Jump to content

Επειγον!!

vasmeister

Recommended Posts

Καλησπερα σ'ολους. Θα ηθελα καποιος να με βοηθησει και να μου πει πως θα ανοιξω τις πορτες για το bitcomet. Συνδεομαι μεσω wifi και δινω σημα μεσω Lan σε 2ο Pc. Tο ρουτερ ειναι το ZXV10 W300 CONN-X. Δεν ξερω εαν επιτρεπεται η οχι που το ρωταω αυτο....Περιμενω καποια συντομη απαντηση εδω περα με παραθεση, pm η με e-mail στο hot[/MENTION]mail.com"]cold-fm[MENTION=19600]hot[/MENTION]mail.com. Ευχαριστω πολυ. !!!:T:

Φιλε Dr.Panea το εχω δοκιμασει αυτο τον οδηγο....αλλα δεν εχει γινει τιποτα... Εχω κανει σωστα ολα τα steps που λεει αλλα τζιφος......

Πώς ακριβώς checkάρεις άμα άνοιξαν οι θύρες;

Firewalls/Antivirus έχεις κλείσει ή έχεις βάλεις exceptions;

Την προστασία της otenet την έχεις πειράξει;

Πώς ακριβώς checkάρεις άμα άνοιξαν οι θύρες;

Firewalls/Antivirus έχεις κλείσει ή έχεις βάλεις exceptions;

Την προστασία της otenet την έχεις πειράξει;

Εχω κλεισει τα παντα, εχω κανει και exceptions. Για πια προστασια μιλας αδερφε??? Διοτι οπως αναφερω δεν ειναι δικο μου ρουτερ ωστε να ξερω τι παιζει.... Αν μπορεις να πεις κατι πιο συγκεκριμενο.. Η αλλιως να μπει καποιος με Team Viewer και να μου το φτιαξει...:getlost:

θα μπεις στο myotenet.gr και θα πας στην καρτέλα πελάτη σου και στις ρυθμίσεις ασφαλείας θα κλείσεις το φίλτρο. είτε αυτό φταίει είτε το ΖΤΕ. εγώ το δικό μου το γύρισα πίσω και περιμένω το HUAWEI HG530

θα μπεις στο myotenet.gr και θα πας στην καρτέλα πελάτη σου και στις ρυθμίσεις ασφαλείας θα κλείσεις το φίλτρο. είτε αυτό φταίει είτε το ΖΤΕ. εγώ το δικό μου το γύρισα πίσω και περιμένω το HUAWEI HG530

ΤΟ λινκ που μου εδωσες δεν λειτουργει 1ον... 2ον Για πιο φιλτρο μιλας???? Αν εχεις το Teamviewer και εχεις την καλοσυνη μπορεις να μου το φτιαξεις? θα σε βαλω μεσα στο ρουτερ απλα εσυ να κανεις τα settings

Εχω κλεισει τα παντα, εχω κανει και exceptions. Για πια προστασια μιλας αδερφε??? Διοτι οπως αναφερω δεν ειναι δικο μου ρουτερ ωστε να ξερω τι παιζει.... Αν μπορεις να πεις κατι πιο συγκεκριμενο.. Η αλλιως να μπει καποιος με Team Viewer και να μου το φτιαξει...:getlost:

https://ps.otenet.gr/active/ServiceActivation/csLoginAuthentication.jsp

Άμα loggάρεις κάπου λέει για προστασία.

Δεν είμαι 100% σίγουρος άμα χρειάζεται,

αλλά παλιότερα που είχα θέμα με θύρες

μου 'χαν πει να κλείσω την προστασία.

My OTENET κάλεσε στο 13888 να σου πουν που βρίσκεται το φίλτρο προστασίας. γι αυτό πληρώνονται.

όσο για το να μπω με teamviewer και να στο φτιαξω θα το έκανα αλλά επειδή είναι η δουλειά μου θα σε χρέωνα και μάλλον θες να γίνει τσαμπέ το πράμα.

https://ps.otenet.gr/active/ServiceActivation/csLoginAuthentication.jsp

Άμα loggάρεις κάπου λέει για προστασία.

Δεν είμαι 100% σίγουρος άμα χρειάζεται,

αλλά παλιότερα που είχα θέμα με θύρες

μου 'χαν πει να κλείσω την προστασία.

Στο Control Panel Λεει καπου Νat=Enabled

Aυτο εννοεις???? Δεν βρισκω πουθενα κατι για φιλτρο που λες η προστασια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.