Jump to content

GTX 560 Ti 448 Core ή GTX 570

JayVi

Recommended Posts

Καλησπέρα Παιδιά,

Ήθελα να σας ρωτήσω, μεταξύ αυτών των δύο επιλογών, έχει κανείς την εμπειρία να μου μεταφέρει τα γνώσεις του από πρώτο χέρι στο ποια συμφέρει να επιλέξει; Τονίζω ότι στην πρώτη περίπτωση έχουμε μία υπερχονισμένη εργοστασιακά κάρτα με 448 πυρήνες (κατά προτίμηση υλοποίηση MSI) και στην δεύτερη μία απλή 570 τυπικής υλοποίησης. Υπάρχουν τα ίδια περιθώρια υπερχρονισμού και στις δύο; Το κέρδος της μεταπωλητικής αξίας είναι καλύτερο σε κάποια από τις δύο;

Ναι, μιλάμε πάντα για reference dsign για την 570

H 570 ειναι reference design?

Για κοστος μεταπωλησης ....αστο.σε μια νυχτα μπορει να μην φτανουν τα € για σουβλακια:p

Σχετικά με το κέρδος μεταπώλησης, εννοώ στο ποια από τις δύο μπορεί να φύγει πιο έυκολα, ποια έχει μεγαλύτερη ζήτηση σχετικά με την άλλη.

Η 560-448 αν δεν κανω λαθος εχει ίδιο ακριβώς reference pcb με της 570 (με ότι κουσούρια αυτό συνεπάγεται...). Για πόση διαφορά τιμής μιλάμε, μιας και την διαφορά στην απόδοση μεταξύ των παρακλαδιών του fermi την κρίνουν κατά κύριο λόγω τα rops, και σε 2η μοίρα τα sp (δες και πόσο κοντά είναι η 560-448 με την 570 ;), οπότε ίσως σε συμφέρει και η 560-448

Η αλήθεια είναι ότι μία καινούργια 560-448 κυμαίνεται στα ίδια περίπου επίπεδα τιμολόγησης με μία μεταχειρισμένη 570. Απλά μου κάνει εντύπωση που ενώ δεν έχω δει κάποιον ιδιοκτήτη με 560-448 μέχρι τώρα, όποιος πουλάει 570 παρατηρώ ότι δυσκολεύται να την δώσει (μικρή ζήτηση). Για το λόγο αυτό αναρωτιόμουν μήπως οι κάτοχοι των 560-448 είναι πολύ ευχαριστημένοι και οι ιδιοκτήτες των 570 όχι :p

Οι 570 καιγονται αμα ανεβασεις ταση.Γιαυτο :p

Δηλαδή οι 560-448 αντέχουν περισσότερη τάση από τις 570; Και άρα επομένως έχουν μεγαλύτεαρ περιθώρια υπερχρονισμού;

Ποσα € σκοπευεις να δωσεις για καρτα γραφικων?

Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα που εγώ διαθέτω για αγορά κάρτας, απλά ήθελα την γνώμη σας σχετικά με αυτές τις δύο κάρτες για το ποια είναι καλύτερη επένδυση αν κάποιος το έχει ψάξει το θέμα.

Πολύ μας αργεί όμως η Nvidia και ποιος μπορεί να γνωρίζει εαν αυτό θα της βγει σε καλό (και κατά συνέπεια και σε μας :fist:)

Θα γράψω εδώ για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Τα τίναξε η 5870 που είχα(η δεύτερη που βγαίνει προβληματική παρακαλώ!!) και μάλλον θα μου δώσουν 200 ευρά πιστωτικό απ' το πλαίσιο μιας και δεν βλέπω να έχουν άλλες 5870. Τι θα μου προτείνατε να πάρω; Σκεφτόμουν να βάλω άλλα 100 και να πάρω την gtx570 αφού με τη διακοσάρα δεν παίρνω κάτι ισάξιο της 5870. Θα έχω σοβαρό bottleneck με τον e8400 στα 4Ghz; Υπ' όψην ότι δν σκοπεύω να πάω σύντομα σε άλλο socket, θα μείνω σ' αυτό το σύστημα για τουλάχιστον 1 χρόνο ακόμα.

Θα γράψω εδώ για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Τα τίναξε η 5870 που είχα(η δεύτερη που βγαίνει προβληματική παρακαλώ!!) και μάλλον θα μου δώσουν 200 ευρά πιστωτικό απ' το πλαίσιο μιας και δεν βλέπω να έχουν άλλες 5870. Τι θα μου προτείνατε να πάρω; Σκεφτόμουν να βάλω άλλα 100 και να πάρω την gtx570 αφού με τη διακοσάρα δεν παίρνω κάτι ισάξιο της 5870. Θα έχω σοβαρό bottleneck με τον e8400 στα 4Ghz; Υπ' όψην ότι δν σκοπεύω να πάω σύντομα σε άλλο socket, θα μείνω σ' αυτό το σύστημα για τουλάχιστον 1 χρόνο ακόμα.

Kαταταρχας γιατι να αποδεχτεις 200 ευρω πιστοτικο??

Απαιτησε να σε κανουν αντικατασταση με μια ισαξια καρτα

π.χ 6950 η 560 ti

γιατι να τους δωσεις και λεφτα απο πανω??

Θα εχεις bottleneck σε παιχνιδια που θελουν πιο πολλους πυρινες

παρολα αυτα ο 8400 μια χαρα ακομα στεκεται κατα την γνωμη μου

εαν μπορεις να τον αναιβασεις ακομα λιγο ακομα καλυτερα

τον ειχα τον συγκεκριμενο επεξεργαστη και ειναι πολυ αξιολογος

Απλα δεν θα παιρνεις το 100% της καρτας σε παιχνιδια τυπου Μetro 2033 ,battlefield ,,gta iv

χωρις ομως να συμαινει οτι δεν θα μπορεις να τα παιζεις και να τα ευχαριστιεσαι

Κοιτα αν περιμένεις μέχρι να βγούν οι νέες κάρτες τις πράσινης θα δεις οτι οι 560-580 θα πέσουν τιμές στα καταστήματα,αλλα και θα δεις μπόλικες αγγελίες εδώ και σε άλλα forums.Καλύτερα να περιμένεις λίγο και μετα να δεις τι παίζει.Οτι και να κάνεις πάρε κάρτα με εγγύηση γιατι αν γίνει στραβή θα ψάχνεσαι χωρίς λόγο..

Kαταταρχας γιατι να αποδεχτεις 200 ευρω πιστοτικο??

Απαιτησε να σε κανουν αντικατασταση με μια ισαξια καρτα

π.χ 6950 η 560 ti

γιατι να τους δωσεις και λεφτα απο πανω??

Θα εχεις bottleneck σε παιχνιδια που θελουν πιο πολλους πυρινες

παρολα αυτα ο 8400 μια χαρα ακομα στεκεται κατα την γνωμη μου

εαν μπορεις να τον αναιβασεις ακομα λιγο ακομα καλυτερα

τον ειχα τον συγκεκριμενο επεξεργαστη και ειναι πολυ αξιολογος

Απλα δεν θα παιρνεις το 100% της καρτας σε παιχνιδια τυπου Μetro 2033 ,battlefield ,,gta iv

χωρις ομως να συμαινει οτι δεν θα μπορεις να τα παιζεις και να τα ευχαριστιεσαι

Το πιστωτικό θα είναι 200 γιατί τόσο μου είχαν κόψει απόδειξη όταν μου την άλλαξαν τον σεπτέμβρη (αυτή είναι η 2η 5870 που μου χαλάει σε λιγότερο από ένα χρόνο).

Κοιτα αν περιμένεις μέχρι να βγούν οι νέες κάρτες τις πράσινης θα δεις οτι οι 560-580 θα πέσουν τιμές στα καταστήματα,αλλα και θα δεις μπόλικες αγγελίες εδώ και σε άλλα forums.Καλύτερα να περιμένεις λίγο και μετα να δεις τι παίζει.Οτι και να κάνεις πάρε κάρτα με εγγύηση γιατι αν γίνει στραβή θα ψάχνεσαι χωρίς λόγο..

Δυστυχώς δεν μπορώ να περιμένω καθόλου γιατί αυτή τη στιγμή είμαι με μια αρχαία 8600 και δεν μπορώ να παίξω τίποτα. Οπότε μου φαίνεται 8α πάω για την 570 και σε 1-1.5 χρόνο που θα αναβαθμίσω όλο το σύστημα βλέπουμε...

Καλύτερα να πας σε ΑTi με αυτό το setup, C2D/C2Q+Fermi=low gpu usage. (οχι σε όλα τα παιχνίδια και όχι παντού, σε αρκετά όμως και είναι άκρως σπαστικό)

Γενικά=> LGA 775 και Fermi δεν είναι καλός συνδυασμός.

Είχα GTX470, μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο παραπάνω συμπέρασμα.

Υπόψιν ότι παίζω σε 26αρα@1920x1200.

Καλύτερα να πας σε ΑTi με αυτό το setup, C2D/C2Q+Fermi=low gpu usage. (οχι σε όλα τα παιχνίδια και όχι παντού, σε αρκετά όμως και είναι άκρως σπαστικό)

Γενικά=> LGA 775 και Fermi δεν είναι καλός συνδυασμός.

Είχα GTX470, μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο παραπάνω συμπέρασμα.

Υπόψιν ότι παίζω σε 26αρα@1920x1200.

Δεν το ήξερα αυτό, πάντως από λίγο ψάξιμο που έκανα πολλοί φαίνεται να έχουν πρόβλημα. Θα ζητήσω 6950 απ' το πλαίσιο, αν και τις έχουν εξαφανίσει απ' το site... Για να δούμε, χθες την πήγα στο service, λογικά σήμερα θα πάρουν τηλ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.