overclocked Οκτώβριος 31, 2013 #1721 Οκτώβριος 31, 2013 (edited) unplayable atm.. πολυ server lag ουτε να περπατησεις δε μπορειςedit: manual update pb και εστρωσε thnx@shooterakiedit2: @@ Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 31, 2013 από overclocked
Johnny6RED Οκτώβριος 31, 2013 #1722 Οκτώβριος 31, 2013 Ήρθε και εμένα το κλειδάκι από inexus! Το αγόρασα χθες στα €36.50 και πλήρωσα με ιδιωτικό έμβασμα και σήμερα κατά τις 2 το μεσημέρι μου το έστειλαν φώτο με email. :banging:
MasterCommander Οκτώβριος 31, 2013 #1723 Οκτώβριος 31, 2013 Μόλις ήρθε και σε μένα απο slow2play.Πως βλέπουμε αν όντως έχουμε το china rising dlc?
wolves Οκτώβριος 31, 2013 #1724 Οκτώβριος 31, 2013 Μόλις ήρθε και σε μένα απο slow2play.Πως βλέπουμε αν όντως έχουμε το china rising dlc?ΑΜΗΝ...απο origin με δεξι κλικ και show game details...
ΛΑΜΠΡΟΣ Οκτώβριος 31, 2013 #1725 Οκτώβριος 31, 2013 εσβησα καποια αρχεια και το πηρε τελικα απο το origin games.
LocoDiceGR Οκτώβριος 31, 2013 #1726 Οκτώβριος 31, 2013 εχετε μπει ολοι και παιζετα ρε παιδια?πειτε εντυπωσεις απο τα maps/weapons πολυ καλυτερα απο την beta?βαλτε και καμια φωτο :dance3:
Wizard! Οκτώβριος 31, 2013 #1727 Οκτώβριος 31, 2013 Σε όποιο server μπήκα πάντως, CQ64, αλλά όχι απαραίτητα γεμάτοι, παραπονιόντουσαν όλοι για lag...
black66.gr Οκτώβριος 31, 2013 #1728 Οκτώβριος 31, 2013 Με τους ati 13.11 v8 παίζει ακόμα καλύτερα Desktop
zantetheo Οκτώβριος 31, 2013 #1729 Οκτώβριος 31, 2013 To Lag έφτιαξε πολύ στους server που έτυχε να μπω τις τελευταίες 2 ώρες αλλά μας πετάνε οι server μαζικα...:suicide2: τεσσερις φορές συνεχόμενα χάσαμε ότι είχαμε πάρει...
LocoDiceGR Οκτώβριος 31, 2013 #1730 Οκτώβριος 31, 2013 εχουν πεσει με τα μουτρα ολοι στο BF4 πως να μην εχει lag.
LazyGreek Οκτώβριος 31, 2013 #1731 Οκτώβριος 31, 2013 https://soundcloud.com/battlefield_official?fb_10312013ΒοοκΜαρκ!
azazil1190 Οκτώβριος 31, 2013 #1732 Οκτώβριος 31, 2013 Γραφικαρες σκιες λαμψεις ολα τα εχει.Αλλα ειναι βαρυ παιχνιδακι αν τα θες ολα στα τερματα και μεγαλες αναλυσεις
black66.gr Οκτώβριος 31, 2013 #1733 Οκτώβριος 31, 2013 Ένα ωραίο είναι το ότι, αν πιλοτάρεις αεροπλάνο και πηδήξεις με το Ε θα φοράς φόρμα πιλότου μέχρι να σε σκοτώσουν ότι class και αν είσαι !
Grisos Νοέμβριος 1, 2013 #1734 Νοέμβριος 1, 2013 (edited) Εγω παντως μετα το Update του πανκιου, εχω καταχαρει παιχνιδι. Βεβαια ακομα πεφτουν servers και χανεις unlocks αλλα αυτο κυριως γινεται αναλογα με το ποσο πειραγμενα ειναι τα normal server settings (παραπανω τικετ ας πουμε). Οσο για το Game: - Απιστευτα smooth (μετα τη φετα δε περιμενα τετοιο πραμα.).- Ο ηχος προσωπικα μου αρεσει (το οτι κοβεται ειναι απαραδεκτο αλλα τι να πεις με τετοιο παιχνιδι δυσκολα τους μισεις)- Σχεδιαστικα οι πιστες ειναι πολυ καλες. Αυτο φαινεται απο το γεγονος οτι η καθε μια προσφερει τις δικες της χαρες. Μετα απο 12 ωρες gameplay δεν εχω προτιμηση. Τις θελω ολες.- Το REX απογοητευση. Άλλα δεν εχω ανοιξει ακομα. Νταξει το P226 ειναι οπως στη φετα, τερας.- Το ΑΚ εφαγε νερφα.- Γενικα ενω τα οχηματα ανοιγουν για πλακα τα οπλα θελουν δουλιτσα. - Τα Battlepacks εχουν πλακα (τα XP boosts μη τα προσπερνατε ανοιγουν τα παντα για πλακα. Κλανετε και περνετε ποντους)- Ναι, μεχρι να ανοιξει το RPG θα κατεβασετε πολλα αγια προσωπα.- Recon δεν εχω παιξει ακομα.- Τα medpacks ειναι για team players με τασεις αυτοκτονιας. Απλα ειναι χρησιμα μονο για τους αλλους.- Τα ammo packs θα γινουν το νεο ναρκωτικο.- Netcode πολυ βελτιωμενο. Οχι τελειο αλλα καμια σχεση με του 3.- Τα levolution στοιχεια: Τρομερη προσθηκη κατα τη γνωμη μου. Βασικα της Siege of San. ειναι το πιο βαρετο.- Μαχαιρι: Θεωρω οτι το counter παρεμεινε ιδιο με τη beta. Αυτο που ευτυχως αλλξανε ειναι οτι το κανει register στην αρχη του animation οποτε μολις μπει λαιμο παιρνεις kill με τη μια και ας σε σκοτωσουν στη πορεια. - Θα διαπιστωσετε γενικα οτι θα πεθαινετε για τη πλακα στην αρχη. Γενικα δεν εχει εδω σκοτωνω 5 και πεθαινω οπως στο 3. Αν και δεν εχω παιξει Μ416 θεωρω οτι ειναι απο τη φυση του το παιχνιδι ετσι ωστε το ποσο προσεκτικος εισαι να καθοριζει σε μεγαλυτερο βαθμο το kd σου απο το πιο οπλο θα επιλεξεις. - Οχηματα δεν εχω παιξει πολυ. Αλλα ακομα και κει ισχυει το ιδιο concept. Δεν εχει χυμα στο κυμα. Βασικα μονο η βαρκα ειναι στη κυριολεξια χυμα στο κυμα και κανει παρτυ με 3μελες πληρωμα (2 gunners και ενας repairman). - Suppression δεν ενοχλει. - Perk bar σε 5μελη squad καλη θα ναι παντα γεματο. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 1, 2013 από Grisos
Zenor Νοέμβριος 1, 2013 #1735 Νοέμβριος 1, 2013 Για όσους θέλουν να δουλέψει το OSD του msi afterburner:Δεξί κλικ στο BF4(origin) - Game Properties - και επιλέγετε x86(32bit) διότι το osd δεν υποστηρίζει 64bit εφαρμογές. Λένε πως δεν έχει διαφορά στο performance.
wolves Νοέμβριος 1, 2013 #1736 Νοέμβριος 1, 2013 (edited) Τα πραγματακια που με ενοχλουν εως τωρα ειναι κυριως θεματα "λειτουργικα" θα τα πω. Και μου κανει εντυπωση γιατι τα περισσοτερα τα ειχα ηδη ετοιμα και απο το 3 (?) ή εστω δουλευαν στη beta. Το battlelog το εχουν σκισει... Δεν δουλευει το queue (αναμενεται οτι θα φτιαχτει αμεσα) Δεν εμφανιζει στη σελιδα του σερβερ σκορ και τους παιχτες που παιζουν μεσα. Απο την ιδια αυτη σελιδα του σερβερ δεν μπορεις να τον κανεις add στους favorites, παρα μονο απο τη σελιδα με τη λιστα των σερβερ. (το τι παιδεμα εχω φαει για να προσθεσω τους ελληνικους σερβερ !!) In game τα menu και τα keybindings δεν δουλευουν σωστα ή ορισμενα δε δουλευουν καθολου. Στη beta, για παραδειγμα, ειχα κλεισει το ingame battlelog, τωρα ενω το εχω να ειναι κλειστο αυτο αρνειται πεισματικα να κλεισει. (η επιλογη απο το μενου Performance Test εχει καταλαβει κανεις τι ρολο βαραει; ) Κατα τα αλλα, το game τα σπαει, με την παρασταση να κλεβει μεχρι στιγμης, το αψογο performace του. Γ@ματοι χαρτες, σχεδιαστικα και οπτικα, και καλυτερο πιο ισσοροπημενο gameplay απο το 3. τελειωνε [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] και αγορασε... Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 1, 2013 από wolves
Samael Νοέμβριος 1, 2013 #1737 Νοέμβριος 1, 2013 [MENTION=234]overclocked[/MENTION] Ναι Deluxe απο Πλαίσιο 48,70€(+ΦΠΑ), είπα να δώσω κάτι παραπάνω για ένα παιχνίδι που θα φάω εκατοντάδες ώρες παρέα. Όντως τα μεγάλα maps είναι unplayable, μέχρι ~30ρια παίζω για την ώρα. Μιά χαρά πάει απο θέμα H/W, όπως και στη Beta βασικά. Τα land vehicles θα βελάξουν, με sniper spoting ανοίγουν σα κονσερβοκούτια!
LazyGreek Νοέμβριος 1, 2013 #1738 Νοέμβριος 1, 2013 Φεύγει άκλαφτο σήμερα.. Από το G2PLAY.. Πιο να αγοράσω? G2PLAY.NET - BE SMART, PAY LESS
Myralis Νοέμβριος 1, 2013 #1739 Νοέμβριος 1, 2013 Πως μπορώ να το αποκαταστήσω από τον μηχανικό δίσκο και να το βάλω στον SSD ? Μόνο αν το ξανα κατεβάσω?Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk
overclocked Νοέμβριος 1, 2013 #1740 Νοέμβριος 1, 2013 αντιγραφη το origin games/battlefield 4 στον ssd μετα πηγαινε ρυθμισεις οριτσιν αλλαξε το path εγκαταστασης των παιχνιδιων σε αυτο που εχεις το BF4, κλεισε οριτσιν ανηξε ξανα και θα δεις οτι θα σου διχνει οτι κανει update το game αλλα θα το βρει οτι το εχεις στο δισκο μετα απο κανα λεπτο.
Recommended Posts