Jump to content



Προσφορές παιχνιδιών PC


xtrmsnpr

Είδος προσφορών  

134 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Εφόσον site τύπου indigala ή gog έχουν συνεχώς προσφορές, μα δίνουν 99 στις 100 φορές παιχνιδάκια της οκάς.. θέλετε να γράφουμε εδώ ΜΟΝΟ αν υπάρχει προσφορά σε κάποιο σοβαρό παιχνίδι;;;

Ας βάλουμε στην αρχική 5-6 links που χαρίζουν παιχνίδια με το κιλό κι εδώ να γράφουμε μόνο παιχνίδια τύπου: 

α) βρήκα τόσο το grid

β) βρήκα τόσο το thief που είναι κ καλό benchmark

γ) βρήκα όλα τα batman πακέτο στο x ποσό ενώ ως σήμερα το'χα δει έως x+5€

 

σαν πρόταση δείτε το.. όχι σαν "παρατήρηση" σε κάποιον.. αλλιώς προσωπικά το θέμα δεν έχει νόημα για μένα, να κάνω ένα unsubscribe 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

To "Τακτικές αναρτήσεις με κάθε προσφορά που θα μπορούσε να ενδιαφέρει." νομίζω διαφέρει από τα δωρεάν παιχνίδια του GOG / Indigala μιας και κάθε μέρα θα υπάρχουν προσφορές για κάποιο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι.

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά προτιμώ να βλέπω εδώ συγκεντρωμένες όλες τις προσφορές, ακόμη κι αν κάποιες δε με ενδιαφέρουν. Ακόμη και με τον υπερβάλλοντα ζήλο του Νικόλα, πάλι δεν έχω πετύχει πάντοτε από την πρώτη φορά τα δωρεάν παιχνίδια του Indiegala. :)

 

Άλλοι μπορεί να μη θέλουν ό,τι ζητά facebook/twitter και κάποιοι τρίτοι ίσως δε θέλουν Origin/Uplay. Όμως, αν εδώ υπάρχουν όλες, τουλάχιστον θα αναρτάται κάτι για κάθε ενδιαφερόμενο.

 

Όπως και να 'χει, πρόσθεσα μια δημοσκόπηση. Μπορείτε να ψηφίσετε ελεύθερα και να πείτε τη γνώμη σας για την κατεύθυνση που θέλετε να έχει το θέμα. Αν νομίζετε ότι λείπει κάποια επιλογή που θα προτιμούσατε, μπορώ να την προσθέσω στη δημοσκόπηση.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνίσω με τον acct. Προτιμώ να βλέπω τι υπάρχει και να διαλέγω αν θα το πάρω ή όχι.  "Τακτικές αναρτήσεις με κάθε προσφορά που θα μπορούσε να ενδιαφέρει." από εμένα.

 

Υπάρχουν πάρα πολλά site με δωρεάν παιχνίδια, ο χρόνος μου είναι περιορισμένος για να τα ελέγχω όλα, και τώρα θα περιοριστεί κι άλλο. :( Δεν είμαι ρεπόρτερ του θέματος :p για να βγάζω ειδήσεις και δεν θα ήθελα να περιμένετε από εμένα να δημοσιεύω κάθε δωρεάν παιχνίδι ή προσφορά. Το φόρουμ είναι ανοιχτό σε όλους. Εγώ απλά να βοηθήσω λίγο την κοινότητα θέλω όπως έκαναν, αλλά και κάνουν άλλα μέλη για εμένα. Θα συνεχίσω όπως μπορώ ανάλογα με το χρόνο που θα έχω. ;)

Έγινε επεξεργασία από nikolas_7
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά και στο G2A υπάρχουν καλές προσφορές.

 

Σίγουρα, αλλά ποιες είναι αυτές ?

 

Επίσης, το link που έχεις δημοσιεύσει, περιέχει referral link, που δεν θεωρώ ότι είναι καλή πρακτική (για "ψάρεμα" clicks ;) )

Έγινε επεξεργασία από acct
referral removal
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.