Jump to content



Laptop


Lucio

Recommended Posts

Γεια σας . Θελω να αγορασω ενα φορητο.To θελω για το κρεβατι και την δουλεια, κυριως για ιντερνετ,ταινιες και αντε για κανα lol-diablo 3 ( oxi battlefield και τετοια ).Οποτε θελω να εχει φορητοτητα,και καλη οθονη.Την τιμη την αφηνω πανω σας , ενταξει οσο πιο οικονομικα γινεται αλλα θελω να ειναι μονο απο κοτσοβολο,multirama,public.Ευχαριστω !

Link to comment
Share on other sites

Τι λες γιαυτο εδω ? Sony Vaio SVE-1111M1EB - Μαύρο | Multirama Το ειδα απο κοντα και ειναι φοβερο,Τρομερα φορητο και καλη μπαταρια.Το μονο που με φοβιζει ειναι ο επαιξεργαστης , gpu , οθονη και το service της Σονυ.Παντος φενεται αρκετα φορητο , ειδικα για το κρεβατι.Τελος οπως ειπα απο παιχνιδια το πολυ να παιξω μονο Lol-Diablo 3 . Aν εχετε να προτεινετε κατι αλλο σε αυτο το στυλ , ευχαριστως !

Link to comment
Share on other sites

Πληροφοριακά, athlon X2@2,4 με 4GB ram και 4850 παίζει LoL 1440X900 ολα μαξ - 80FPS avg και 20 οταν σκάνε ολοι μαζι σ' ενα μέρος. IMHO η cpu δεν την παλευει και πολυ.

Οπότε αυτός στα 1,7 του σόνυ, όσο καλύτερο ipc και να χει απ τον Χ2 δε νομίζω να φτουράει και πολύ.

Επίσης, για το σερβις των σονυ, μιας κοπέλας που χάλασε το touchpad, το έστειλε έξω. Το νταραβέρι κράτησε κανα 15θήμερο.

Συνοψίζοντας λοιπόν,

α)i3 και πάνω

β)dell.-

Το 14z είναι πολύ συμμαζεμένο μηχανακι αν θες κατι μικρότερο. Και βγαίνει και με ι3/ι5 και midrange NV/ATi gpus, τσέκαρέ το.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.