Jump to content

Δαιμονισμένη γάτα (Προβλημα)

nicoc89

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω ενα πρόβλημα και θελω να το αναφέρω γιατι δεν έχω παρε δώσε με παπάδες και εκκλησίες αλλιώς θα έψαχνα λύση εκεί (όπως ειναι και το λογικό). Παρόλα αυτά θα ρωτήσω εδω μηπως ξέρει κάποιος παπάς του φόρουμ να βοηθήσει.

τις τελευταίες δύο εβδομάδες ακούω αργά την νύχτα μια γάτα να σκούζει και μετά απο λίγο ο ήχος που βγάζει ειναι ανατριχιαστικός.! θυμίζει λιοντάρι σε μικρή έκδοση ή αλλιώς δαιμονισμένο (αν έχετε δει βίντεο κάνουν εναν ήχο περίεργο , δεν μπορώ να τον περιγράψω με λόγια).

δεν μπορώ να κοιμηθώ ακούγοντας αυτό το πράγμα και μένω ξύπνιος για ώρες μέχρι να αποκοιμηθώ απο την νύστα.

πριν αρχίσουν αυτά τα περίεργα συμβάντα , ο γείτονας μας πάτησε καταλάθος (έτσι λέει) μια γάτα της γειτονιάς με το αμάξι του.

υπάρχει περίπτωση να ειναι η ίδια γάτα (το πνεύμα) και να τριγυρνάει ψάχνοντας δικαίωση ? γιατι οκ πολλά ζώα σκοτώνονται καταλάθος η για κάποιο σκοπό (τροφή) αλλα ποιος μου λέει πως δεν την πάτησε επίτηδες και τώρα το ζωντανό αναζητά τον δολοφόνο του και κάποιος δαίμονας το εκμεταλλευτικε για να κερδίσει άλλη μια ψυχή ?:nada::nada::nada:

τι να κάνω? το αλάτι στις πόρτες πιάνει ? το έιχα δει στο supernatural πριν μερικά χρόνια που το έβλεπα .

όχι οτι θα έρθει για εμένα , απλά να κοιμάμαι ήσυχος.

ps: οι εξυπνάδες να λείπουν. κανεις δεν καταλαβαίνει πόσο σοβαρό ειναι κάτι τέτοιο μέχρι να το πάθει ...και εγω τα κοροιδευα αυτά αλλα να ..:nada:

πατα εσυ με το αμαξι σου ενα σκυλο ωστε το πνευμα του να κραταει μακρια τη γατα

Ειδικεύομαι σε επιστροφές πνευμάτων στον άλλο κόσμο. Πι εμ μι για τιμοκατάλογο.

[MENTION=23]DJD[/MENTION] Γράψε στο θέμα (GhostLab) για να με βρίσκουν πιο εύκολα.

Η λύση είναι στο Δαφνί... για πήγαινε μια βόλτα από εκεί.

Επίσης μπορείς να κόψεις την βραδινή...

Δεν κοιτάς καλύτερα μήπως έχει σφηνώσει κανα γατάκι σε σωλήνα αποχέτευσης???

Ή μήπως ο γείτονας σου κακοποιεί κανα ζωντανό?

Εάν συμβαίνει το δεύτερο, μου στέλνεις PM για να έρθω μία από τα μέρη σου και να "μιλήσω" με τον γείτονα σου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.