Jump to content



Μεγάλο Case


ilpanos

Recommended Posts

Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι είμαι άσχετος με το θέμα και γι' αυτό άμα πω καμιά κοτσάνα μη με πάρετε με τις πέτρες. Έχω έναν quest με μια βλακεία κουτί που θέλω να αλλάξω 1) για καλύτερη ροή του αέρα (αυτή τη στιγμή βρισκεται ανοικτο το πλαινό και ακριβώς μπροστά του ένας μεγάλος ανεμιστήρας που μου έριξε την εσωτερική θερμοκρασία από τους 42 στους 31), 2) για καλύτερη εμφάνιση (θα βάλω και καμια λαμπούλα μπλε), 3) γιατί θέλω να ενώσω το καινούργιο τροφοδοτικό ( ένα q-tec 550 wp) me to palio ( ένα 250w) αλλά θέλω να τα βάλω και τα 2 εσώτερικά. Έτσι λοιπόν ζητάω να μου προτείνετε κάποιο κουτί που να χωράει 2 τροφοδοτικά, να έχει παράθυρο και να κοστίζει 80 - 130 ευρώ (όχι πάνω από 130 γιατί θέλω να πάρω και DVD-Recorder και δεν βγαίνω).

Link to comment
Share on other sites

Πρωτα απο ολα...καλως ηλθες!

To Chieftec το μεγάλο του Πλαισιου εχει πολύ χωρο για αν βαλέις 2ο πανω απο το ηδη υπαρχων. Δυστυχως δεν εχει παραθυρο, αλλα ευκολα φτιαχνεις ενα. Η τμη του ειναι ~100€ μου φαινεται.

Link to comment
Share on other sites

Το σύστημά μου:

CPU: P4 1.9GHz willamette socket 423 (τραβάει 96W και αν καταφέρω να βρώ την Ζαλμαν CNPS6500A θα τον πάω στα 2.3GHz όπου θα τραβάει γύρο στα 110W)

MOBO: VIA Apollo P4x266 (Δεν γνωριζω κατασκευαστή, δεν αναγραφεται πουθενά).

RAM: 512MB SD-RAM 133MHz (kingston)

GPU: Prolink Pixelview geforse fx 5700 256MB

HD: WD 800JB (7200rpm, 8MB cache)

+WD 400AB

DVD-Reader (που θα αντικατασταθεί από LG 4120BB)

CD-RW, TV-Tuner, Modem, 4 FAN συνολικά.

Link to comment
Share on other sites

φιλε Πανο κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεσαι δευτερο τροφοδοτικο....

αλλα ουτε και το Q-Tek......:TD:

προτιμησε καποιο επωνυμο (Antec-Enermax-Tagan-Heroichi)

και σε λιγοτερα Watts ονομαστικης ισχυος...

να'χεις το κεφαλι σου ησυχο και για μελλοντικες αναβαθμισεις

(ακομα και για BTX υπαρχει υποστηριξη απο μερικα...)

παρα το εν λογω "πολυ" 550αρι που στην πραξη δεν εχει αποδειχθει κατι ιδιαιτερο....

(δειγμα σταθερου και αξιοπιστου psu ειναι το 340αρι που ερχεται πακετο με το Chieftech Full case το οποιο με εξυπηρετησε ενα διαστημα αξιοπρεπεστατα σηκωνοντας απροιβληματιστα τα εξης:

Αbit Max3

p4 2.8@3.5

1gb DDR500

RADEON 9800PRO

Arctic Vga cooler

4 SATA HDDs

Dvd

Cd-Rw

Floppy

Card Reader

Rheobus

5x80mm fans

1x120mm fan

2x60mm fans

1cc light

οποτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα....

Το κουτι τωρα ειναι αλλο θεμα....

εαν ο μονος λογος που ηθελες full case ηταν το δευτερο psu τοτε ξεχνα το και παρε ενα ομορφο κουτακι φυσιολογικων διαστασεων με πλαινο παραθυρο...

εαν για οποιονδηποτε αλλο λογο θες πραγματικα μεγαλο case τοτε η καλυτερη επιλογη σε σχεση παντα με το κοστος ειναι το Chieftech του Πλαισιου....

εχω ηδη ενα και μ'αρεσει τοσο πολυ που λεω να χτυπησω αλλο ενα για μελλοντικα case projects!!!

περα απο την πλακα το κουτι αυτο ειναι αριστη επιλογη και παιζουν μαλιστα και κανενα-δυο μεταχειρισμενα και στο Fleamarket εαν σε ενδιαφερει....

Link to comment
Share on other sites

Εαν δεν σε ενδιαφερει το τροφοδοτικο εγω θα προτεινα να παρεις ενα Addtronics 7890A. To εχει η Checkmate με 120-130 Ε (χωρις τροφοδοτικο) αν θυμαμαι καλα και ειναι πολυ καλυτερο απο το Chieftech. Ειναι κορυφη στα σιδερενια.Αλλα βεβαια εχει πιο συντηρητικη οψη και δεν εχει παραθυρι. Ομως και τα δυο αυτα προβληματα διορθωνονται ευκολα. :)

Link to comment
Share on other sites

Συνηθως 2 τροφοδοτικα δεχονται απο κατασκευης τα κουτια που ειναι κατασκευασμενα για χρηση σε μικρους Servers ή για απαιτητικούς. Ωστοσο τα περισσοτερα Full με υψος πανω απο 50 εκ. εχουν αρκετο χωρο αλλα θελει κοψιμο η λαμαρινα στο πισω μερος.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.