Jump to content

Recommended Posts

Το βράδυ να είστε όλοι εκεί  ,ώρα 23.00  ελπίζω να είναι κι ο vitas θα αναβιώσουν στιγμές δόξας και απείρου κάλους .

@liakjim@geovas77@gchristod@mad_dog@AngeloVZR@John@John@rapid_fast@GeoF1@Dimitris Pappas stavros ,lamrpos  κλπ 

Ελάτε και δεν θα χάσετε ο αγώνας θα γίνει αύριο αργά το βράδυ οπότε πρέπει να προπονηθείτε σήμερα.

Η πίστα παρέχει δωρεάν διανυκτέρευση και παροχές υπηρεσιών που θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε .(mad  πέτα την αφίσα με τις gomenes τώρα!)

• Like 3

Δεν το ξέρουν οι υπόλοιποι (John@John) για παράδειγμα, αλλά αν διάβασες χτες έγραψα να τρέξουμε. Έπρεπε να κοιτούσες στον Server ή να περνούσες μια βόλτα από το TS3.

Μιλάμε ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ !!!

Για την κατηγορία των αυτοκινήτων αυτών (ΒΤΤC) θέλω να πω ότι είναι παρα πολύ καλά για μάχες, ο Πάνος το έπιασε το νόημα χτες, θα πέσουν στην κυριολεξία κορμιά.

Για σήμερα θα έρθει και το αργό σαλιγκάρι ο vittas που υποτίθεται ξέρει από αυτά τα αυτοκίνητα.

Για να μην λες ότι δεν ενημερώνουμε.

Σήμερα θα είμαστε εγώ, John@John, Vittas, Πάνος, εσύ αν έρθεις και ίσως μπει και ο Λάμπρος.

Αλλά χτες έπερεπε να έκανες join. Κλάμα σου λέω !!!

• Like 1
(edited)

Για χάρη σου άλλαξα όλον τον Server για να έχεις τον κουβά σου το Honda !!!

Έλα η Chevi λέμε για τον vitta !!!

smallgg.jpg

Έγινε επεξεργασία από mad_dog
  • Like 2

Αν και εχει Νικολουλη :argue:

Θα μπω. Εχω συνελθει αν και με αντιβιωση ακομα.

• Like 2

Soery guys,  τελικά δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ απόψε, αν κάνετε κάτι αύριο θα το παλέψω. 

Ωραία ήταν χτες, είχαμε 8 άτομα στην προπόνηση.

Ο επίσημος αγώνας είναι την Κυριακή 12.06.2016

Ο Server ανοίγει στις 20:00

2 ώρες practice

10 λεπτά quali

1ο Race 15 γύρους

2ο Race 15 γύρους

rh45m5tb.jpg

• Like 1

Γιατί τέτοιο σκάλωμα με τη ρημάδα την Κυριακή? Χθες όλοι για Σάββατο λέγαμε.

• Like 1