nicoc89 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2012 LevelOne να η αφορμή ! κάνε ban και νιώσε δυνατός! .:nerd: Νομίζεις οτι με νοιάζει? αμα θέλω ανοίγω 10 account αυτή την στιγμή και πίστεψε με δεν θα καταλάβει κανεις σας τίποτα, αλλα δεν θέλω γιατι πέρναγα την ώρα μου, δεν με διώχνεις , φεύγω μόνος μου. Νομίζεις οτι θα μου στοιχίσει κιόλας , άντε φαε κανα μπιφτέκι να ηρεμίσεις, κάνεις λες και έχεις περίοδο !:hehe: σε συγχωρώ για τα λάθη σου, έχει ξανατιχει να έχω τέτοια αντιμετωπίση απο άτομα που ζηλεύουν την εξωτερική μου εμφάνιση και βγάζουν το κόμπλεξ τους με οτι τρόπο μπορούν , για αυτό ομως δεν εισαι υπεύθυνος εσύ , πηγάζει απο μέσα σου , ειναι ψυχολογικό το θέμα. bb στο φαν κλάπ μου :hi::hi:, τα λέμε στο insomnia;) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=v1PBptSDIh8]trolololo - YouTube[/ame] fuuuuuuck ZEEEEEEEEEEEEEEEAHHHHHHHHHHHH
LevelOne Μάϊος 5, 2012 #2 Μάϊος 5, 2012 Εγω και το μπυροκοίλι μου σε προκαλούμε σε ανοιχτή μονομαχία.
nicoc89 Μάϊος 5, 2012 Author #6 Μάϊος 5, 2012 μια τελευταία δήλωση και αποχωρώ. Ο αποκλεισμός μου ηταν άδικος 1ον γιατι δεν δέχθηκα προειδοποίηση οτι ενοχλώ κάποιον 2ον γιατι έκανα οτι έλεγε το θέμα φεύγω τώρα .:baby::baby::baby::baby::baby: οτι ειπα για εσένα ηταν για πλάκα και οχι για να σε προσβάλω , δεν σε ξέρω καν , απλά θεώρησα σωστό αφού θα έτρωγα σουτο να δώσω μια πινελιά χαράς στο fun club μου :yu:
LevelOne Μάϊος 5, 2012 #8 Μάϊος 5, 2012 ΕΕεεεεεε το μπυροκοίλι θελει μονομαχιααααα στασουυυ μυγδαλααααααα!!
billpeppas Μάϊος 5, 2012 #9 Μάϊος 5, 2012 Άλλος ένας ψηφοφόρος ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ που ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ και το ΔΕΙΧΝΕΙ Σημερινή νεολαία...
nicoc89 Μάϊος 5, 2012 Author #10 Μάϊος 5, 2012 Που πας; :bye: οπου με δεχθούν λολ αφου με έκαναν αποκλεισμό απο το πειτε οτι θέλετε επειδή έλεγα οτι ήθελα. Αν υπήρχε πρόβλημα με αυτά που έλεγα περίμενα μια προειδοποίηση πρώτα , και μάλιστα αφου δεν το κάνω αυτό σε κανένα άλλο θέμα και ειμαι σωστός. Άλλος ένας ψηφοφόρος ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ που ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ και το ΔΕΙΧΝΕΙ Σημερινή νεολαία... και δεν την κόβω απο την ρίζα καλύτερα?
karmen1983 Μάϊος 5, 2012 #11 Μάϊος 5, 2012 οπου με δεχθούν λολαφου με έκαναν αποκλεισμό απο το πειτε οτι θέλετε επειδή έλεγα οτι ήθελα. Αν υπήρχε πρόβλημα με αυτά που έλεγα περίμενα μια προειδοποίηση πρώτα , και μάλιστα αφου δεν το κάνω αυτό σε κανένα άλλο θέμα και ειμαι σωστός. Και με την μονομαχία τι θα γίνει;
Gregorypeg1000 Μάϊος 5, 2012 #12 Μάϊος 5, 2012 Φίλε,μια ερώτηση πριν φύγεις.Έχεις καμία σχέση με hiphop.gr?
nicoc89 Μάϊος 5, 2012 Author #13 Μάϊος 5, 2012 Και με την μονομαχία τι θα γίνει; διάβασες τι έγραψε? στάσου μύγδαλα! :ph34r::ph34r: Δεν περπατάμε , ΤΡΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! :ph34r: Φίλε,μια ερώτηση πριν φύγεις.Έχεις καμία σχέση με hiphop.gr? έμπαιναμικρός , αλλα με κάνανε ban και στα 5-6 account
Gregorypeg1000 Μάϊος 5, 2012 #14 Μάϊος 5, 2012 έμπαιναμικρός , αλλα με κάνανε ban και στα 5-6 account hahahhahahahaa...Αφού σε banαρανε και εκεί δεν υπάρχει ελπίδα για εσένα.
nicoc89 Μάϊος 5, 2012 Author #15 Μάϊος 5, 2012 hahahhahahahaa...Αφού σε banαρανε και εκεί δεν υπάρχει ελπίδα για εσένα. στο insomnia με κάνουν ban απο πέρσι τον Γενάρη με μικρά διαλύματα αλλα έχω το φαν κλάπ μου και με εμψυχώνει :yu::yu:
FANISTELROOY Μάϊος 5, 2012 #16 Μάϊος 5, 2012 Υπαρχει κ φορουμ που γραφονται οι μπαναρισμενοι κ χωνουν. Το ειχα πετυχει πριν 3-4 χρονια... ειχε και γκομενακια! Ψησου....Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
SirDiman Μάϊος 5, 2012 #17 Μάϊος 5, 2012 get a life, εφαγες μια καρτα -μπαν σιγα... κατ ι εγινε!drama queens
Guest Μάϊος 5, 2012 #18 Μάϊος 5, 2012 Μόνο εμένα με προβληματίζει η συγκεκριμένη τακτική συμπεριφοράς που υιοθετούν πολλοί admins/mods γενικότερα στο web (ασχέτως τα ερεθίσματα που δίνουν απλοί χρήστες) ή πρέπει να χαίρομαι που δείχνουν υπερβολική δυναμική?
spyvelm Μάϊος 6, 2012 #20 Μάϊος 6, 2012 τι να πει κ ο gio102004 που εχει τοσες κοκκινες οσες κ ο ανατολακης σε οκη του την καριερα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.