Jump to content



Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)


jdrogas

Recommended Posts

5ceedf.jpg

αυτός ειναι ο αρχηγός της αγέλης :p δεν κάθεται να τον πιάσουμε και περπατάει καμαρωτός , το περίεργο ειναι πως οι υπόλοιπες γάτες μου τον αφήνουν να φάει πρώτος και μετά τρώνε και αυτές. (εχω γάτες απο μικρός, δικές μου η ασχολιόμουν με της γειτονιάς γιατι μου άρεσαν απο πάντα , αλλα αυτό δεν το είχα ξαναδει)

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι νιώθω χάλια:weep:

Εχω το καμάρι μου στην Κρήτη. Βέβαια για καλό του το έκανα καθώς είχε μάθει να τρέχει έξω και γενικά να μην περιορίζεται σε ένα σαλόνι. Στην Αθήνα δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί του, οπότε έμεινε με τους δικούς μου.

Εδώ πέρυσι το καλοκαίρι μου μάθαινε μπάνιο αλλά εγώ δεν :p

post-20975-1416076140,2703_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ θα τον ήθελα μαζί μου στην Αθήνα -ειδικά οι χαρές που κάνει κάθε πρωί, μου φτιάχνουν τη μέρα ό,τι κι αν έχει το πρόγραμμα-, αλλά είναι καλύτερα στο χωριο τα σκυλιά, να έχουν άπλα.

Link to comment
Share on other sites

εγω τις σκύλες μου τις έχω ελεύθερες στον κήπο μου (με περίφραξη) και ΠΑΝΤΑ η μία (η μάνα) αν κάνω έστω και μια ημέρα να με δει θα χαλάσει τον κόσμο να έρθει στο μπαλκόνι και με ψάχνει. Ιδικά τώρα που έμαθε να ανοίγει και την μπαλκονόπορτα ποιος την πιάνει . Την προηγούμενη εβδομάδα την βρήκα να κοιμάται δεξιά απο το κρεβάτι μου στο πάτωμα χαχαχ

θα ανεβάσω καμια φωτογραφία soon

Link to comment
Share on other sites

ναι στο πατρικο μου εχω κηπο κανονικα και χωρο να παιξει, αλλα αν ειμαι και αλλου θελω να ξερω αν την παλευει...Το μπαλκονι παντα ανοιχτο θα ειναι υποψιν..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.