Jump to content



Radeon 9000pro σε AGP 2x παίζει;Δείτε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αποτελέσματα!!!


gto234

Recommended Posts

Παιδιά έχω μια κάρτα radeon 9000pro η οποία δουλεύει σε AGP 4x(1.5Volt).

Θέλω έτσι δοκιμαστικά να την βάλω σε ένα παλιό μηχάνημα που υποστηρίζει μονο AGP 2x(3.3Volt).Υπάρχει περίπτωση να καει;

Ρωτάω γιατί δεν θέλω να τρέχω καλοκαιριάτικα για καινούργια VGA.

Link to comment
Share on other sites

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Την έβαλα σε ένα Celeron@450Mhz(FSB100 με AGP2x και 160ΜΒ Ram) και έβγαλε στο 3DMark2001SE 3162 marks και σε WinXP Pro SP1 παρακαλώ!!!

Και δείτε το κουφό:

28.6 fps sto Nature που στο PC το <<καλό>> (Athlon XP 2600+ 512Ram) κλπ βγάζει μόλις 41!Αφήστε που το έτρεχε πολύ smooth!

Στο game1-high detail όμως γιατί τοσο χαμηλά;εγώ περίμενα στο nature να μην βγάλει ουτε 3fps και αυτό ζορίστηκε στο game1!Αν είναι δυνατόν!

Στα υπόλοιπα τέστ τα θεωρητικά ηταν πολύ ομαλά και αυτά με ελάχιστη διαφορά από το πιό καινούργιο PC!

Δεν δοκίμασα βέβαια κάποιο παιχνίδι αλλά μήπως τελικά είμαστε κορόϊδα και αλλάζουμε κάθε τόσο Pc?(Αυτό δεν ισχύει για τους φανατικούς gamers)

post-964-1416071160,3314_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Όπως τα λέει ο Voudas. Το nature φαίνεται χρησιμοποιεί σε μεγάλο βαθμό την κάρτα και ελάχιστα την cpu για αυτό και δεν έχεις τρελλές διαφορές...

Όσο για την υπολογιστική ισχύ χρειάζεται και σε άλλους τομείς. Βάλε π.χ. σε κάποιο παιχνίδι στρατηγικής στον Celeron μεγάλους πληθυσμούς και αν δεν σέρνετε το παιχνίδι να μου γράψεις!! Δεν πάει να έχεις και Χ800...

Link to comment
Share on other sites

Με τη συγκεκριμένη κάρτα είναι λογικό να μη δεις μεγάλες διαφορές. Φρενάρει το υπόλοιπο σύστημα. Αν είχες μια 9800Pro για παράδειγμα, οι διαφορές μεταξύ των δύο συστημάτων θα ήταν τεράστιες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.