Jump to content

vertex 3 και gigabyte x58a-ud3r

ironman

Recommended Posts

Πέρασα και τους νεους driver της Intel

post-12028-1416075898,819_thumb.png

post-12028-1416075898,9122_thumb.png

Στα 512Κ και Seq Write έχει πτωση ενώ στα 4κ και 4κq32 άνοδο (για το crystalldisk).

φίλε ironman, τα runs που έκανες με τον marvell είναι με το νέο FW που αναφέρεται πιό πάνω ?

οχι felix. να σου πω την αληθεια, φοβηθηκα λιγο την διαδικασια της αναβαθμισης fw.. Τωρα το ψαχνω λίγο παραπάνω, για να δω τι θα κανω.

για περισσότερα info σχετικά με onboard Marvell 912Χ και όχι σε pci-e κάρτες, έχει στο forum του station-drivers...διάβασε και ίσως να το έχει δοκιμάσει ήδη κάποιος...

λοιπόν τους έβαλα αλλα δεν ειδα και καμια σοβαρη διαφορα στα read...αντιθέτως τα write έπεσαν πολύ (δεν ξέρω μήπως οφείλεται κάπου αλλού η πτώση)

post-12028-1416075904,1461_thumb.png

post-12028-1416075903,461_thumb.png

Συγκεντρωτικά λοιπόν έχουμε (βέβαια σε άλλες δοκιμές ο δίσκος ήταν λίγο πιο γεμάτος και αλλού λίγο πιο αδειος)

post-12028-1416075904,2532_thumb.jpg

Αστον καμια εβδομάδα να ισιώσει χωρίς bench και ξανακάνεις μετά να δείς διαφορές...

ίσως και η χρυσή τομή να είναι Marvell new fw + msahci...

εν ολίγοις, δεν θα δώ τρελή διαφορά αν παω σε sata 3 ssd από τον postville που έχω τώρα, μιας και έχω το ιδιο mobo;

και με ποιο τρόπο θα μπορούσα να αξιοποιήσω έναν corsair force gt ας πουμε; με κάποιον pci express controller;

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα και λέω ότι όντως δεν θα δείς τρελές διαφορές με τον force gt απο τον postvile που έχω και γώ, παραμόνο στα benches, αν και η υλοποίηση του marvel δεν είναι ότι και καλύτερο, έχει μια διαφορά αλλα όχι κάποια που την καταλαβαίνεις αισθητά. Πιστεύω οτι οι sata 3 δίσκοι γενικά θα δείξουν το καλύτερο τους όταν θα τους βάλουμε σε native sata 3 controllers.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.