Louris7 Posted March 14, 2012 #1 Share Posted March 14, 2012 Πως μπορω να στειλω φαξ χωρις fax-modem?? Υπαρχει τροπος? ειναι επειγον ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted March 14, 2012 #2 Share Posted March 14, 2012 Ανοιξε λογαριασμο στο viva.gr ! Θα σου δωσουν εναν αριθμο, τον δηλωνεις σαν FAX και θα μπορεις να στελνεις fax απο εκει, σαν attachments. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεχεται μονο pdf ! (Αλλα με τον Bullzip PDF Priner το προσπερνας...)Διατηρω εκει αριθμο 3 χρονια και ειανι καλο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Posted March 14, 2012 Author #3 Share Posted March 14, 2012 Δωρεαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted March 14, 2012 #4 Share Posted March 14, 2012 Οχι βεβαια.Δεν νομιζω να υπαρχει δωρεαν καπου αυτο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Posted March 14, 2012 #5 Share Posted March 14, 2012 12€ το χρόνο και 2€λεπτά το λεπτό αποστολής, έλεος δηλαδή.http://www.viva.gr/numbers/fax2mail Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Posted March 14, 2012 #6 Share Posted March 14, 2012 Send a Fax for Free Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Posted March 14, 2012 Author #7 Share Posted March 14, 2012 12€ το χρόνο και 2€λεπτά το λεπτό αποστολής, έλεος δηλαδή.Fax2mail από το Viva για να λαμβάνετε τα fax στο email σαςΟκ επειδη εγω οπως υπονοεις ειμαι γυφτος να σου στειλω κατι αρχεια να τα faxαρεις? ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Posted March 14, 2012 #8 Share Posted March 14, 2012 Οκ επειδη εγω οπως υπονοεις ειμαι γυφτος να σου στειλω κατι αρχεια να τα faxαρεις? ευχαριστω.Αποκλείεται να υπονόησε αυτό...Ας μην δυναμιτίζουμε το κλίμα Κύριοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Posted March 14, 2012 Author #9 Share Posted March 14, 2012 Αποκλείεται να υπονόησε αυτό...Ας μην δυναμιτίζουμε το κλίμα Κύριοι!Εχεις δικιο αλλα ανοιγω ενα θεμα, ζηταω κατι συγκεκριμενο και εχω τους λογους μου. Αν δεν μπορεις να βοηθησεις μην απαντας!! υπαρχει και η λυση του μαγαζιου, να αγορασω fax κτλπ...Ζητησα κατι και οποιος ηξερε βοηθησε. το ΕΛΕΟΣ δεν καταλαβαινω τι αντιπροσωπευει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted March 14, 2012 #10 Share Posted March 14, 2012 Προφανως ουτε καν περασε απο το μυαλο σου οτι αναφερετε για τις γελοιες χρεωσεις του site.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Posted March 14, 2012 #11 Share Posted March 14, 2012 μέσω του σαιτ της φορθνετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Posted March 15, 2012 #12 Share Posted March 15, 2012 Εχεις δικιο αλλα ανοιγω ενα θεμα, ζηταω κατι συγκεκριμενο και εχω τους λογους μου. Αν δεν μπορεις να βοηθησεις μην απαντας!! υπαρχει και η λυση του μαγαζιου, να αγορασω fax κτλπ...Ζητησα κατι και οποιος ηξερε βοηθησε. το ΕΛΕΟΣ δεν καταλαβαινω τι αντιπροσωπευει.Να σου πω τι αντιπροσωπεύει. Ανοίγεις ένα θέμα για fax μέσω internet και παίρνεις απάντηση. Η τιμές της viva είναι γελοίες (αντικειμενικά). Αλλά δε σου αρέσει η απάντηση και θέλεις να σου βρούμε το τσαμπέ. Σε 10" που μου πήρε να κάνω μία αναζήτηση στο google βρήκα 5-6 sites που διαφημίζουν τσάμπα fax μέσω internet, συμπεριλαμβανομένου αυτού που ανέφερε ο [MENTION=6904]johnysb[/MENTION]. Τώρα αν σε έχει βαρέσει τόσο η κρίση που δεν έχεις να στείλεις ένα fax και τα τσαμπέ δε σου δουλεύουν στείλε μου τα αρχεία σου και θα στα faxάρω εγώ από το viva μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Posted March 15, 2012 #13 Share Posted March 15, 2012 μπορεί το παιδί να μην θέλει να δώσει πιστωτική στην viva, ή να μην έχει ή να το θέλει για one time και να μην δώσει 12 ευρώ για κάτι που θα το χρησιμοποιήσει μια ή 2 φορές..Μπορεί να μου πει κανείς ακριβώς που είναι στην σελίδα της forthnet το φαξ???το βρήκα αλλά σε κανένα browser δεν τα εμφανίζει σωστά...omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Posted March 15, 2012 #14 Share Posted March 15, 2012 Υπηρεσία Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Posted March 15, 2012 #15 Share Posted March 15, 2012 έστειλα ένα μέσω μαιλ, λαμβάνω κάποια ειδοποίηση ότι παραδόθηκε? (αν ναι, ποιος είναι ο μέσος χρόνος)?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Posted March 15, 2012 Author #16 Share Posted March 15, 2012 ΥπηρεσίαΕυχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.