Jump to content



Celeron D


Thresh86

Recommended Posts

Σκεφτομαι να παρω τον νεο Celeron D 325(2,53Mhz).Εχει την διπλασια L2 cache απο τον Northwood και εχω ακουσει οτι ειναι καλυτερος απο τους Cel Northwood.Με απασχολει ομως η θερμοκρασια και ο θορυβος.Ξερει κανεις???Θα ειναι ησυχο το συστημα???Θα απασχολειται με δουλειες γραφειου αλλα και με firewall και συνδεση στο Internet.Suggestions????

Link to comment
Share on other sites

Νομιζω οτι κανεις λαθος.Ριξε μια ματια στα www.tomshardware.com, www.plaisio.gr.Αλλα λενε για την cache του.AMD δεν παιζει,γιατι το συστημα που θα στηθει πρεπει να ειναι ησυχο και απροβληματιστο.Το συστημα δεν ειναι για μενα jogi αλλα για τον πατερα μου ο οποιος λογω της εμπειριας(κακης) με εναν Athlon 1000 δεν θελει να βαλει κατι αναλογο.Πρεπει να ειναι επισης low budget σχετικα, συστημα.Εγω εχω Athlon Xp 2600+ αλλα ξερω οτι ακομα και με την stock ψυκτρα πηγαινε 55 βαθμους.

Το δικο μου rig:

Athlon XP 2600+@2185Mhz+Tt Polo735

Shuttle AN35N nforce 2 400

512 MB DDR 400

IBM Deskstar 40 GB 7200rpm

MSI FX5900XT 128MB

SONY DVD 16x

Plextor 40/12/40

SB Live

Link to comment
Share on other sites

δε σε καταλαβαίνω εδώ λέει ότι έχει L2 256, ο Northwood P4 έχει 512. Eπιπλέον δεν έχει HT και τρέχει στα 133FSB. Το ότι είχε προβλήματα με το A1000 ο πατέρας σου δε μου λέει τίποτα. Αλλά το που το ξανασκέφτομαι πάρε Celeron D τελικά έχεις δίκιο.

Link to comment
Share on other sites

ρε gmt ενοοω τους προηγουμενους Celeron με πυρηνα Northwood:wall: Οσο για την εμπειρια με τον 1000αρη σε πληροφορω οτι πριν τον ειχα εγω και ξερω πολυ καλα απο θερμ. Athlon.Ιδιαιτερα σε εναν χωρο με περιορισμενη ροη αερα....(κατω απο γραφειο,σε ξυλινο κουβουκλιο ηταν στο χωρο που δουλευε ο father μου.):sick:

Link to comment
Share on other sites

κοίτα πολύ εδώ μέσα ξέρουν ότι είμαι ΑΜDάκια μέχρι το κόκαλο οπότε ότι λέω είναι καθαρό υποκειμενικό. Στο πρώτο μου post δεν ανέφερα καν τη λέξη AMD, απλά σου είπα μη πάρεις C-D

Αλλά αν το κόστος και η θερμοκρασίες είναι το ζητούμενο για σ ένα τότε πάρε ένα Α64 2800+ με μια mobo 754 που υποστηρίζει σωστά C&Q (δηλαδή μείωση στροφών της ψήκτρας με την μείωση του multi) και καθάρισες. Χαμηλότερη κατανάλωση και θερμοκρασίες σε desktop λύση δε θα βρεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.