Jump to content



Ηλεκτρονικο τσιγαρο thread


ison

Recommended Posts

Πάμε λοιπόν για την παρουσίαση του mod Seven-22, και το θέμα μας εδώ έχει πλέον τη τιμητική του, μια και το συγκεκριμένο mod δεν έχει γίνει παρουσίαση ούτε καν στο e-kapnisma από κάποιο μέλος. Αυτή τη στιγμή δεν πωλείται από κανένα ελληνικό κατάστημα, και ελάχιστα είναι ακόμα και τα ευρωπαϊκά καταστήματα που το διαθέτουν προς πώληση. Στην Αμερική βέβαια έχει αρχίσει πλέον να κυκλοφορεί σε σοβαρές ποσότητες, αλλά ακόμα και στο ebay οι Αμερικάνοι πωλητές που το διαθέτουν προς πώληση είναι ελάχιστοι.

Το Seven-22 είναι ένα ηλεκτρονικό mod που παίρνει μία μπαταρία 26650 και διαθέτει το τσιπάκι SX220 της Green Leaf. Παρόλο που η πλακέτα του θεωρείται κλώνος του DNA20, η κατασκευάστρια εταιρία θεωρεί ότι το Seven-22 αποδίδει καλύτερα σε κάποιο βαθμό από το DNA20. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορεί να ανέβει 2 βατ παραπάνω, μια και μπορεί να ανέβει στα 22W, ενώ το DNA20 ανεβαίνει μέχρι τα 20W.

Τα γενικά χαρακτηριστικά του Seven-22 που μας ενδιαφέρουν περισσότερο είναι τα εξής:

α. Ρυθμιζόμενα βατ εξόδου από 7 (μίνιμουμ) έως 22 (μάξιμουμ), σε βήμα του 0,1 βατ.

β. Παροχή συνεχούς ρεύματος στην έξοδο (και όχι παλμικού, όπως π.χ. το Vamo V5).

γ. Μπορεί να δεχτεί ατμοποιητές με αντίσταση από 0,5Ω (μίνιμουμ), έως (μάξιμουμ).

Αυτά και μόνο τα χαρακτηριστικά, είναι ικανά για να κάνουν το Seven-22 ιδιαίτερα ελκυστικό στη μεγάλη πλειοψηφία των φίλων του η.τ., που ψάχνουν για ένα mod με μεγάλη αυτονομία, που δεν θα τους αφήνει από μπαταρία δηλαδή κάθε λίγο και λιγάκι, και που μπορεί να διαχειριστεί με άνεση τη συντριπτική πλειοψηφία των ατμοποιητών που κυκλοφορούν, εκτός από τους ιδιαίτερα ακραίους χρήστες, μάλλον τρελλούς θα τους χαρακτήριζα, :hehe: που θα άτμιζαν με αντίσταση κάτω και από τα 0,5Ω!!!

Από την άλλη μεριά πάλι, εγώ αγόρασα το Seven-22 επειδή το καψουρεύτηκα εμφανισιακά! Είμαι καθαρά οπτικός τύπος, και δεν αγοράζω σχεδόν ποτέ κάτι που δεν μου κάθεται καλά στο μάτι. Το είδα λοιπόν σε ένα βιντεάκι στο youtube και το ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. :inlove: Αργότερα βέβαια διάβασα για τα πολύ ενδιαφέροντα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Καταρχήν να πω ότι το αγόρασα από αυτόν τον πωλητή στο ebay, που είναι ο μόνος που δεν χρέωνε και τέλη εκτελωνισμού για να το στείλει στην Ελλάδα, αντίθετα δύο άλλοι αμερικάνοι πωλητές ζητάνε κάπου 15-20 ευρώ τέλη εκτελωνισμού. Πάμε λοιπόν να το γνωρίσουμε από κοντά.

Εδώ βλέπετε τα δύο κουτιά, όπως μου ήρθαν από τον Αμερικάνο πωλητή του ebay. Το κουτί του Seven-22 ήρθε σφραγισμένο και με εξωτερική ζελατίνα, οπότε μπορείτε να ελέγξετε για το εάν «παραβιάστηκε» στη διαδρομή με το ταχυδρομείο ή όχι.

Seven22_box_zps69dbefc3.jpg

Μόλις ανοίξετε το κουτί, αυτά είναι τα περιεχόμενα της συσκευασίας: εκτός από το Seven-22, ένα πολύ όμορφο σε σχήμα και καλοτυπωμένο user manual, μία κάρτα εγγύησης (ασυμπλήρωτη) και ένα πιστοποιητικό (και καλά) ελέγχου ποιότητας και καλής λειτουργίας. Γελάω φυσικά, γιατί ένα ίδιο τέτοιο πιστοποιητικό είχε και το E-Huge που μου ήρθε, αλλά δούλευε κουκουρούκου!

Seven22_openbox_zpsee75a625.jpg

Το λογότυπο της κατασκευάστριας εταιρίας είναι τυπωμένο και στο πλάι του Seven-22.

Seven22_sidelogo_zpsfb6a505f.jpg

Ενώ στο κάτω μέρος του mod βλέπουμε τις τρύπες εξαερισμού, καθώς και έναν αριθμό τυπωμένο, αλλά δεν γνωρίζω για το εάν είναι ο σειριακός του αριθμός ή όχι.

Seven22_bottom_zps8f2b805f.jpg

Εδώ βλέπουμε το επάνω μέρος του Seven-22 με τον θετικό πόλο επαφής με τον ατμοποιητή. Στις πρώτες εκδόσεις του Seven-22 που κυκλοφόρησαν, στην Αμερική τουλάχιστον, ο πόλος ήταν floating με ελατήριο εσωτερικά που τον έσπρωχνε προς τα πάνω, όπως ακριβώς δηλαδή και στο e-Huge. Στη τελευταία έκδοση όμως που κυκλοφορεί εδώ και 1-2 μήνες, ο floating πόλος έχει αντικατασταθεί με μία ρυθμιζόμενη στο ύψος βίδα.

Ένα σημείο που τραβάει τη προσοχή, και όχι μόνο, ίσως να σας τραβήξει και κανένα κομμάτι δέρμα, :hehe: είναι το ότι τα τριγωνικά διακοσμητικά τμήματα στο καπάκι είναι ιδιαίτερα κοφτερά στις ακμές τους και πιθανόν –βέβαια κάτω από πολύ ακραίες και ιδιαίτερες συνθήκες– να προκαλέσουν τραυματισμό. Εδώ πάντως σίγουρα πρόκειται για κατασκευαστικό λάθος της εταιρίας, που δεν φρόντισε να λειάνει με κάποιο τρόπο, βούρτσα ή κάτι άλλο, τις τριγωνικές ακμές στο καπάκι. Πολύ σωστά μάλιστα, το επισημαίνει και ο PBusardo στο review του

.

Seven22_top_zps8779d22f.jpg

Τέλος, εδώ βλέπουμε το Seven 22 λυμένο στα τρία κύρια τμήματα που το αποτελούν. Η εφαρμογή τους, τόσο του επάνω δαχτυλιδιού, όσο και του κάτω καπακιού με το επίχρυσο ελατήριο με το κύριο σώμα του mod, είναι απλά άψογη. Μάλιστα, η αίσθηση που αφήνει το βίδωμα και ξεβίδωμα του επάνω δαχτυλιδιού στο κύριο σώμα του mod είναι απλά εξαιρετική, σχεδόν βελούδινη. :T:

Seven22_parts_zpsefd50da5.jpg

Εδώ βλέπουμε την υποτιθέμενη MNKE μπαταρία που μου έστειλε ο Αμερικάνος πωλητής. Παρόλο που έχει μεν το πορτοκαλί χρώμα που χαρακτηρίζει τις MNKE μπαταρίες, το λευκό χαρτάκι με τα χαρακτηριστικά της είναι τυπωμένο σε εκτυπωτή και κολημμένο επάνω στη μπαταρία! :o Άιντε να δούμε τι άλλο θα δούμε ακόμα!

Παρόλα αυτά δείχνει αρκετά δυνατή μέχρι στιγμής. Ήρθε με τη φόρτισή της στα 3,88V όπως βλέπετε στην επόμενη φωτό, μέχρι αυτή τη στιγμή έχω ατμίσει πάνω από το μισό Ναυτίλο, δηλαδή γύρω στα 2,5ml και έχει πέσει μόλις στα 3,79V.

MNKE_battery_zps03b9ebf6.jpg

Μόλις μπει η μπαταρία στο mod, με πέντε κλικ ενεργοποιείται, και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες είναι απευθείας διαθέσιμες στην οθόνη, πολύ χρήσιμο αυτό. Το δικό μου Seven-22 ήρθε προρυθμισμένο με «τσίτα τα γκάζια» στα 22W, και μέσα από τα μενού το κατέβασα στα 9W. Ο φωτισμός της οθόνης είναι επαρκέστατος για όλους τους εσωτερικούς χώρους, αλλά οριακός σε φως ημέρας, ενώ είναι εντελώς ανεπαρκής φυσικά όταν χτυπάει απευθείας την οθόνη το φως του ήλιου.

Seven22_screen_1_zps2d7194d1.jpg

Αμέσως μετά βίδωσα τον Ναυτίλο επάνω με το mod αναμμένο. Αμέσως, το Seven-22 έδειξε 2Ω αντίσταση, ενώ μόλις πάτησα για πρώτη φορά το κουμπί του, διάβασε άψογα τον Ναυτίλο στα 1,8Ω. Όλη μέρα που έχω κάνει «πιπίλα» το σετ, το mod διαβάζει άψογα τον Ναυτίλο, δίνοντας σταθερά 4,02V. Το οπτικό τους δέσιμο είναι εξαιρετικό στα μάτια μου. :T:

Seven22ampNautilus_1_zpseb2d740c.jpg

Ενώ εδώ βλέπετε το πόσο άψογα εφαρμόζει ο Ναυτίλος επάνω στο Seven-22. Μιλάμε για κάτι δέκατα του χιλιοστού κενό πλέον.

Seven22ampNautilus_2_zpsb0e8dcce.jpg

Κι εδώ αρχίζουν οι οπτικές συγκρίσεις πλέον. Δυστυχώς για το Vamo V5, φαίνεται να χάνει παντού. Το Seven-22 δείχνει (και είναι) πιο στοιβαρό, με ανώτερη ποιότητα κατασκευής, καλύτερο φινίρισμα, καλύτερα ηλεκτρονικά, και το κυριότερο, καλύτερο άτμισμα. Ανακάλυψα γευστικά το υγρό μου, το Umami Frosty Peach στα 9mg νικοτίνη από την αρχή! Όλες, μα όλες, οι τζούρες στο Seven-22 με τον Ναυτίλο επάνω, δείχνουν να είναι ακριβώς το ίδιο γευστικά! Από τη στιγμή που θα πατήσεις το πλήκτρο, μέχρι τη στιγμή που θα το αφήσεις, ο Ναυτίλος δείχνει να δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι!

Απλά ξεχάστε κάποιες «τζούφιες» τζούρες του Vamo V5, ειδικά με τις 18350 μπαταρίες, δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα εδώ. Κάθε τζούρα στο Seven-22 είναι ακριβώς ίδια γευστικά με την προηγούμενη, και θα είναι ακριβώς ίδια με την επόμενη.

Seven22ampNautilusvsVamoV5ampAspireBDCmini_zps3c7c9c03.jpg

Και τέλος, πάνω στη ζυγαριά. Το Seven-22 μαζί με τη 26650 μπαταρία του και τον Ναυτίλο σχεδόν γεμάτο, ζυγίζει 417 γραμμάρια! Πολύ λιγότερα μεν από τα 630 γραμμάρια του e-Huge με τις δύο Enerpower μέσα, αλλά και σχεδόν τα διπλάσια από ένα Vamo V5. Είπαμε, τα 26650 mods είναι καθαρόαιμα «αντρικά εργαλεία». :hehe:

Seven22ampNautilus_weight_zpsd6a1db87.jpg

Κι εδώ όλα τα mods στη ξύλινη θήκη του γραφείου μου. Τις επόμενες μέρες θα δοκιμάσω το Seven-22 και με τους υπόλοιπους ατμοποιητές μου, και φυσικά με τον κλώνο του Kayfun και θα σας ενημερώσω, πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι παραπάνω από θετικές, εξαιρετικές θα έλεγα, το Seven-22 φαίνεται να αποτελεί για μένα το άλλο μου μισό... :)

Seven22ampNautilusvsVamoV5ampAspireBDC_case_zps882ac5ec.jpg

Link to comment
Share on other sites

Καλοατμιστο φίλε μου!

Προσωπικά τα mods με μπαταρίες 26650 τα βρίσκω υπερβολικά μεγάλα, αλλά σίγουρα όπως φαίνεται άλλωστε έχουν και αυτά το κοινό τους.

Ετοιμάσου πάντως με το που βάλεις τον Kayfun πάνω, να σου πέσουν τα σαγόνια!

Από τότε που πήρα τον δικό μου, όλοι οι εργοστασιακοι παροπλιστηκαν, σε σημείο που σκέφτομαι να τους πουλήσω.

Ακόμα και ο Ναυτίλος μου φαίνεται υπερβολικά "λίγος"

Sent from LG G2

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια ζάρκο για το νέο σου γκλοπ :daisy:

Συστηματάκια 22650 ζαχαρώνω και εγώ μιας και είμαι αρκετά φουγάρο (σαν και εσένα καλή ώρα). Το μέγεθος είναι όμως ένα θέμα και θα θελα κάτι που να χωράει στην τσέπη.

Έτσι τις προάλλες πήρα αυτό

sigelei8_2.png

Ένα απλό μηχανικό mod της sigelei, γίνεται ιδιαίτερα stealthy με μια 18350 + killer 705 χωρίς τανκ (dripper).

Δουλεύει άψογα σαν πακέτο αν και προφανώς δεν έχει το vaping consistency που έχει ένα ηλεκτρονικό. Τιμή όμως χώμα (20 ευρώ) και αξιοπιστία στο θεό. Επίσης είναι πιο μικρό και ελαφρύ από κλαρινοβάμο (με 18650 και τα 2).

Καλό είναι πιστεύω να έχει καθένας από ένα μηχανικό στην άκρη, ποτέ δε ξέρεις τι συμβαίνει.

Φυσικά δε δουλεύει όπως πρέπει με τους άλλους ατμοποιητές μου, τον nautilus (cancerous τον φωνάζω πια) και τον t-dux μιας και είναι φτιαγμένοι για 8-9 watt. Με ότι υγρό (umami, atmos lab, ακόμα και δικά μου DIΥ διάφορες αναλογίες pg/vg) και αν δοκίμασα αυτούς τους 2, δουλεύουν καλύτερα σε ένα regulated mod.

Κάτι επίσης βασικό, επειδή ζάρκο έκραζες τις AW λίγα ποστ πιο πριν :p. Τα 10Α που δίνουν ακαριαία, φαίνονται πραγματικά στο μηχανικό mod, ενώ στο regulated (διότι τέτοια έχεις) σίγουρα ρυθμίζεται χαμηλότερα.

AW + μηχανικό + killer 705 είνα λουκούμι σαν συνδυασμός. Vaping με πολλά γκάζια έτσι :neo: .

Από την άλλη η 18350 trustfire που πήρα είναι λέει στα 1200mah (λέει, δε το πιστεύω) αποδίδει πιο "χαλαρά" στο μηχανικό, αλλά ακριβώς το ίδιο με τις AW στο vamo.

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια ζάρκο για το νέο σου γκλοπ :daisy:

Συστηματάκια 22650 ζαχαρώνω και εγώ μιας και είμαι αρκετά φουγάρο (σαν και εσένα καλή ώρα). Το μέγεθος είναι όμως ένα θέμα και θα θελα κάτι που να χωράει στην τσέπη.

Κάτι επίσης βασικό, επειδή ζάρκο έκραζες τις AW λίγα ποστ πιο πριν :p. Τα 10Α που δίνουν ακαριαία, φαίνονται πραγματικά στο μηχανικό mod, ενώ στο regulated (διότι τέτοια έχεις) σίγουρα ρυθμίζεται χαμηλότερα.

AW + μηχανικό + killer 705 είνα λουκούμι σαν συνδυασμός. Vaping με πολλά γκάζια έτσι :neo: .

Από την άλλη η 18350 trustfire που πήρα είναι λέει στα 1200mah (λέει, δε το πιστεύω) αποδίδει πιο "χαλαρά" στο μηχανικό, αλλά ακριβώς το ίδιο με τις AW στο vamo.

Σε ευχαριστώ φίλε bedzim. Δεν έκραζα τις AW μπαταρίες, απλά είπα ότι η κόκκινη 18650 AW των 2000 mAh ήταν λανθασμένη αγορά για μένα. Την πλήρωσα 13 ευρώ, ενώ με τα ίδια και λιγότερα, έπαιρνα μια Panasonic στα 3400 mAh, η οποία θα μου κρατούσε πολύ περισσότερο από τη μία μέρα που με πάει οριακά η AW. Είπα δηλαδή ότι τα 10A ρεύμα που μπορεί να δώσει η AW μου είναι εντελώς αχρείαστα, αφού χρειάζομαι μάξιμουμ 2,5Α από τις μπαταρίες μου, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Με την ίδια έννοια, θα χαρακτήριζα σαν λανθασμένη αγορά μία Φεράρι, αν ξέρει κάποιος ότι θα έχει σίγουρα έναν κόφτη ενεργοποιημένο στα 150 χλμ. Γιατί να μην αγοράσει απλά ένα Φιατάκι τότε και να κάνει τη δουλειά του; :D

Τις 18350 TrustFire τις έχω πάρει κι εγώ, ένα ζευγάρι. Τις θεωρώ τίμια αγορά, πρέπει να είναι κάπου στα 900-1000 mAh πραγματική χωρητικότητα, εμένα μου κρατάνε ένα κλικ παραπάνω από τις Efest των 800 mAh.

Πάντως να πούμε κάποια πράγματα με το όνομά τους βρε παιδιά; Το Vamo V5 με οποιαδήποτε 18350 μπαταρία δεν πηγαίνει και πολύ μακριά. Για ποιο λόγο να κουβαλάει κάποιος μαζί του ένα ηλεκτρονικό mod με τόσο περιορισμένες δυνατότητες αυτονομίας; Υπάρχουν eGo μπαταρίες όπως οι μεγάλες Spinner που θα κρατήσουν πολύ περισσότερο από ότι το Vamo V5 με 18350 μπαταρία. Η ταπεινή μου άποψη πάντα...

Ετοιμάσου πάντως με το που βάλεις τον Kayfun πάνω, να σου πέσουν τα σαγόνια!

Από τότε που πήρα τον δικό μου, όλοι οι εργοστασιακοι παροπλιστηκαν, σε σημείο που σκέφτομαι να τους πουλήσω.

Ακόμα και ο Ναυτίλος μου φαίνεται υπερβολικά "λίγος"

Sent from LG G2

Σε ευχαριστώ φίλε knight_77. Ο Kayfun μου ήρθε χτες μαζί με άλλα καλούδια από το fasttech. Δείχνει κούκλος πραγματικός, :worship: αλλά είμαι πηγμένος στη δουλειά, και δεν έχω χρόνο να τον βγάλω από το κουτί και να τον στήσω, άσε που δεν έχω δει καν ακόμα τα βιντεάκια για το στήσιμο της φυτιλοαντίστασης.

Kayfunklone_1_zps58522e57.jpg

Kayfunklone_2_zps0ffcee25.jpg

Το μόνο που με ξενερώνει, είναι το χρυσό δαχτυλίδι στο επιστόμιο. Με βλέπω αν με πάει πολύ καλά, και αντικαταστήσει δηλαδή τον Ναυτίλο, να βάζω τον φίλο Zarras να μου σχεδιάζει custom επιστόμιο για δαύτον! :o

Έγινε επεξεργασία από Zarko1
Link to comment
Share on other sites

On a sidenote, σε λίγο θα έχω μια κεφαλή Aspire BVC στα χέρια μου.

Αν όλα πάνε καλά θα πέσει παραγγελία για 5άρα παρτίδα, γιατί οκ οι κεφαλές του μεγάλου ναυτίλου μπορεί ναναι γτπ αλλά η τζούρα και το ντουμάνι του μου έχουν λείψει.

Link to comment
Share on other sites

Όσοι αγοράσετε 26650 mod ή θέλετε μία τσαντούλα μεταφοράς που να χωράει το Vamo σε φουλ διάταξη κτλ., από το fasttech μου ήρθε αυτή εδώ.

26650mod_case_1_zps91c7e66f.jpg

26650mod_case_2_zpscd4971d2.jpg

Είχα κάποιες επιφυλάξεις για το εάν θα χωράει στο ύψος το Seven-22 ή το e-Huge, αλλά τελικά είναι ταμάμ! :T:

Ενώ βλέπετε εκτός από το Seven-22 και τον Ναυτίλο πόσο διαθέσιμο χώρο έχει ακόμα... :victory:

Link to comment
Share on other sites

Μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις παιδιά. Χτες μόλις ξύπνησα, γέμισα τίγκα μέχρι επάνω τον Ναυτίλο, ενώ είχα βάλει για φόρτιση την MNKE 26650, και ήταν τίγκα φορτισμένη στα 4,2V. Δείτε στη φωτό λοιπόν, μετά από μια ολόκληρη μέρα χρήσης τα δεδομένα.

Seven22ampNautilus_oneday_use_zps84334124.jpg

Στον Ναυτίλο έχει απομείνει κάπου 1-1,5 ml υγρού, άρα κατανάλωσα μίνιμουμ 4 ml. Το ενδιαφέρον όμως είναι το τι δείχνει η οθόνη του Seven-22. Η μπαταρία έχει πέσει μόλις στα 3,96V!!! :o

Με το Vamo V5 και την ίδια χρήση, θα είχα αδειάσει ήδη δύο 18350 μπαταρίες και θα είχα βάλει την τρίτη! :haha: Ενώ κάπου εδώ θα μου παρέδιδε το πνεύμα και η κόκκινη AW 18650 των 2000 mAh. Εδώ είναι το τέλος για τα 18650 mods για μένα παιδιά, όποιος δοκιμάσει τη δύναμη των 26650 μπαταριών, πολύ δύσκολα ξαναγυρνάει στις μικρούλες 18τάδε μπαταρίες. :nono:

Και να φανταστείτε ότι χτες βράδυ πήρα μαζί μου στην έξοδο το Seven-22 με τον Ναυτίλο, και για ένα δίωρο το είχα κάνει κανονική πιπίλα! Χαχαχά, μερικοί εντελώς ξεκαρδιστικοί διάλογοι έλαβαν χώρα χτες βράδυ. Είχα αφήσει το Seven-22 πάνω στο τραπέζι, και μια κοπέλα το αρπάζει και το κοιτούσε με δέος.

"Τι είναι αυτό", ρωτάει.

"Διαστημικό λεωφορειο", :hehe: της απαντάω "Τι θες να είναι, ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι".

"Είναι πολύ μεγάλο, όσα έχω δει μέχρι τώρα είναι πολύ μικρά", λέει.

"Ναι, μου αρέσουν τα μεγάλα", της απαντάω.

Κάποια στιγμή έρχεται μια άλλη κοπέλα στο τραπέζι και ήθελε ντε και καλά να δοκιμάσει να ατμίσει με το Seven-22.

"Ξέχνα το" της λέω. "Αφού δεν έχω μαζί μου προφυλακτικό (δηλαδή το προστατευτικό καπάκι για το επιστόμιο), δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσω να μου γεμίσεις το εργαλείο (δηλαδή το επιστόμιο) με κραγιόν". :rofl::p

Link to comment
Share on other sites

ωραια παρουσιαση ζαρκο,

τον εστησες το καϊφουν?

μαλλον οχι γιατι αλλιως ειμαι σιγουρος οτι θα ειχες ΗΔΗ ποσταρει :hehe:

αμολαω και μερικα πιξελς ακομα

DimmisFey Driptip + Vulcan + GUS 22

10612878_10152612217769464_4249095181364970055_n.jpg

μιας και το παλιο εβικ τα τιναξε (2η συσκευη που τα τιναζει) ματαξαναπηρα το ιδιο (σαφως πλεον βελτιωμενο κατασκευαστικα)

1493374_10152596600134464_1982475375421428497_o.jpg

DSC_1495.jpg

DSC_1502.jpg

DSC_1517.jpg

Εδωθε 2 παρουσιασεις για τα επιστομια απο Busardo & Todd

Έγινε επεξεργασία από Zarras
Link to comment
Share on other sites

Πωωωω ρε φίλε vulcan!!

Προχθές έβλεπα το review του από Rip Trippers!!:jump:

EDIT

Α! Ξέχασα να σου πω συγχαρητήρια για τα σχόλια που εξέλαβες και καλή αρχή μαν!

Έγινε επεξεργασία από bezdim
Link to comment
Share on other sites

ωραια παρουσιαση ζαρκο,

τον εστησες το καϊφουν?

μαλλον οχι γιατι αλλιως ειμαι σιγουρος οτι θα ειχες ΗΔΗ ποσταρει :hehe:

Τον έστησα Γιάννη, με μία από τις δύο φυτιλοαντιστάσεις που είχε στη συσκευασία του, χτες μόλις ξύπνησα, μια και ήμουν χαλαρός και είχα χρόνο. Δυστυχώς, ανυπόμονος καθώς ήμουν, δεν τράβηξα φωτογραφίες από το στήσιμο, για να έλεγες τη γνώμη σου, μια και είσαι πολύ εμπειρότερος από μένα. Το στήσιμο που πέτυχα, μάλλον μαντάρα θα το χαρακτήριζα, :p παρόλα αυτά δούλεψε, εντυπώσεις παρακάτω.

Πάμε με μερικές φωτό καταρχήν. Εδώ με το Seven-22. Στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, το οπτικό δέσιμο είναι εξαιρετικό, νομίζεις ότι ο Kayfun αποτελεί συνέχεια του Seven-22. :dance3:

Seven-22ampKayfunklone_1_zps7389a537.jpg

Δυστυχώς, ο Kayfun δεν βιδώνει τόσο άψογα όσο ο Ναυτίλος, επάνω στο Seven-22. Όπως φαίνεται, μένει ένα μικρούλι κενό. Αχ, και να βίδωνε μισό χιλιοστό ακόμα, θα ήταν απλά τέλειο.

Seven-22ampKayfunklone_2_zpsc7b258cd.jpg

Και στο χέρι. Η αίσθηση που δίνει το σετ είναι ακριβώς όπως γουστάρω εγώ παιδιά, εμπνέει δύναμη και στοιβαρότητα. Είπαμε, καθαρόαιμο αντρικό εργαλείο.

Seven-22ampKayfunklone_3_zps10079b1b.jpg

Αλλά, για μισό λεπτό λεπτό, τι έγινε βρε παιδιά, νιώθω αρκετό παραπάνω βάρος στο χέρι. :hehe:

Για πάμε στη ζυγαριά να δούμε τι έγινε. Αμάν, αμάν!!! 539 ολόκληρα γραμμάρια!!! :o

Seven-22ampKayfunklone_4_zps8e69a182.jpg

Για να δούμε και πόσο ζυγίζουν μόνοι τους. Πρώτα ο Kayfun με 7ml περίπου υγρό μέσα, λίγο παραπάνω από τη μέση δηλαδή. 173 γραμμάρια! :o

Εντελώς γεμάτος, θα ζυγίζει περίπου 180 γραμμάρια, δηλαδή όσο σχεδόν το Vamo V5! :p

Kayfunkloneweight_1_zpsf93e304e.jpg

Για να δούμε πόσο ζυγίζει ο Ναυτίιλος. Εδώ στη φωτό περίπου στο 1/3 γεμάτος. Μόλις 59 γραμμάρια, εντελώς γεμάτος άντε να φτάσει τα 63. Χαχαχά, κατηγορία φτερού μπροστά στον Kayfun. :sarcastic:

Nautilusweight_1_zps06b4361c.jpg

Κι εδώ, το σημείο που για μένα είναι όλα τα λεφτά, η σύγκριση ανάμεσα στις δύο τρύπες αέρα στον Kayfun και τον Ναυτίλο. Η τρύπα αέρα στον Kayfun είναι σχεδόν η μισή από τη τέρμα ανοιχτή του Ναυτίλου, και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα, πρέπει να μεγαλώσει οπωσδήποτε. :angry:

Εδώ μόνο η φίλτατη Αγάπη, άκα [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION], μπορεί να με σώσει. :daisy:

KayfunkloneampNautilusairholes_1_zpsa47aea66.jpg

Και τέλος, στη θήκη πάνω στο γραφείο μου. Το Vamo V5 πλέον το έχω παρατήσει εντελώς, που και που παίρνω καμιά τζούρα για να θυμηθώ τα παλιά, :p αλλά αμέσως το παρατάω και ξαναγυρνάω στο Seven-22, δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ τους για μένα, το Seven-22 απλά δεν παίζεται με τίποτα!

Officecase_zps06dafa33.jpg

Θα γράψω αναλυτικά εντυπώσεις από τον Kayfun αργότερα, πρέπει να φύγω τώρα...

Link to comment
Share on other sites

Θες να ανοίξεις τη τρύπα στο γκλοπ ? :p

Αυτή που φαίνεται κάτω κάτω;

Αν ναι να σε σώσω αλλά δε θα ήθελες να είσαι δίπλα να κοιτάς :p

Παίζει και να καταστραφεί :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα παίρνει όλο και περισσότερη κάλυψη, για να δούμε που θα παει η ιστορία τελικά...

Φόροι?Πώληση μόνο απο καπνοπωλεία?Ειδική άδεια? Ο χρόνος θα δείξει...

Το θέμα έχει πολύ ψωμί (και ευρώ), δε θα το αφήσουν ως έχει νομίζω.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=aKQ0RCsilPo&hd=1]Smoking out the facts of electronic cigarettes - reporter - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Θες να ανοίξεις τη τρύπα στο γκλοπ ? :p

Αυτή που φαίνεται κάτω κάτω;

Αν ναι να σε σώσω αλλά δε θα ήθελες να είσαι δίπλα να κοιτάς :p

Παίζει και να καταστραφεί :hehe:

18 ευρώ κοστίζει φίλτατη, δεν είναι ο γνήσιος να κοστίζει 80-100 ευρώ, αν τον καταστρέψουμε δεν θα σκάσουμε κιόλας. :no:

Τις επόμενες μέρες θα του γίνουν και άλλα στησίματα στη φυτιλοαντίσταση, οπότε θα σιγουρευτώ, αλλά κατά 99% δεν μπορώ να ζήσω με τόσο μικρή τρύπα αέρα στον Kayfun, η τζούρα του είναι πολύ σφιχτή και το ντουμάνι ελάχιστο. :hm:

Φαντάζομαι ότι ο μόνος τρόπος είναι στο σταθερό δράπανο, με σταθεροποιημένη τη βάση του Kayfun σε κάποια μέγγενη... :hmm:

Έγινε επεξεργασία από Zarko1
Link to comment
Share on other sites

Γιατί, νομίζεις ότι ξέρω τι ακριβώς τρύπα θέλω;! :laughing:

Δες εδώ τη φωτό από έναν τύπο που το έχει καταφέρει ήδη, ο μοναδικός που έχω βρει μέχρι στιγμής.

Kayfunkloneairhole_zpsd90b4503.jpg

Στα δεξιά βλέπεις το μέγεθος της τρύπας του αέρα που έχει από μαμά ένας Kayfun, νομίζω ότι πρέπει να είναι κάπου στα 1,2 χιλιοστά διάμετρο και στα αριστερά όπως κατάφερε και τρύπησε έναν Kayfun σαν το δικό μου. Αν θυμάμαι καλά, νομίζω ότι είπε για 1,8 χιλιοστά διάμετρο στη τρύπα.

Αλλά και στα 2 χιλιοστά να του ανοίξουμε τη τρύπα, νομίζω ότι θα είμαι ταμάμ!... :dance3:

Link to comment
Share on other sites

την εχεις τερμα ανοιχτη την βιδα του αερα και σου φαινεται σφιχτη η τζουρα?

μετρα την καλυτερα με ενα παχυμετρο πριν κανειs το οτιδηποτε,

οταν θα ανοιγεις την τρυπα καντο μαλακα μαλακα, μην πιεσεις το τρυπανι πολυ γιατι θα γινει χαλια η τρυπα.

στον λιτε+ (original) που το μετρησα μου βγηκε:

20140820_172437.jpg

Link to comment
Share on other sites

Είναι κλώνος Γιάννη και όχι γνήσιος, οπότε δεν έχει βίδα ρύθμισης του αέρα δυστυχώς. :nothing:

Αλλά αυτό είναι το τελευταίο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή, έχω άλλα, πολύ μεγαλύτερα προβλήματα με τον Kayfun, από το μέγεθος της τρύπας του αέρα.

Θα σε πάρω τηλ. κάποια στιγμή, για να περάσω από σένα για να δεις το στήσιμο, να κάνεις κι ένα δικό σου κτλ. :yes2:

Link to comment
Share on other sites

zarko, μιλα και με τον knight...ξερει απο καυφουν, αλλιως στειλε μου ενα πμ η΄οτιδηποτε.

zyyyx, βρωμοrogua, τι εννοεις τι να παρεις/? αν εισαι νεος στο αθλημα, θες ενα ηλ. μοντακι, εναν αττυ, μπαταριες, φορτιστες κτλπ λκτλπ.....

Κοιτα, για τους εργοστασιακους αττυ δεν εχω ιδεα, δεεεεν... τα παιδια ξερουν καλυτερα, (μην πας σε επισκευασιμο γιατι θα βλαστημισεις σαν νεος).

Απο μοντακι, παρε ηλεκτρονικο, να δινει εστω 20w. Εδω εχεις απειρες επιλογες απο Vamo & Evic εως Provari.

Μπαταριες στρονγκλυ ρεκομεντετ, AW κοκκινες, παρε και τα 3 τα μεγεθη, (18350-18500-18650, σου λεω για αυτες γιατι ειναι πραγματικα τα Mah τους ενω στις αλλες ειναι οτι ναναι, πχ βλεπεις 18350 μπαταρια και σου λεει 1500mah..μμ ναι οκ suuuure.

Φορτιστη τον D4 nitecore, φορτιζει και τις δικες μας μπαταριες ΚΑΙ τις απλες ΑΑ και ΑΑΑ.

Εχεις κατι κατα νου?

αν θυμαμαι μενεις πανω θεσνικη, κοννε εκει εχω με τον VapeClub του μιχαλη αν θες κατι.

Link to comment
Share on other sites

Teo ψάχνεις κάτι compact ή δε σε πειράζει το μέγεθος?

Ατμοποιητή θα έλεγα να πάρεις έναν απ τους 2:

Aspire - Nautilus Clearomizer Tank Series

Πήρα προχθές τον μινι για την κοπελιά, όντως φοβερός.

Και οι νέες BDC αντιστάσεις είναι όντως αναβαθμισμένες και μπαίνουν και στον κανονικό Ναυτίλο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.