Jump to content

Samsung 840 ssd

techman

Recommended Posts

Από τις 23.11.2012 εως 31.03.2013 όσοι αγοράσατε 256GB Samsung 840 Pro παίρνεται το Assassin’s Creed

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Το κατέβασα κι εγώ, δεν έχω παίξει σχεδόν καθόλου Assasins creed αλλα ας βρίσκεται. :)

Το κατέβασα κι εγώ, δεν έχω παίξει σχεδόν καθόλου Assasins creed αλλα ας βρίσκεται. :)

είναι να μην το αρχίσεις, μετά δεν υπάρχει γυρισμός!

Από τις 23.11.2012 εως 31.03.2013 όσοι αγοράσατε 256GB Samsung 840 Pro παίρνεται το Assassin’s Creed� III εγω μόλις παρέλαβα τον κωδικό !! το κατεβάζω , από αγορά από το amazon.frl,διαβάστε Assassin’s Creed� III

Μπορείτε να πείτε τί διαδικασία ακολουθήσατε επειδή είναι στα γερμανικά;

Εκεί που ζητάει upload τί βάλατε; Σκανάρατε την απόδειξη;

Και από κάτω στο 2ο upload;

[MENTION=1392]GeorgeVasil[/MENTION] ακούει;;; Ο δίσκος ελήφθει σε άψογη κατάσταση !!!!! :jump1::jump1:

Να πάρουμε και το κλειδάκι για το παιχνίδι;;:p

[MENTION=1392]GeorgeVasil[/MENTION] ακούει;;; Ο δίσκος ελήφθει σε άψογη κατάσταση !!!!! :jump1::jump1:

Να πάρουμε και το κλειδάκι για το παιχνίδι;;:p

αυριο αυριο γιατι πρεπει να τα παρς κ τα 2 μαζι..

δεν εχω χρονο να κανω τπτ..

θα σε παρω τηλεφωνο!

Άργησε να σας έρθει το email για το creed; Έστειλα εδώ και ένα 10λεπτο και ακόμα τίποτα...

Αν έβαλα λάθος email υπάρχει περίπτωση να το διορθώσω;

SOS...HOUSTON we have a MAJOR problem

μετά από πρόβλημα στην εγκατάσταση λέιτουργικού στον 840pro δεν μπορώ με τίποτα να τον κάνω secure erase μέσα από το Samsung magician!!!!

O samsung 840pro 256 φαίνεται να έχει in frozen state σύμφωνα με το magician...ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

SOS...HOUSTON we have a MAJOR problem

μετά από πρόβλημα στην εγκατάσταση λέιτουργικού στον 840pro δεν μπορώ με τίποτα να τον κάνω secure erase μέσα από το Samsung magician!!!!

O samsung 840pro 256 φαίνεται να έχει in frozen state σύμφωνα με το magician...ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

οσο ειναι συνδεδεμενος κανε ενα power cycle..κοινως βγαλε τροφοδοσια και ξανα βαλλε :D

σπυρο εχεις πμ

ρε Γιώργο είσαι τιτανομεγιστοτεράστιος...παλεύω 1 ώρα και κάτι....του διαόλου πράγματα....τον δίσκο για να κάνω install λειτουργικού πρέπει να είναι MSR ή GPT; Ta 7 δεν υποστηρίζουν GPT και τα 8 ναι; Γιατί έχω μπερδευτεί!

Άργησε να σας έρθει το email για το creed; Έστειλα εδώ και ένα 10λεπτο και ακόμα τίποτα...

Αν έβαλα λάθος email υπάρχει περίπτωση να το διορθώσω;

Η απάντηση έρχεται σχεδόν άμεσα. Ίσως επειδή σήμερα είναι σάββατο , μπορεί και να μην πάρεις απάντηση .

Η απάντηση έρχεται σχεδόν άμεσα. Ίσως επειδή σήμερα είναι σάββατο , μπορεί και να μην πάρεις απάντηση .

Ελπίζω να είναι αυτό και να μην έβαλα κανένα λάθος email...

Η προσφορά ισχύει για αγορά και από ελληνικό κατάστημα έτσι;

ρε Γιώργο είσαι τιτανομεγιστοτεράστιος...παλεύω 1 ώρα και κάτι....του διαόλου πράγματα....τον δίσκο για να κάνω install λειτουργικού πρέπει να είναι MSR ή GPT; Ta 7 δεν υποστηρίζουν GPT και τα 8 ναι; Γιατί έχω μπερδευτεί!

όχι MSR. MBR και ναι, πρέπει να είναι MBR.

[MENTION=51]jax7480[/MENTION] τα σεριαλ για το creed τα πηρες? εστειλες για το καθε 1 serial ξεχωριστα? και καθε φορα εβαζες το ιδιο invoice?

Μόλις μου ήρθε το email με τον κωδικό.

Που τον βάζουμε αυτόν στο site της ubisoft για να κατεβάσουμε;

Μόλις μου ήρθε το email με τον κωδικό.

Που τον βάζουμε αυτόν στο site της ubisoft για να κατεβάσουμε;

Δίνουν ένα σύνδεσμο στο ε-μαιλ που σε κατευθύνει , από ό,τι θυμάμαι , στο uplay-shop . Αφού βρεις το creed 3 προχωράς κανονικά σαν το αγόραζες , το βάζεις στο cart και λίγο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία για promo-code βάζεις τον κωδικό που έλαβες . Έτσι το ποσό μηδενίζει και καθάρισες .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.