Jump to content



www.2cooltek.com - 50% έκπτωση μέχρι 31/8


georgeadams

Recommended Posts

Γνωρίζω το www.2cooltek.com εδώ και μερικά χρόνια και έχω κάνει γύρω στις 10 παραγγελίες από αυτό. Δεν έχει τεράστια ποικιλία, αλλά ότι έχει (κυρίως ψύκτρες και ανεμιστήρες), το έχει σε πολύ καλές τιμές (σε σημείο που να συμφέρει η αγορά ακόμα και με τα έξοδα αποστολής).

Το επισκεύτηκα πριν λίγο και είδα πως ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε να κλείσει το μαγαζί (γιατί λέει πως έχει ανέβει πολύ ο ανταγωνισμός), και μέχρι τις 31 Αυγούστου πουλάει ότι έχει σε στοκ με 50% έκπτωση!!

Το "πρόβλημα" είναι πως τα νέα μαθεύτηκαν και προς το παρόν ο server του έχει γονατίσει!! Λέει πάντως πως μέχρι το βράδυ ή αύριο, θα έχει επανέλθει. Αν θέλετε καμιά καλή ψύκτρα (πχ Thermalright), κανένα ανεμιστήρα ή καμιά Ceramique ρίξτε του μια ματιά...

Link to comment
Share on other sites

Αα, το ήξερες και δεν μίλαγες εεε?! :p

Πάντως, απ' ότι είδα, το γονάτισμα του server ξεκίνησε από προχθές που αναφέρθηκε η είδηση στο www.hardocp.com και ακόμα δεν έχει συνέλθει... :(

Link to comment
Share on other sites

Ναι, το είδα κι εγώ αυτό :( Ακόμα, είδα κι αυτό μαζί:

Otherwise things are going well, and most things are sold out except some fans and misc older style cpu coolers. I will have an updated store page online tomorrow evening with the few remaining items.

:( :(

Link to comment
Share on other sites

Πάλι δεν πρόλαβα τίποτε :(

Το άνοιξε για λίγες ώρες αλλά οι παραγγέλίες ήταν πολλές και το ξανάκλεισε :(

Θα το ανοίξει πάλι στις 7 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας)...

Link to comment
Share on other sites

Όπα ρε παιδιά!!Σίγα σιγά τα σενάρια!Έχω παραγγείλει 2-3 φορές απο το 2cooltek και είναι ΟΚ.

Απο την αρχική σελίδα:

"Also, money order and Paypal orders are practically impossible right now, as I cannot hold inventory back waiting for payment. There are just too many orders and an inventory that is evaporating."

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.