θα μιλήσει μαζί τους ο δικηγόρος μου (άμα τα βρούμε χρηματικά, τότε ο τσάκωνας :triniti:)

(τα κέρδη με τον τσάκωνα μισά μισά XD):p

Link to comment
Share on other sites

Εμένα μου στείλανε "αγγελία" από το 54000 που αν δεν κάνω λάθος είναι της Cosmote. Κάποια στιγμή νομίζω θα πρέπει να φάνε μια ομαδική καταγγελία που μοιράζουν τα νούμερά μας στον κάθε τυχαίο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.