folias Posted March 3, 2012 #1 Share Posted March 3, 2012 χαίρετε πρόσφατα πήρα ένα καλώδιο vga με φεριτες LANCOM για να συνδέσω την on board κάρτα γραφικών με την τηλεόρασητο πρόβλημα μου είναι οτι όταν πάω στην λίστα συνδέσεων της τηλεόρασης δεν δείχνει καθόλου ότι έχει συνδεθεί το καλώδιο vga η τηλεόραση είναι η samsung σειρά 6 http://www.samsung.com/gr/support/model/LE32A656A1FXXH η κάρτα γραφικών που είναι ενσωματωμένη με την μητρική την GIGABYTE - Motherboard - Socket 775 - GA-G31M-ES2L (rev. 1.x) με λειτουργικό windows 7 ultimade δοκίμασα με win + p αλλά δεν έκανα τίποτα μπορείτε να βοηθήσετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
folias Posted March 4, 2012 Author #2 Share Posted March 4, 2012 κανεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Posted March 4, 2012 #3 Share Posted March 4, 2012 Για τι περιεχομενο το προοριζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
folias Posted March 4, 2012 Author #4 Share Posted March 4, 2012 σύνδεση με τν για να βλέπω καμιά ταινία Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Posted March 4, 2012 #5 Share Posted March 4, 2012 απορια: το πσι θα συνδεθει μονο με την τηλεοραση? δεν εχεις αλλο μονιτορ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
folias Posted March 4, 2012 Author #6 Share Posted March 4, 2012 έχω αυτό που θέλω είναι να κάνω κλώνο οθόνης και ότι βλέπω εγώ στην οθόνη του pc να φαίνεται και στην τν Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagosofron Posted March 4, 2012 #7 Share Posted March 4, 2012 Διορθωστε με αν κανω λαθος, αλλα νομιζω οτι στα 7αρια δεν υπαρχει η ρυθμιση για κλωνο. Μια επιλογη ειναι να εχεις το desktop ειτε στο μονιτορ ειτε στην τηλεοραση και δευτερη επιλογη να δουλευεις και τις δυο οθονες και η μια θα ειναι συνεχεια της αλλης. Εγω επιλεγω τον πρωτο τροπο για να βλεπω ταινιες στην τηλεοραση. Εχεια κουμπωσει καλα το καλωδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
folias Posted March 4, 2012 Author #8 Share Posted March 4, 2012 ναι είναι εντάξει δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ακόμα και με την εξωτερική κάρτα γραφικών την nvidia 9500gt πάλι τα ίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Posted March 4, 2012 #9 Share Posted March 4, 2012 ναι είναι εντάξει δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ακόμα και με την εξωτερική κάρτα γραφικών την nvidia 9500gt πάλι τα ίδιαΔοκιμασες αλλο καλωδιο?HDMI ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
folias Posted March 4, 2012 Author #10 Share Posted March 4, 2012 το pc δεν βγάζει έξοδο hdmi και προτίμησα να πάρω vga αντί για αντάπτορες να θέλει καμία ρύθμιση η κάρτες γραφικών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Posted March 5, 2012 #11 Share Posted March 5, 2012 πολυ φοβαμαι τοτε, οτι δεν μπορεις να βγαλεις 2η οθονη απο την μητρικη σου. βλεπω οτι εχει μονο 1x D-SUB, αρα......αν θες να βαλεις και αλλη οθονη, μαλλον θα χρειαστεις καρτα γραφικων!!EDIT: τωρα προσεξα το τελευταιο σου ποστ!! σωστα πηρες αλλη καρτα. την ρυθμιση θα την κανεις μεσα απο το CCC (ATI), Nvidia control panel (NVIDIA). vagosofron, φυσικα και μπορεις να κανεις κλωνο την επιφανεια εργασιας! μεσω του driver της καρτας ομως. οχι απο τις ιδιοτητες των 7! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagosofron Posted March 5, 2012 #12 Share Posted March 5, 2012 vagosofron, φυσικα και μπορεις να κανεις κλωνο την επιφανεια εργασιας! μεσω του driver της καρτας ομως. οχι απο τις ιδιοτητες των 7Ευχαριστω γι'αυτο...δεν το ηξερα. Θα προσπαθησω να το βρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
folias Posted March 5, 2012 Author #13 Share Posted March 5, 2012 μπορείς να μου πεις λίγο πιο αναλυτικά για αυτό: την ρυθμιση θα την κανεις μεσα απο το CCC (ATI), Nvidia control panel (NVIDIA). ?δηλαδή τι πειράζω ?γιατί δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Posted March 5, 2012 #14 Share Posted March 5, 2012 αν και δεν εχω NVidia, οπως βλεπω τη φωτο, νομιζω οτι ειναι εκει που λεει "διαμορφωση πολλων οθονων", στην αριστερη στηλη..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
folias Posted March 5, 2012 Author #15 Share Posted March 5, 2012 γεννιέται το εξής ερώτημα πως μπορώ να μπω σε αυτό το μενού για ρυθμίσεις αφού το vga της οθόνης θα το έχω βγάλει και θα έχω βάλει τής τηλεόρασης ?τώρα μου δίνει αυτή την επιλογή: και αυτή όταν κάνω win+p επιλογή διπλότυπο και δοκιμάζοντας όλες της επιλογές win+p η τηλεόραση αρνείται πεισματικά να μου δώσει επιλογή σύνδεση pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Posted March 5, 2012 #16 Share Posted March 5, 2012 γιατι να βγαζεις και να βαζεις? δεν καταλαβα...!!! το μονιτορ σου θα εχεις με vga, ωστε να το διαβαζει η καρτα σου σαν Primary by default. την τηλεοραση θα την συνδεσεις με HDMI, και ετσι θα εμφανιστουν οι ρυθμισεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
folias Posted March 5, 2012 Author #17 Share Posted March 5, 2012 σύνδεση hdmi δεν έχει η κάρτα γραφικών μου μόνο vga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Posted March 5, 2012 #18 Share Posted March 5, 2012 Καλό θα ήταν να μας αποκαλύψεις (όλες) τις διαθέσιμες θύρες στην 9500GT. Αν έχεις vga+dvi και θες 2 συνδέσεις vga (οθόνη+τηλεόραση) βρες έναν αντάπτορα dvi>vga (η οθόνη μόνο vga?). Αφού συνδέσεις και τις 2 συσκευές, όπως προαναφέρθηκε, μέσα από το cp της nvidia θα βρεις τι πρέπει να κάνεις. Υπ' όψιν πως σε κλώνο αν οθόνη και τηλεόραση δεν έχουν ίδια ανάλυση θα δουλεύεις στην μικρότερη από τις δύο (υπάρχει και το gpu scaling αλλά ας το αφήσουμε για την ώρα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Posted March 5, 2012 #19 Share Posted March 5, 2012 Έτσι δεν γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Posted March 6, 2012 #20 Share Posted March 6, 2012 επειδη βλεπω να τα βγαζουμε με το τσιγκελι, πες μας ποια καρτα γραφικων (μαρκα-μοντελο ακριβως) εχεις ή τι εξοδους εχει, μπας και βγαλουμε καμια ακρη...! παντως ακομα δεν εχω δει καρτα που να μην μπορεις να συνδεσεις 2 μονιτορ-τηλεορασεις!! υποθετω, η καρτα σου εχει 1χ DVI 1x D-sub και, αφου λες οτι δεν εχει HDMI, 1χ s-video ή αλλιως 2χ DVI 1χ S-video! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.