Jump to content

Dell 2409 & ATI 6970 ΑΠΟΡΙΑ.

giogio

Recommended Posts

Λοιπον εχω το ντελακι το οποιο εχει μια εισοδο dvi μια hdmi και μια vga η καρτα εχει 2 dvi και μια hdmi,θελω να ρωτησω ποια ειναι η καλυτερη συνδεσμολογια για το απολυτο σε ψηφιακη ποιοτητα.Εγω τωρα τα εχω συνδεσει ως εξης, καλωδιο dvi στην εισοδο του μονιτορ που βγαινει σε hdmi αλλα επανω στην καρτα γραφικων εχω βαλει ανταπτορα dvi σε hdmi και εκει βαζω το καλωδιο που ερχεται απο το μονιτορ.γενικα θα ηθελα απο καποια παιδια να πουνε και την δικη τους γνωμη πως εχετε συνδεσει την καρτα με τις οθονες σας να δω τι παιζει τελικα.

Ας το κανω πιο απλο τι ειναι καλυτερο HDMI σε HDMI η DVI σε DVI η πειτε boys πως τα εχετε συνδεσει εσεις.

To HDMI σου επιτρέπει έως 1920x1200. Το DVI μπορεί να φτάσει έως 2560x1600 δεν ξέρω αν παίζει και παραπάνω. Ποιοτικά δεν έχουν καμία διαφορά. Ψηφιακό το ένα, ψηφιακό το άλλο.

Aπο οτι εχω διαβασει ναι αλλα μου φαινεται μονο απο την σειρα 5 και πανω της ατι.
ειμαι αδιαβαστος τοτε

εσεις πως εχετε συνδεσει τα μονιτορ σας?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.