jax7480 Posted March 22, 2012 #1 Share Posted March 22, 2012 Στις 17 του μήνα, στις 14:45 ξεκίνησε το αεροπλάνο της EasyJet για την Βασιλεία της Ελβετίας. Τα εισιτήρια τα είχα κλείσει περίπου ένα μήνα νωρίτερα οπότε το συνολικό κόστος έφτασε τα 72€ χωρίς αποσκευές (βαλίτσα) αλλά με μία μεγάλη χειραποσκευή. 2 ώρες στο αεροπλάνο και άλλες 3 ώρες στα τρένα (μέσω Βέρνης) και έφτασα στη Γενεύη στις 9 το βράδυ όπου με περίμενε ο κουνιάδος μου. Το 82ο International Motor Show της Γενεύης τελείωνε την επόμενη μέρα (18 του μήνα) και το μόνο που είχε απομείνει ήταν να περάσει το βράδυ. Στις 11 την επόμενη μέρα, μπήκαμε στο ταξάκι μας για να μας πάει στο Show το οποίο λάμβανε μέρος κοντά στο αεροδρόμιο της Γενεύης (το ταξί για την διαδρομή χρέωσε 43 ελβετικά φράγκα ή 35€). Η είσοδος στην έκθεση γινόταν με 2 τρόπους: είτε πλήρωνες εισιτήριο κατά την είσοδο, είτε είχες εκτυπωμένα τα εισιτήρια από το site και με σκανάρισμα του barcode περνούσες άμεσα από διπλανή είσοδο. To κόστος του εισιτηρίου ήταν 16 ελβετικά φράγκα (13€ περίπου). Η κεντρική είσοδος δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να δείξει το μέγεθος της έκθεσης... H παραπάνω φωτογραφία δείχνει το μισό περίπτερο του ενός από τα 7 συνολικά που είχε η έκθεση... Το καλό είναι πως από την κεντρική είσοδο ξεκινούσαν τα ωραία... Αρκετά με την εισαγωγή... απολαύστε αυτοκίνητα... Pininfarina Weismann Pagani Bugatti Koenigsegg Δυστυχώς το Koenigsegg λόγω του μεγάλου χαμού δεν μπόρεσα να το βγάλω από μπροστά, οπότε έβαλα μία από το νετ... Lamborghini Εδώ λόγο της Aventador J γινόταν πραγματικό πανδαιμόνιο από κόσμο...δικαιολογημένα θα προσθέσω... Ferrari Maserati Aston Martin Mercedes Maybach Rolls Royce Εδώ όπως και στην Bentley μπήκαμε μέσα και είχαμε και μία μικρή παρουσίαση της Phantom II Series από όμορφες παρουσίες... Bentley Infinity Lotus BMW Morgan Porsche και Audi Δυστυχώς η Porsche και η Audi είχαν τα αυτοκίνητα χωρίς προστατευτικά οπότε ήταν αδύνατο να βγάλεις φωτογραφίες μόνο με τα αυτοκίνητα... Gumpert Διάφορες: Αυτά τα λίγα από μένα. Εύχομαι σε όλους τους φίλους του αυτοκινήτου κάποια στιγμή να μπορέσουν να πάνε... αξίζει με το παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Posted March 22, 2012 #2 Share Posted March 22, 2012 10^infinite thanks δεν φτάνουν...ωστόσο μια τόσο-δα ερωτησούλα....η δεύτερη aston ποιο μοντέλο είναι(η κόκκινη μετά το v8 vantage s)μας έφτιαξες την ημέραps.damn πρέπει να κρατηθώ να μην πάω εγώ του χρόνου.... από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα της έκθεσης εκεί θα είμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Posted March 22, 2012 Author #3 Share Posted March 22, 2012 Η κόκκινη Aston είναι η V12 Zagato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Posted March 22, 2012 #4 Share Posted March 22, 2012 Ίσως χαζή ερώτηση, αλλά η τρύπα στα καθίσματα τι χρησιμότητα έχει; :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Posted March 22, 2012 #5 Share Posted March 22, 2012 Πω σαν το agera r δεν εχει...το aventador j γιατι δεν μ'αρεσει? Πολυ διαστημικο το design..πολυ extreme γενικα.. sls και sl(πολυ ωραια μουρη) απο τα λιγα mercedes που αξιζουν.. Κανενα 599 fiorano δεν ειχε? Να σαι καλα Ζαχο ευχαριστουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Posted March 22, 2012 #6 Share Posted March 22, 2012 Τραγικα ολα τα αμαξια, κανενα δεν μου αρεσει και δεν θα ηθελα να εχω!!!!:hang3::hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Posted March 22, 2012 #7 Share Posted March 22, 2012 Ζαχαρία πρέπει να πέρασες μια πρωτόγνωρη εμπειρία.Ευχαριστώ για τις φωτογραφίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Posted March 22, 2012 #8 Share Posted March 22, 2012 @jax7480 thanks για τις φωτογραφίες Αυτό το SUV τι ήθελε και το έβγαλε η Bentley? Επίσης το A8 2.0T Hyrid μου φαίνεται ενδιαφέρον. (@greekfragma έβγαλα εισιτήρια για του χρόνου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Posted March 22, 2012 #9 Share Posted March 22, 2012 Ίσως χαζή ερώτηση, αλλά η τρύπα στα καθίσματα τι χρησιμότητα έχει; :...: Το κόβω για εξαερισμό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Posted March 22, 2012 Author #10 Share Posted March 22, 2012 @jax7480 thanks για τις φωτογραφίες Αυτό το SUV τι ήθελε και το έβγαλε η Bentley? Επίσης το A8 2.0T Hyrid μου φαίνεται ενδιαφέρον. Αν όλα πάνε καλά πάλι του χρόνου εκεί θα είμαι. Με το Α8 2.0Τ εντυπωσιάστηκα κι εγώ, αλλά το αμάξωμα είναι πολύ βαρύ. Η Bentley το συγκεκριμένο το έβγαλε καθαρά για επίδειξη. Το συγκεκριμένο είναι πρωτότυπο, κόστισε περίπου 3.5εκ€ για να παραχθεί γιατί είναι όλο χειροποίητο και την ημέρα που ήμουν εκεί υπήρχε υποψήφιος αγοραστής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Posted March 22, 2012 #11 Share Posted March 22, 2012 Αν όλα πάνε καλά πάλι του χρόνου εκεί θα είμαι.Με το Α8 2.0Τ εντυπωσιάστηκα κι εγώ, αλλά το αμάξωμα είναι πολύ βαρύ.Αυτό σκέφτομαι και εγώ, λίγα κυβικά για αυτο το αμάξωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Posted March 22, 2012 #12 Share Posted March 22, 2012 Αν όλα πάνε καλά πάλι του χρόνου εκεί θα είμαι.Με το Α8 2.0Τ εντυπωσιάστηκα κι εγώ, αλλά το αμάξωμα είναι πολύ βαρύ. Η Bentley το συγκεκριμένο το έβγαλε καθαρά για επίδειξη. Το συγκεκριμένο είναι πρωτότυπο, κόστισε περίπου 3.5εκ€ για να παραχθεί γιατί είναι όλο χειροποίητο και την ημέρα που ήμουν εκεί υπήρχε υποψήφιος αγοραστής. ήταν νταβαντζής ή drug lord ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Posted March 23, 2012 Author #13 Share Posted March 23, 2012 ήταν νταβαντζής ή drug lord ? Πιο πολύ για billionaire από πετρελαιοπηγές μου έκανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Posted March 23, 2012 #14 Share Posted March 23, 2012 μπορεις ολες τις φωτογραφιες να τις βαλεις σε spoiler γτ καθε φορα που ανοιγω το θεμα μου χ#ζει ο firefox? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Posted March 23, 2012 #15 Share Posted March 23, 2012 Αν σου πω ότι μ' άρεσε μόνο η Ferrari!!Όμορφη, αλλά πάντα προσεγμένη.Κακάσχημα τα άλλα, σαν batmobiles ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Posted March 23, 2012 #16 Share Posted March 23, 2012 Το κόβω για εξαερισμό . Στο σημείο που είναι νομίζω θα γαργαλάει τα φρύδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Posted March 23, 2012 #17 Share Posted March 23, 2012 Mπα ειναι αρκετά μπροστά για τα φρύδια , μαλλον φυσάει το σημείο που συνήθως κολλάνε τα πόδια σε πολύωρη οδήγηση η σε υπερβολική ζέστη πίσω απο τα γόνατα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.