Jump to content

Μια ερωτηση προς ολους

paschalia

Recommended Posts

"πισια"...:D

Anyway, 3 desktop.... (1 File Server, 1 για o/, και ενα σαν μικρο firewall) + 1 Laptop. Και τα 4 στο δωματιο μου.

EDIT: Γιατι η Πασχαλια με κοροιδευει....:cry:

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Μπορει καποιος να κανει μια σουμα ολων των ποστς?

Εγω παντως..καπου ζαλιστηκα με οσα ειδα..

Συγνωμη κιολας..αλλα εχω την εντυπωση οτι μαλλον,μαλλον λεω, ειστε του εκατομυριου + βαλε οσοι εχετε απο δυο πισια και πανω?

Αν προσθεσεις και ολες τις αλλαγες -επεμβασεις- πειραματα που εχουν υποστει... !

Μιλαω με εκατομυριουχους....!

υ.γ. κανει και ζεστη..διαβασα και ολα τα ποστς... :cry: :cry:

4 pc συνολικά!

1 "βαρβάτο" για τις καθημερινές εργασίες

1 φτιαγμένο από τα left-overs των αναβαθμίσεων και το έχω για να το παίρνω στα lan-parties :p

1 laptop που συνήθως το χρησιμοποιώ για τα ολονύκτια downloads (μιας και είναι ΕΝΤΕΛΩΣ :inlove: αθόρυβο)

1 παλιό celeron μέσα σε... αλουμινένιο βαλιτσάκι αντί για case (το χρησιμοποιούσα για τις εκτός έδρας εξορμήσεις πριν πάρω το laptop) που τώρα με το adsl κάνει τον ftp server... :innocent:

1 παλιό celeron που το χρησιμοποιούσε ο αδερφός μου πριν πάρει laptop και τώρα μου ξέμεινε :)

Υ.Γ το palm πιάνεται? :rolleyes:

Αρχική απάντηση από georgeadams

4 pc συνολικά!

1 "βαρβάτο" για τις καθημερινές εργασίες

1 για να το παίρνω στα lan-parties

1

Λειπει 1 η μου φαινεται ??? :p

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Λειπει 1 η μου φαινεται ??? :p

πάτησα το κουμπάκι "go" αντί για το κουμπάκι με τα smilies. :o

Κοίτα ξανά. Έκανα edit τώρα :)

Σε στιγμές απόλυτης βαρεμάρας έκατσα και έκανα τον παρακάτω πίνακα, αν έχω κάνει λάθος διορθώστε.(όλα τα pc μετράνε...)

post-71-1416071088,3148_thumb.jpg

Σούπερ το πινακάκι δεν λέω, αλλά ψιλοκόλλησα στο *άκι της υπογραφής σου, lol....

’ντε, να ποστάρει και η paschalia κανένα link με ματζαφλάρια κρεμάμενα και δέσαμε, lol.

Λολ .

Ροοτ λες να εψαχνα να βρω κατι αναλογο?

Να μην μεινει και απωθημενο... αφου το μελετησες.. :p :p

Πρωτου παω για δουλεια ειχα 1 και εννιοτε 2 αλλα μεσα σε λιγο καιρο το δευτερο πουλουνταν.Τωρα με την δουλεια εχω εξατηματα για πολλα πισι λολ......βαλτε με λοιπον στην κατηγορια 3 κανονικα ....σε λιγες μερες μαλλον και με φορητο.....

icy20

Hero

Kostas578

Mηπως ειμαστε σε λαθος φορουμ? :unsure: Εδω ειναι για καπιταλες !!!:p

ενδιφερον θα ηταν να δουμε τα ποσοστα ελληνων που εχουν πανω απο ενα πισι και ελληνων που δεν εχουν καθολου πισι. νομιζω τα αποτελεσματα θα ηταν αποκαλυπτικα, σορρυ για το ασχετο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.