Jump to content



το anti virus AVG το ξερετε


zyx

Recommended Posts

Με καμία διάθεση να μαλώσω, αλλά βρε zyx είσαι, όπως δείχνει και ο αριθμός των post σου, αρκετό καιρό στο lab και σίγουρα θα ξαναέχεις δει threads για antivirus όπου αναφέρεται και το εν λόγω πρόγραμμα.

Link to comment
Share on other sites

Το ξέρεις κι εσύ ότι αν κάνεις ένα search για anti virus θα χαθείς μέσα στα αποτελέσματα. Τώρα για αυτό που λες δεν έχεις άδικο. Κοίτα, εγώ που το έχω βάλει στο ένα μου pc, (ftp server χρέη μόνο), φαίνεται να λειτουργεί καλά. Δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι, δεν έχει βρει κανέναν ιό. Το pc είναι από καθαρό install κάμποσο καιρό, απλά εκτελεί μόνο την συγκεκριμένη δουλειά. Είναι συνδεμένο στο router που έχει firewall. Δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

πιστεύω οτι είναι χαλαρά καλύτερο απο το norton antivirus 2002 που είχα (full updated) αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα για μας που συνήθως χρησιμοποιούμε "νόμιμες" εκδόσεις....κάθε φορά που κάνω update checkaρει το licence number και αν δει οτι είναι κάποιο απο τα " ευρέως γνωστά" σου πετάει μήνυμα οτι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλο το πρόγραμμα και οτι πρέπει να αγοράσεις licence/άδεια

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ειχα για πολυ καιρο το Νορτον 2004 , εβαλα το AVG και βρηκε μπολικο πραμα ....:D και ειναι και πολυ ποιο lite .

Μετα το εβγαλα και εβαλα το AVAST 4.1 pro ..... εκει να δειτε τι trojan βρηκε :(

Τελεικα εχω αφησει το AVAST ...:)

Link to comment
Share on other sites

Υπολογιστής πελάτισσας που ήταν τίγκα στον ιο, όταν προσπάθησε να βάλει το AVG όπως της πρότεινε ένας φίλος της που "ξέρει" είχε σαν αποτέλεσμα να κτυπάει ο explorer.exe (Windows 98) και να μην μπορεί να μπεί στην επιφάνεια εργασίας. Μπήκα σε safe mode, ξήλωσα το AVG έβαλα McAfee και μετά από ένα scanάρισμα με το McAfee, όλα ήταν οκ. zyx, τα συμπεράσματα δικά σου:)

Link to comment
Share on other sites

Παλιά είχα δοκιμασει αρκετα όπως norton, kaspersky, mcfee και καναδυο λιγότερο ακουστά. Κατέληξα το AVG free εδώ και εναμιση χρόνο σχεδόν και σε συνεργασία με το sygate σαν firewall δεν είχα ποτέ πρόβλημα (δεν είμαι και πολύ ήσυχος σερφερ) και πολύ ελαφρύ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.