framboy Posted March 16, 2012 #1 Share Posted March 16, 2012 Καλησπέρα Ψάχνω κουτί για φίλο μέχρι 80-90€, για 2500k ελαφρώς κλοκαρισμένο. BitFenix-Shinobi ή Corsair Carbide 300R ή κάποιο άλλο που προτείνετε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Posted March 17, 2012 #2 Share Posted March 17, 2012 http://www.thelab.gr/cases-reviews/corsair-carbide-300r-review-aytos-o-kosmos-106380.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Posted March 17, 2012 #3 Share Posted March 17, 2012 ή κάποιο άλλο που προτείνετε??Αυτό εδώ με 85€ στο σπίτι σου.[ame=http://www.amazon.co.uk/Fractal-Design-Arc-Series-Case/dp/B0056AFBB2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1331977627&sr=8-1]Fractal Design Arc Series ATX Case - Black Pearl: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]Από αυτά που έγραψες το 300R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Posted March 17, 2012 #4 Share Posted March 17, 2012 Φοβαμαι θα ζοριστεις να βρεις το 300R στην Ελλαδα. Το 400R υπαρχει αλλα ξεπερναει το budget.Ημουν ετοιμος να σου προτεινω το coolermaster 690ΙΙ που εχω και λατρευω, αλλα προσφατα πετυχα το Silencio RC-550 που με τραβηξε λογω της ηχομονωσης.Δεν το εχω δοκιμασει βεβαια αυτο αλλα στα χαρτια φαινεται καλο.Στο youtube θα βρεις review του και ειναι και μεσα στο budget που αναζητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GATHUNTER Posted March 17, 2012 #5 Share Posted March 17, 2012 coolermaster 690ΙΙ. Τωρα εαν ειναι το απλο θα το βρεις με αρκετα λιγοτερα.Για να πω την αληθεια σκεφτομαι να ειναι το επομενο case μου για να αντικαταστισω το stacker με κατι πιο μαζεμενο.. και ας μην ειναι full case. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Posted March 17, 2012 #6 Share Posted March 17, 2012 Silencio RC 550 και απο μενα και θα εισαι και ησυχος!! Προσφατα εστησα συστημα με εναν 2500Κ και απο θερμοκρασιες με 2 fan μπροστα και εναν πισω με μια Corsair A50 δεν καταλαβαινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
framboy Posted March 17, 2012 Author #7 Share Posted March 17, 2012 Αυτό εδώ με 85€ στο σπίτι σου.Fractal Design Arc Series ATX Case - Black Pearl: Amazon.co.uk: Computers & AccessoriesΗ Fractal είναι από τις αγαπημένες μου εταιρίες και ίσως για αυτό δεν μου αρέσει το silencio, γιατί μου μοιάζει με φθηνή αντιγραφή του r3... (Όχι ότι είναι κακό κουτάκι και ειδικά στα λεφτά του, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη για ηχομόνωση στην περίπτωση του φίλου μου)Επειδή δεν έχω πάρει ποτέ από amazon με μεταφορικά τι παίζει?Από amazon συνήθως πόσο καιρό κάνουν να έρθουν τα πράγματα? Αν και γενικά δεν μου αρέσει να αγοράζω από έξω (όχι ότι αν είναι μεγάλη η διαφορά δεν θα τα κάνω)Επίσης το 300r ρώτησα σε μαγαζί στην Αθήνα και μου είπαν ότι θα το φέρουν την Παρασκευή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Posted March 17, 2012 #8 Share Posted March 17, 2012 Το Silencio από θερμοκρασίες τι λέει; Το υλικό που ενσωματώνει για ηχομόνωση επηρεάζει αρνητικά ή όχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Posted March 18, 2012 #9 Share Posted March 18, 2012 Αρκετά καλές επιλογές. Fractal Design, Bitfenix, και Corsair είναι ότι καλύτερο τελευταία, δυστυχώς στην τριτοκοσμική Ελλάδα μόνο τίποτα Thermaltake και Coolermaster βρίσκεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Posted March 18, 2012 #10 Share Posted March 18, 2012 Επειδή δεν έχω πάρει ποτέ από amazon με μεταφορικά τι παίζει?Από amazon συνήθως πόσο καιρό κάνουν να έρθουν τα πράγματα?Σου 'πα με 85€ στο σπίτι σου.Άμα ψωνίζεις απευθείας από Amazon και όχι άλλο πωλητή δεν πληρώνεις μεταφορικά.1-3 βδομάδες κάνει να 'ρθει. Εμένα μου 'ρθε σε 12 μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makam Posted March 18, 2012 #11 Share Posted March 18, 2012 Σε λίγο πιο.. διαστημικό GMC H-80 BLACK - - CASES - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Posted March 18, 2012 #12 Share Posted March 18, 2012 Σε λίγο πιο.. διαστημικό GMC H-80 BLACK - - CASES - E-SHOP.GR Δεν το ειχα καν υποψιν μου. Ok η εμφανιση δεν ειναι γι ολα τα γουστα, αλλα στα σημεια τα σπαει! Ακομα και ενσωματωμενο ψηφιακο θερμομετρο εχει [ame=http://www.youtube.com/watch?v=2C8oC269hlQ]#1152 - GMC H-80 Case Video Review - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Posted March 26, 2012 #13 Share Posted March 26, 2012 Msystems.gr - Προϊόντα - SuperCase LX-803 Black Case Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.