Jump to content



Εργασία στο Εξωτερικό


Jay Z

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum,

Εγώ εδώ και μερικούς μήνες εργάζομαι στο χρηματοοικονομικό κέντρο μιας εκ των μεγαλύτερων Ι.Τ εταιρειών παγκοσμίως, με έδρα την πρωτεύουσα της Σλοβακίας, Μπρατισλάβα.

Η συγκεκριμένη εταιρεία για λόγους outsourcing και ώστε να συγκεντρώσει όλα τα τμήματα της σε ένα κοινό σημείο έχει ιδρύσει εδώ ένα διεθνές κέντρο, όπου και μεταφέρει όλα της τα τμήματα (finance, pricing, accounting, customer fulfilment, audit, I.T, sales, marketing, etc.), με αποτέλεσμα να ανοίγουν συνεχώς θέσεις (κατά κύριο λόγο entry-level θέσεις στους παραπάνω τομείς που απαιτούν μικρή ή και καθόλου εργασιακή εμπειρία) - προερχόμενες από διάφορες χώρες της Ευρώπης/Αμερικής.

Αν κάποιος (απόφοιτος κυρίως) ενδιαφέρεται να εργαστεί εδώ, μπορώ να τον ενημερώσω σχετικά με όλες τις ανοιχτές θέσεις και ότι άλλο χρειαστεί, και και να προωθήσω την αίτηση του στο τμήμα ανθρωπίνου δυναμικού. Σε γενικές γραμμές, αν προωθήσω κάποιον εκ των έσω θα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να καλεστεί για κάποια συνέντευξη και αυτό γιατί η εταιρεία δίνει πολύ μεγαλύτερη προτεραιότητα σε όσους έχουν προταθεί από τους υπαλλήλους της (όπως οι περισσότερες εταιρείες φαντάζομαι).

Προσωπικά, δεν έχω να κερδίσω κάτι από αυτή την διαδικασία και δεν με ενδιαφέρει αν θα "διαφημιστεί" η εταιρεία (που δεν νομίζω ότι το έχει και ανάγκη). Απλά, βλέποντας μέσω την ελληνικών sites ότι επικρατεί η απόλυτη μαυρίλα στην χώρα μας, θα χαρώ πάρα πολύ να βοηθήσω όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά και έχει ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, μπορείτε να μου στείλε ένα προσωπικό μήνυμα.

Ciaooo

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλή κίνηση :T:, ας είναι αυτό το thread για τέτοιο σκοπό, αρκεί να γράφει (όποιος έχει τη δυνατότητα) το αντικείμενο της εταιρίας και τη θέση (και προς θεού όχι επωνυμία, αυτά σε PMs).

Link to comment
Share on other sites

Μιας και το ανοίξατε... Η εταιρεία που εργάζομαι στην Τσεχία (AT&T) ψάχνει κόσμο με σχετική εργασιακή εμπειρία (Tier 2 μηχανικούς). Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει και να στείλει ένα βιογραφικό

Link to comment
Share on other sites

@ Pokemon, συμφωνώ απόλυτα γιατί κακά τα ψέματα πολλές ελεύθερες θέσεις καλύπτονται εκ των έσω. Στην Ελλάδα σε τεράστιο βαθμό, στο εξωτερικό σε μικρότερο.

@ trendy, σε ποια πόλη είσαι αν επιτρέπεται? Μπρνο ή Πράγα? Ισχύει το 2-10 εκεί? Γιατί εδώ απ΄ότι ξέρω αυτό το ωράριο ακολουθούν στην ΑΤ&T.

Cheers

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.